به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در این تحقیق پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا آمار سلامت، بهبود و بقاء ۱۵۷۶ فرد بالغ که ۵۰ سال یا بیشتر سن داشتند و تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته بودند را تجزیه و تحلیل کردند.
آنان به این نتیجه رسیدند که افراد متاهل نسبت به افراد مجرد (مطلقه و بیوه) ۴۰ درصد بیشتر شانس زنده ماندن و بهبود را بعد از جراحی قلب دارند.
همچنین افراد متاهل ۴۰ درصد بیشتر از بقیه افراد، از امراض بعد از جراحی قلب مانند: ناتوانی در راه رفتن (تا ۲ سال اول بعد از جراحی) در امان هستند.
مطالعات جدید نشان می دهد افرادی که در موقعیت اجتماعی متأهل به حساب می آیند، امید به زنده ماندن و بهبودشان، بعد از جراحی قلب قابل پیش بینی است.
پژوهشگران این مطالعات در ۴ مرحله (طی سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰) از شرکت کنندگان در مورد وضعیت تندرستی، فعالیت های روزانه، مراقبت های پزشکی و ساختار خانوادگی، تحقیق به عمل آوردند.
در میان این افراد ۶۵ درصد از آنان متأهل، ۱۲ درصد مجرد مطلقه، ۱۲ درصد آنان بیوه و ۲ درصد آنان، هیچ وقت ازدواج نکرده بودند.
مطالعات نشان داد که ۱۹ درصد از افراد متاهل، بعد از جراحی های قلبی و عروقی یا فوت کردند و یا دچار ناتوانی های مربوط به جراحی، طی ۲ سال بعد از جراحی شده اند.
در عوض ۲۹ درصد از افراد مجرد و مطلقه و ۳۴ درصد از افراد بیوه که تحت تأثیر جراحی، یا جان دادند و یا طی ۲ سال بعد از جراحی دچار ناتوانی شده اند.
به گفته پزشکان و متخصصین، اهمیت این جنبه از زندگی افراد کمتر از عوامل فیزیکی مانند فشار خون و میزان کلسترول خون، نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید