علی اصغر فانی امروز در حاشیه دومین کنفرانس توسعه و عدالت آموزشی که در دانشگاه تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران درخصوص صندوق حمایت از توسعه و عدالت آموزشی اظهارداشت: آموزش و پرورش یکی از سیاستهایی که دنبال میکند توسعه مشارکت است و یکی از نمودهای این توسعه مشارکت بحث صندوق حمایت از توسعه و عدالت آموزشی است.
وی ادامه داد: اعلام کردیم همه کسانی که مایلند به آموزش و پرورش در زمینههای مختلف کمک کنند میتوانند هم پرداختهای نقدی به این صندوق داشته باشند و هم بیایند پولی را در یک حسابی قرار دهند و سود حاصل از آن به نفع دانشآموزان و آموزش و پرورش مناطق کمتر توسعه یافته قرار گیرد.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر آموزش دختران، به فارس گفت: درخصوص توسعه آموزش دختران و اقدامات آموزش و پرورش در سطح کلان کشور، حدود 51 درصد دانشآموزان در کشور پسر و 49 درصد دانشآموزان دختر هستند؛ وقتی که این گزارش را در سازمانهای بینالمللی ارائه کردیم مورد تقدیر آنها قرار گرفت.
وی در پاسخ به این پرسش که «آیا بخاریهای نفتی استان اردبیل جمعآوری شده است و در حال حاضر چه تعداد از این بخاریها جمع شده است؟»، تصریح کرد: امسال حداقل 40 هزار کلاس درس با بخاریهای نفتی خداحافظی کردند و در برنامه خود داریم حداکثر طی یکی دو سال آینده این سیستم گرمایشی مدارس را استاندارد کنیم و دانشآموزان و اولیا نگرانی از بابت این موضوع نداشته باشند.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص اینکه سهم سوابق تحصیلی در کنکور کمی افزایش مییابد، خاطرنشان کرد: کمیتهای طبق قانونی در وزارت علوم تشکیل میشود و مسئولیت آن بر عهده وزیر علوم است و آموزش و پرورش در آن کمیته عضویت دارد، از نمایندگان مجلس نیز در آن حضور دارند و آن کمیته است که تعیین میکند چه نسبت از کنکور را معدل امتحانات نهایی تشکیل میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد