گرانقیمت‌ترین هواپیماهای خصوصی جهان

ممکن است شما جزو آن دسته افراد باشید که از مسافرت با هواپیما منتفر باشید، چون هرچند وقت یکبار اخباری مبنی بر ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری از صفحه رادار منتشر می‌شود و تعدادی از مسافرانش از بین می‌روند، اما درست همین زمان، افراد ثروتمندی هستند که بدون توجه به این اخبار و با هیچ نگرانی، مشغول انتخاب طراحی تزئینات داخلی کابین هواپیمای خصوصی خود هستند تا هنگام پرواز با آن از مسافرت خود لذت ببرند و تنها مشکل‌شان تعیین رنگ چرم روکش صندلی‌های داخل کابین است.
کد خبر: ۸۳۱۹۵۸
گرانقیمت‌ترین هواپیماهای خصوصی جهان

آیا تاکنون از خودتان پرسیده‌اید خرید یک هواپیمای خصوصی با تزئینات ویژه چقدر هزینه دارد؟ یا این که هزینه نشستن روی صندلی‌های یک هواپیما که تمام تزئینات داخلی آن سفارشی بود، چقدر است؟ برای رسیدن به پاسخ این پرسش‌ها بد نیست نگاهی به قیمت و امکانات ده هواپیمای خصوصی گرانقیمت جهان بیندازید.

10 ـ 600 Challenger
(5 میلیون دلار ـ 16.5 میلیارد تومان)

تصور این که بتوانیم با حقوق نویسندگی، هواپیمای خصوصی بخریم برای بیشتر ما غیرممکن است، اما این واقعیت که جویس مایر توانسته با نویسندگی، یک هواپیمای شخصی بخرد را نباید نادیده بگیریم. این نویسنده برای خرید این هواپیمای خصوصی هزینه‌‌ای بسیار بیشتر از خرید یک فراری پرداخت. هواپیمای گلف استریم 5 جویس براساس امکاناتی که دارد نزدیک به پنج میلیون دلار قیمت دارد.

9 ـ Hawker 4000
(22 میلیون دلار ـ 72.6 میلیارد تومان)

سرجیو گارسیا، گلف‌باز حرفه‌ای اسپانیایی، مالک هاوکر 4000 برای استفاده شخصی از این هواپیما 22 میلیون دلار هزینه کرده است تا از این پس برای رسیدن به مسابقات بین‌المللی و محلی خود با هواپیمای شخصی سفر کند. این گلف‌باز حرفه‌ای درباره احساس مالکیت این هواپیما می‌گوید: از روزی که صورتحساب این هواپیما را پرداخته و آن را به مالکیت خود درآورده‌ام با خیال آسوده سفر می‌کنم بدون این که نگران نرسیدن به مسابقات باشم.

8 ـ Embraer Legacy650 (30 میلیون دلار ـ 99 میلیارد تومان)

وقتی صحبت از نمایش فیلم‌های رزمی و حادثه‌ای به میان می‌آید یکی از نام‌هایی که حدس می‌زنید جکی چان است، اما این بار خبری از فیلم یا حادثه هالیوودی نیست، بلکه این هواپیمای گرانقیمت خصوصی جکی چان است که خبرساز شده است. این بازیگر معروف فیلم‌های حادثه‌ای که علاقه ‌خاصی به زادگاه خود ـ چین ـ دارد تصمیم گرفته بدنه این جت خصوصی را به صورتی طراحی کند که نمایانگر نمادهای کشور چین باشد.آخرین اطلاعاتی که از این جت خصوصی منتشر شده قیمت آن را 30 میلیون دلار تعیین کرده است.

7 ـ Bombardier BD-700 (45 میلیون دلار ـ 148.5 میلیارد تومان)

گلوبال اکسپرس نام جتی خصوصی است که بیشتر از نام خود و قیمت خود هواپیما، نام مالکش در سراسر جهان شناخته شده است. مالک این هواپیمای 45 میلیون دلاری، بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت است. نکته جالب درباره این هواپیمای خصوصی این است که هواپیمای یاد شده جزو دارایی‌های بنیاد بیل و ملیندا گیتس است و بیشتر برای سفرهای بشردوستانه بیل گیتس مورد استفاده قرار می‌گیرد تا وی بسادگی در مقاصد دور دست خود پیاده شود.

6 ـ 100 Sukhoi Superjet (50 میلیون دلار ـ 165 میلیارد تومان)

سوپرجت سوخو 100 شاید به نظر به عنوان هواپیمای شخصی بزرگ به نظر برسد، اما فراموش نکنیم برخی ثروتمندان علاقه‌مند هستند دارایی خود را به گونه‌ای جلوه دهند که برای دیگران غیرقابل دسترسی باشد؛ درحالی که هواپیمای یاد شده می‌تواند صد نفر سرنشین داشته باشدکه این قابلیتی مناسب برای هیات‌های دولتی و تجاری است، اما این بار استفاده شخصی این هواپیما توانسته نامش را به شهرت جهانی برساند.

5 ـ 8000 Bombardier Global
(66 میلیون دلار ـ 217.8 میلیارد تومان)

این هواپیمای 66 میلیون دلاری که تعداد بسیار محدود و سفارشی از آن ساخته شده جزو کم‌مصرف‌ترین جت‌های خصوصی در جهان است؛ بنابراین جای تعجب نیست اگر هنگام سوار شدن به آن دستگیره‌هایی الماس نشان ببینیم و برخی از تجهیزات آن از طلا باشد. از سوی دیگر نام مالکان این هواپیما بیشتر از قیمت و همچنین توانایی‌هایش برای مخاطبان جالب است، چون آنجلینا جولی و برد پیت، دو هنرپیشه‌ مشهور هالیوود مالک این هواپیمای گرانقیمت هستند.

4 ـ Airbus ACJ319
(80 میلیون دلار ـ 264 میلیارد تومان)

شاید دیدن نام ایرباس به عنوان یک هواپیمای خصوصی برای بسیاری از ما کمی غیرواقعی باشد؛ اما این هواپیمای خصوصی که 80 میلیون دلار قیمت دارد با تجهیزات و امکانات رفاهی گسترده‌ای که در اختیار مالک خود قرار داده به عنوان هواپیمایی خصوصی و گران قیمت در جهان شناخته شده است. مالکیت چنین هواپیمایی بدون تردید می‌تواند دایره ارتباطات شما را تا آنجا گسترش دهد که حتی امکان نوشیدن چای و شیرینی با ملکه انگلستان را هم هنگام پرواز از انگلستان به آمریکا در برنامه کاری خود قرار دهید.

3 ـ Boeing 757 (100 میلیون دلار معادل 330 میلیارد تومان)

هرچه به رده‌های اول هواپیماهای شخصی نزدیک می‌شویم بدون تردید مالکان این هواپیما‌ها نیز افراد سرشناس‌تر و مشهورتری خواهند بود به صورتی که این بوئینگ 100 میلیون دلاری نام یکی از ثروتمندان آمریکایی را روی بدنه خود به همراه دارد. دونالد ترامپ، یکی از ثروتمندان سرشناس آمریکاست که برای انتخابات سال 2016 میلادی ایالات متحده آمریکا کاندیدا شده و برای سفرهای تبلیغاتی خود در این کشور با هواپیمای شخصی خود سفر می‌کند؛ چون داخل هواپیما برای برگزاری جلسات و برنامه‌ریزی شعارهای تبلیغاتی فضای کافی برای تیم همراهش وجود دارد.

2 ـ Boeing 747-8 VIP
(150 میلیون دلار معادل 495 میلیارد تومان)

اگر شما هم جزو یکی از ثروتمندان و شاهزادگان عربستان هستید، می‌توانید رویای خرید چنین هواپیمایی را درسر داشته باشید، چون قیمت 150 میلیون دلاری هواپیما در کنار هزینه‌های نگهداری چند میلیون دلاری آن بدون تردید از عهده کمتر کسی برخواهد آمد. فراموش نکنید اگر این امکانات را دارید دیگر به خرید آپارتمان شخصی در نقطه‌ای از جهان نیاز ندارید، چون با داشتن چنین هواپیمایی درست مثل این است که پنت هاوس در اختیار داشته باشید و می‌توانید در هر نقطه از جهان که علاقه‌مند هستید، اقامت کنید.اتاق‌های خصوصی همراه با امکانات رفاهی و سالن سینمای اختصاصی می‌تواند تنها بخش کوچکی از امکانات این هواپیما باشد.

1 ـ Airbus A380
(500 میلیون دلار معادل 1650 میلیارد تومان)

تقریبا کمتر از یک دهه پیش بود که شرکت هواپیما سازی ایرباس با استفاده از فناوری‌های نوین توانست یکی از بزرگ‌ترین هواپیماهای مسافربری را تولید و روانه بازار کند؛ اما از آنجا که هزینه خریداری این هواپیما بسیار گران ‌است برخی کشورها امکان خریداری آن را نداشتند؛ در حالی که یکی از شاهزاده‌های عربستان یک فروند از هواپیمای یاد شده را به عنوان جت شخصی خود به مالکیت داشته و با سفارش امکاناتی خاص برای داخل کابین این هواپیما توانسته رتبه نخست گران‌ترین هواپیمای خصوصی را برای خود به ارمغان آورد.

نکته جالب درباره این جت خصوصی گرانقیمت این است که ارزش خود هواپیما نزدیک به 300 میلیون دلار بوده و مالکش برای بهینه شدن تجهیزات داخلی آن کمی بیشتر از 200 میلیون دلار دیگر هزینه کرده که از جمله هزینه‌های یاد شده استفاده از دستگیره‌های طلایی، سرویس‌های بهداشتی خاص، امکانات رفاهی مانند سالن سینماو کنفرانس است.

منبع: my first classlife‌/‌2 / آگوست 201

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها