مرتضی اکبرپور، معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در گفتوگو با ایسنا، در اینباره گفت: بارش رگبار در دو شهرستان سقز و بانه از عصر دیروز باعث جاری شدن سیل در بخشهایی از این دو شهرستان شد که بلافاصله نیروهای امدادی وارد عمل شده و امدادرسانی به حادثه دیدگان را آغاز کردند.
وی با بیان اینکه میزان دقیق خسارات ناشی از این حادثه تاکنون اعلام نشده و در دست بررسی است، گفت: با توجه به شرایط فصلی این سیلاب رخ داده و اقدامات بعدی در این مناطق در حال انجام است.
داود کمانگر، مدیرکل بحران استان کردستان نیز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، دراینباره توضیح داد: حوالی ساعت 19:30 روز گذشته بارشهای شدید در سقز و بوکان باعث جاری شدن سیل شد. ارتفاع بارشها در این مناطق بیش از 30 میلیمتر گزارش شده است و شدت آن به حدی بود که باعث ورود آب به معابر، مغازهها و شماری از واحدهای مسکونی و تخریب دیوار برخی از واحدها شد.
کمانگر با بیان اینکه امدادرسانی به حادثه دیدگان با کمکتیمهای هلال احمر، ارتش، سپاه و ... انجام شد، ادامه داد: تا ساعت 3 بامداد وضعیت ادامه داشت و پس از آن نسبت به اسکان اضطراری حادثه دیدگان در مساجد و ... اقدامات لازم صورت گرفت.
وی درباره تعداد مصدومان این حادثه نیز گفت: این حادثه مورد فوتی نداشت و کسی هم در پی آن مصدوم نشد.
مدیرکل بحران استان کردستان با بیان اینکه میزان خسارات در حال بررسی است و نمیتوان رقم دقیقی برای آن اعلام کرد، افزود: شهرداری، آتش نشانی و دیگر دستگاهها نسبت به تخلیه آب از منازل و معابر اقدام کردند و هم اکنون مشکلی از این جهات وجود ندارد اما با توجه به اینکه امکان تکرار بارشهای در امروز و فردا وجود دارد تمامی دستگاهها در آماده باش هستند و به شهروندان نیز توصیههای لازم ارائه شده است.
هلال احمر:امدادرسانی به 635 نفر
سازمان امداد و نجات نیز در گزارش خود اعلام کرده که 385 تن در سیل بانه و 250 تن نیز در سیل سقز دچار آسیب دیدگی شدهاند که نسبت به اسکان اضطراری 48 تن از حادثه دیگان سقزی و شماری از حادثه دیگان بانه در اماکن امن اقدام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد