به گزارش جام جم آنلاین ، بهزاد انگورج با اشاره به اینکه گردشگران در روز سیزدهم فروردین در مکان های مشخص شده در بوستانها مستقر شوند، افزود: آتش، تهدید جدی برای درختان و طبیعت است و به گردشگران توصیه می کنیم در مکان هایی که در بوستان ها ایجاد شده است برای برپا کردن آتش استفاده کنند یا در جایی که سابقه ایجاد آتش دارد و علاوه بر این ظرف آبی برای نابودسازی آتش در دسترس داشته باشند.
وی خطاب به شهروندان تصریح کرد: از آنجا که در فصل رویش طبیعت قرار داریم از شکستن شاخه درختان، چیدن شکوفه ها و لگدکردن نهال ها پرهیز کنید.
معاون امور جنگل های سازمان جنگل ها، ماتع و آبخیزداری کشور افزود: کندن پوست درخت و ثبت خاطره و اسم روی تنه درخت از رفتارهایی است که می تواند مقاومت درخت را در برابر آفات و امراض کاهش دهد و سبب نابودی درخت شود.
انگورج از گردشگران روز طبیعت خواست همچنین باقیمانده مواد غذایی و ظرف یکبار مصرف و پلاستیک را در طبیعت رها نکنند.
وی تاکید کرد: طبیعت برای تجزیه زباله ها به ویژه زباله های پلاستیکی ظرفیت محدودی دارد و این گونه زباله ها به جنگل ها و عرصه های طبیعی آسیب جدی خواهد زد.
معاون امور جنگل های کشور گفت: جنگل ها و عرصه های طبیعی پشتوانه امنیت غذایی و استمرار حیات ماست و باید همه تلاش کنیم این منابع ارزشمند خدادادی حفظ شود.
انگورج افزود: در منطقه هیرکانی در سال 75 حدود بیست سال پیش 281 میلیون و 400 هزار اصله درخت گزارش شده بود کسه سال 87 به 295 میلیون و 674 هزار اصله رسید.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد