به گزارش جام جم آنلاین ، فتح الله مضطرزاده در نشست خبری گفت: طرح تولید بیودیزل، مکمل غذایی و دارویی از میکروجلبک های خلیج فارس در این سازمان انجام شده و تولید واکسن مبارزه با سرطان دهانه رحم در ادامه اجرا می شود.
وی با بیان اینکه دانش فنی طرح تولید بیودیزل، مکمل غذایی و دارویی از جلبک های خلیج فارس به یک شرکت خصوصی واگذار شده است، افزود: تا پایان سال جاری فاز یک این طرح در قشم راه اندازی می شود که این فاز مربوط به تولید دارو و مکمل غذایی است.
رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خاطرنشان کرد: طرح تولید بیودیزل، مکمل غذایی و دارویی از جلبک های خلیج فارس دارای ۴ بخش شامل کلسی تونین، داروی ضد سرطان دهانه رحم، واکسن مالاریا و واکسن بیماری لکه سفید میگو است.
مضطرزاده خاطرنشان کرد: از دیگر طرح های تحقیقاتی این سازمان ساخت دستگاه همودیالیز است که دانش فنی این طرح نیز به بخش خصوصی واگذار شده و اکنون این دستگاه ها در بسیاری از مراکز درمانی کشور درحال استفاده هستند.
وی عنوان کرد: طرح مبارزه بیولوژیکی با واکسن مالاریا نیز در این سازمان انجام شده و دانش فنی آن به بخش خصوصی واگذار شده است.
رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی گفت: سازمان برنامه دارد در حوزه داروهای نو ترکیب بر پایه میکروجلبک ها پروژه های مختلفی را آغاز کند.
مضطرزاده تاکید کرد: موضوعات آب، مبارزه با ریزگردها، واکسن ها، داروهای نو ترکیب و انرژی های نو از محورهای اصلی پژوهشی سازمان بشمار می روند.
وی با اشاره به مرکز رشد سازمان پژوهش های علمی و صنعتی گفت: در این مرکز رشد ۸۶ شرکت فعالیت می کنند که تاکنون ۳۳ شرکت به عنوان دانش بنیان دست یافته اند و طی چندماه آینده این میزان به۵۰ شرکت خواهد رسید.
رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی با اشاره به برگزاری جشنواره خوارزمی در ۱۷ اسفندماه گفت: به این جشنواره ۶۲۸ طرح ارسال شده که از این تعداد ۲۴۰ طرح مربوط به شرکت کنندگان خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور بوده است.
مضطرزاده تاکید کرد: به این جشنواره از ۴۴ کشور دنیا آثار مختلفی ارسال شده و حدود ۱۲ برگزیده خارجی خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت