دستکشی که زبان اشاره را ترجمه می‌کند

محققان موسسه ملی پلی‌تکنیک مکزیک دستکش هوشمندی تولید کرده‌اند که متون و زبان اشاره را برای تسهیل مکالمه بین افراد ناشنوا و لال و کسانی که با زبان اشاره آشنایی ندارند، ترجمه می‌کند.
کد خبر: ۸۱۵۹۳۰
دستکشی که زبان اشاره را ترجمه می‌کند

نمونه پیش‌ساخت این دستکش که توسط «میگوئل فلیکس ماتا» و «هلنا لونا گارسیا» ساخته شده، حرکات دست کاربر را حس کرده و آن‌ها را با 26 حرف الفبای بین‌المللی شناسایی می‌کند.

سپس واژه‌ها و عبارت‌ها توسط بلوتوث به تلفن همراهی که دارای برنامه برای نمایش و خوانش علائم است، فرستاده می‌شود. زمانی که پیام به دستگاه رسید، یک صدا پخش می‌شود تا کاربر بتواند منظور زبان اشاره همراهش را متوجه شود.

در حال حاضر این دستکش تنها می‌تواند حروف الفبای بین‌المللی را بخواند، اما بزودی قادر خواهد بود زبان مکزیکی را نیز بخواند.

از یک ماده جدید در فناوری پوشیدنی و یک نخ رسانای ساخته شده از فولاد که از نخهای عادی محکمتر بوده و با استفاده از سوزن یا دستگاه قابل دوختن است، برای تشخیص باز یا بسته بودن انگشتان استفاده شده است.

پایه دستکش با پلی‌استر و نایلون دوخته شده و شامل فنرها و حسگرهایی برای قدرت و حفظ ساختار دست است.

برنامه این دستکش که برای گوشی‌های اندروید به اسم «مترجم دستکش» (Glove Translator) ارائه شده، رایگان است اما برای کار به دستکش نیاز است که هنوز در صف ثبت اختراع است.(ایسنا)

newsQrCode
برچسب ها: دستکش زبان اشاره
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها