به گزارش ایسنا و به نقل از شبکه المیادین، این 32 نماینده اعلام کردند منتظر گفتوگوها و نشستهای بیشتر درباره امکان استعفایشان در صورت عدم اصلاح این حزب هستند. این نمایندگان پس از نشستی اعلام کردند تصمیم آنها برای لغو عضویت در حزب ندای تونس با هدف عدم تاثیرگذاری بر فعالیت کمیتههای پارلمانی صورت گرفته است.
این نمایندگان خواهان برگزاری نشست دفتر اجرایی حزب ندای تونس پیش از نخستین جلسه عمومی پارلمان شدند و بر لزوم به رسمیت شناختن ساختارهای اصلی این حزب تاکید کردند. آنها همچنین تاکید کردند، تمامی تصمیمات هیات موسسان حزب ندای تونس برای آنها الزامآور نیست.
حزب ندای تونس که اکثر کرسیها را در پارلمان دارد به دلیل اختلافات داخلی این حزب بر سر قدرت و مسائل دیگر در بحران سیاسی به سر میبرد. استعفای این نمایندگان موجب میشود که حزب حاکم، اکثریت پارلمانی خود را از دست بدهد.
در این صورت حرکت النهضه که هماکنون در رتبه دوم قرار دارد میتواند اکثریت را در پارلمان بهدست آورده و عملا به سوی معرفی یک دولت جدید گام بردارد.
محسن مرزوق، دبیرکل حزب ندای تونس از رهبران و نمایندگان مخالف با پسر رئیسجمهور خواسته بود «حزب دموکرات مدرن جدید» را تاسیس کنند که ارتباطش را با رهبران حزب ندای تونس قطع میکند.
این اختلافات در حالی است که تونس همچنان با فعالیت گروههای تروریستی دست و پنجه نرم میکند و هر چند وقت یک بار گروههای تروریستی در این کشور شناسایی میشوند که نشان میدهد این کشور با خطر ناامنی روبهرو است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد