پدرام سلطانی در گفتوگو با ایسنا، به ارزیابی ادامه شرایط رکود اقتصادی در سال جاری پراخت و گفت: سال گذشته نسبت به مشکلات انباشتهای که در سالهای 1391 و 1392 به وجود آمده بود جبران مافات صورت گرفت اما سال 1394 سال سختی به لحاظ اقتصادی است.
وی ادامه داد: دولت توانست فشار ناشی از سوء مدیریتی که در دوره گذشته به وجود آمده بود را با اصلاح برخی بخشنامهها و مقررات تغییر دهد. از سوی دیگر نیز روحیه امیدی که ایجاد شده بود در جهت اصلاح برخی مسائل اقتصادی موثر واقع شد، اما رسیدن به توافق مقداری به طول انجامید و همچنین با توجه به درگیری و بدهی بی سابقه دولت به بخشهای مختلف، دولت نتوانست سیاست انبساطی در کشور اتخاذ کند.
نایب رییس اتاق بازرگانی اضافه کرد: دولت در مواردی نیز با احتیاط عمل کرد و نتیجه اینگونه رقم خورد که رکود در اقتصاد کشور دامن گیر شد و هچنین فشاری که دولت بر روی کاهش تورم گذاشت در ادامه رکود تاثیرگذاربود،به هر حال باید بین رکود و تورم وضعیت تعادلی باشد اما فشار بر کاهش تورم منجر به تشدید رکود شد.
سلطانی با پیشبینی از وضعیت رکود در ماههای پایانی سال گفت: شرایط رکود کم و بیش تا پایان سال ادامه خواهد داشت مگر آنکه در اواخر سال شاهد برداشته شدن تحریمهای بانکی باشیم که تا حدودی میتواند تحرکی را در تجارت خارجی کشور ایجاد کند که به نظر میرسد در سال جاری اثرات آن مشخص نخواهد شد بلکه باید منتظر آن در سال آینده بود.
وی همچنین درباره وضعیت رشد اقتصادی در سال جاری تصریح کرد: پیش از این سقف رشد اقتصادی را برای امسال 2 درصد پیشبینی کرده بودند، اما در حال حاضر به نظر میرسد رشد اقتصادی در سال جاری پایین تر از این میزان باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت