به گزارش جام جم آنلاین ، مشاور رئیس پلیس فتا و رئیس سابق مرکز تشخیص و پیگیری پلیس فتا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما افزود: این افراد اطلاعات بانکی خود مثل رمز و «cvv2» را در اختیار مجرمان قرار داده بودند یا خودشان پای دستگاه خودپرداز رفته اند و وجه را در حساب کلاهبرداران واریز کردند.
سرهنگ نیک نفس گفت: باید آگاهی بخشی به مردم افزایش یابد و در حوزه پیشگیری اجتماعی باید فعالیت بیشتری شود.
مشاور رئیس پلیس فتا درباره کلاهبرداری پیامکی افزود: در بین برداشت های غیرمجاز از حساب های بانکی، کلاهبرداری پیامکی نیز حجم بالایی از کلاهبرداری را به خود اختصاص می دهد.
وی گفت: عمدتا کلاهبرداران، پیامک هایی مبنی بر برنده شدن در قرعهکشی، یافتن گنج و تقاضا برای نقد کردن گنج ارسال می کنند و از این طریق افراد را پای دستگاه خودپرداز میکشانند و اطلاعات افراد را دریافت میکنند.
رئیس سابق مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا تاکید کرد: در صورتی که کسی برای دریافت وجه تقاضای مراجعه به پای دستگاه خودپرداز کرد به هیچ عنوان نباید به فرد اعتماد کرد.
سرهنگ نیک نفس با بیان اینکه برای واریز وجه به حساب یک فرد نیازی به دادن اطلاعات جزئی حساب نیست، افزود: در کلاهبرداری به جز شماره حساب یا شماره کارت، اطلاعات جزئی تری به قصد کلاهبرداری از فرد دریافت میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم