علم بارها تلاش کرده برای این پرسش پاسخ مناسبی پیدا کند. نتایج مطالعهای که پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در برکلی سال 2014 انجام دادند، نشان میدهد ثروت زیاد و فقر زیاد، هر دو با بیماری شدید ذهنی در ارتباط است. البته این به آن معنی نیست که پول داشتن زیاد یا فقر منجر به دیوانگی میشود.
در حقیقت، نتایج پژوهش نشان داده است، افراد در معرض خطر ابتلا به اختلال دوقطبی و اختلال شخصیت خودشیفته تمایل بیشتری به کسب موفقیت و پیروزی دارند و دستیابی به قدرت را فدای روابط شخصی خود میکنند.
این افراد، کسانی هستند که روز و شب بدون توجه به خستگی و مشکلات عاطفی که در نتیجه تلاش بی حد و حصر آنها برای ثروت اندوزی انجام می شود برای کسب درآمد تقلای بسیاری میکنند، اما اگر اختلال شخصیتی آنها شدید شود، میتواند به از دست دادن شغل، ورشکستگی یا فقیر شدن آنها بینجامد.
مطالعات دیگری نیز با بررسی شادی بلندمدت برندگان قرعهکشیهای مختلف نشان میدهد، ثروت بادآورده نهتنها در درازمدت سبب شادی نمیشود، بلکه میتواند مانع شود که شما از شادیهای کوچک و سادهای مثل گوشدادن به یک لطیفه شیرین یا تماشای تلویزیون لذت ببرید.
محققان می گویند کسب لذت در زندگی از بهانههای کوچک برای شادی، چیزی نیست که لزوما از طرف پولهای هنگفت در فضاهای مجلل بهدست آید.
مترجم: هدا عربشاهی
جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت