پلیمرها برای نجات جان انسان ها آمدند

ساخت رگ واقعی با کمک رگ مصنوعی

محققان اتریشی با کمک روشی جدید و متفاوت موفق به ساخت مجدد رگ های واقعی با استفاده از رگ های مصنوعی شدند.
کد خبر: ۷۹۳۹۵۰
ساخت رگ واقعی با کمک رگ مصنوعی

افرادی که با مشکل تصلب شرایین دست و پنجه نرم می کنند معمولا از بیماری خود بی خبر هستند زیرا این عارضه علائم مشخصی نداشته و زمانی عوارض آن آشکار می شود که بیماری پیشرفت زیادی کرده و جریان خون به قلب محدود و با مشکلات متعددی روبرو شده است.

بیمار در این شرایط با مشکلات فراوانی نظیر درد قفسه سینه، حمله قلبی، تنگی نفس، نامنظم شدن ضربان قلب، ضعف و ... روبرو است.

این عارضه با عمل های جراحی مانند «آنژیو» یا برداشتن رگ از قسمت دیگری از بدن و پیوند آن به رگ بسته شده، بهبود می یابد.

اما اکنون محققان دانشگاه تکنولوژی و پزشکی وین به روش متفاوتی دست پیدا کرده اند که با وارد کردن رگ های مصنوعی به بدن بیمار می توان رگ های واقعی را در اختیار داشت.

چگونگی این عملکرد را می توان در استفاده از پلیمرهایی دانست که در رگ های مصنوعی به کار رفته و رگ های خونی را ترغیب به رشد طبیعی و مجدد می کنند.

محققان اتریشی ماده ای با نام «ترموپلاستیک پلی اورتانز» را در میدان الکتریکی قرار داده تا ساختار رگ مانندی شکل گرفته و این ساختار به دلیل داشتن منفذهای ریز خونی قادر به عبور موادی است که باعث رشد دوباره رگ ها می شوند.

محققان این روش را روی موش های آزمایشگاهی مورد مطالعه قرار داده و ساخت مجدد رگ ها در حدود ۶ ماه به طول انجامید.

محققان معتقدند با استفاده از این روش جدید می توان به نجات جان انسان ها شتافت اما نکته ای که در اینجا حائز اهمیت بوده و مستلزم بررسی های بیشتر است را می توان در مدت زمان ترمیم و ترغیب رگ های واقعی دانست.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها