به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین ، رئیس جمهور با ارسال پیامی به همایش روز ملی آب که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: دولت همچنان با جدیت بهبود مدیریت مصرف آب در کشور را در دستور کار خود دارد و این اراده در مفاد لایحه برنامه ششم توسعه و اقدامات جاری دولت متجلی است.
وی افزود: بحران آب واقعیتی است که زندگی انسان معاصر را به ویژه در خاورمیانه و از جمله ایران تحت تاثیر قرار داده است . بشر امروز در مواجهه با این عنصر حیاتبخش راه افراط را پیموده و با نگرش های های سطحی و خودخواهانه در این عرصه نگرانی های جدی به وجود آورده است.
وی در بخش دیگری از این پیام اظهارداشت: دولت تدبیر و امید برای مدیریت این بحران از ابتدا فعالیت های عملی خود را از جمله با تشکیل کمیته نجات دریاچه ارومیه آغاز کرد و سپس با فعال سازی شورای عالی آب تصمیمات اساسی برای حل مشکل آب های زیرزمینی و رفع کم آبی برخی از رودخانه های کشور از جمله زاینده رود اتخاذ کرد.
روحانی در این پیام همچنین گفت: ورود دولت به مسائلی همچون حفظ حقوق بین المللی آب کشور و سرمایه گذاری در ماموریت فراموش شده مهار آبهای مرزی از نتایج ملموس و توجه به امر مهار، ذخیره، مصرف آب بخصوص برای مناطق دورافتاده و کمتر توسعه یافته کشور است.
رئیس جمهور اظهارداشت: تحقق برنامه های دولت برای مدیریت بحران آب، به علت فرابخشی و فرا زمانی بودن آن و نیز آثاری که بر پیکره اقتصاد، اجتماع، محیط زیست و حتی امنیت کشور دارد بدون مشارکت موثر همه بخش ها نتیجه بخش و منشا اثر نخواهد بود.
وی در بخش دیگری از این پیام افزود: انتظار دارم همه دستگاه های مسئول و بخش خصوصی ایده ها و راهکارهای خود را برای اجرای مناسب و موفق طرح تعادل بخشی آب های زیرزمینی و ارتقای بهره وری آب ارائه کنند.دولت نیز با تمام توان آماده حمایت و بهره برداری از ظرفیت های موجود در این امر مهم است.
روحانی در پایان از دست اندرکاران و برگزارکنندگان این نشست تقدیر و تشکر کرد و گفت: امیدوارم حاصل آن شکل گیری گفتمانی موثر حول بحران فراگیر آب و اهتمام بیشتر همگان در کاستن دامنه این بحران بزرگ باشد.
سیما رادمنش – خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت