به گزارش جامجم، پسران روستای افرینه از توابع شهرستان پلدختر از پنج سال قبل تصمیم گرفتند تیم فوتبالی تشکیل دهند و در مسابقات بین روستایی شرکت کنند.
روستا هیچ امکانات ورزشی نداشت و دوازده عضو این تیم در زمینهای خاکی اطراف روستا تمرین میکردند.
بعد از پنج سال تمرین مداوم، اعضای تیم فوتبال شهدای افرینه در مسابقات بین روستایی قهرمان شدند.
پس از قهرمانی در این مسابقات تیم فوتبال روستا باید خود را برای بازیهای شهری آماده میکردند. به همین خاطر مجبور شدند تمرینات را جدیتر کنند تا بتوانند در این مسابقات هم قهرمان شوند. آنها برای تمرین به سالن ورزشی در شهرهای پلدختر و معمولان یا روستای مورانی میرفتند و بعد از تمرین دوباره به روستا بازمیگشتند.
شب پنجشنبه دو برادر به نامهای اسد و علی همراه داییشان و سه نفر دیگر از اقوام سوار خودروی پرایدی شدند و روستا را به مقصد سالن ورزشی شهر معمولان ترک کردند.
پشت سر آنها نیز شش عضو دیگر تیم فوتبال روستا با خودروی دیگری حرکت کردند. آنها پس از طی مسافتی 20 کیلومتری به سالن ورزشی رسیدند و ساعت یک بامداد جمعه، بعد از دو ساعت تمرین به سمت روستا حرکت کردند. خودروی پراید شش فوتبالیست در مسیر برگشت در پیچ تند جاده در منطقه «گاوزرده» واژگون شد و حادثهای تلخ رقم خورد.
مرگ 3 فوتبالیست و مصدومیت 3 نفر دیگر
سرنشینان خودروی دوم وقتی متوجه این حادثه شدند، سریع به سمت خودروی واژگونشده رفته و همبازیهای خود را از ماشین بیرون کشیدند. دقایقی بعد هم امدادگران اورژانس خود را به محل حادثه رساندند.
معاینات آنها مشخص کرد سه پسر فوتبالیست به نامهای اسد، اکبر و امین بهدلیل شدت خونریزی و صدمات تسلیم مرگ شدهاند. سه سرنشین دیگر خودرو به نامهای علی، احمد و حسین نیز به بیمارستان شهدای عشایر شهرستان خرمآباد اعزام شدند.
وضعیت 2 مصدوم وخیم است
یکی از مسئولان بیمارستان شهدای عشایر شهرستان خرمآباد در این باره به خبرنگار جامجم گفت: علی و احمد، دو فوتبالیست جوان همچنان در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان تحت درمان قرار دارند و هنوز بدرستی نمیتوان در رابطه با وضع این دو مصدوم اظهار نظر کرد، اما مصدوم سوم که حسین نام دارد پس از عمل جراحی از جدال با مرگ نجات یافته است.
سرگرد غلامحسین قبادی، فرمانده پلیس راه خرمآباد ـ اندیمشک درباره علت این حادثه میگوید: کارشناسان پس از بررسی محل، شیب تند جاده و تجاوز به چپ از سوی راننده سواری پراید را علت این حادثه اعلام کردند.
زمین فوتبال نداریم
غلامحسن جعفری که در این حادثه برادر و دایی فوتبالیست خود را در این تصادف از دست داده و برادر دیگرش به نام علی در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری است به جامجم گفت: پنج سالی بود که جوانان روستایمان تیم فوتبال شهدای افرینه را تشکیل داده و در مسابقات مختلفی شرکت کرده و برنده هم شده بودند.
روستایمان بیش از 2000 نفر جمعیت دارد، اما یک سالن ورزشی ندارد. به همین خاطر پسران روستا مجبور بودند کنار رودخانه یا زمینهای بایر تمرین کنند. اگر میخواستند در سالن تمرین کنند هم مجبور بودند برای تمرینات ورزشی به پلدختر، معمولان یا مورانی بروند که هرکدام از آنها تا روستا فاصلهای 20 تا 40 کیلومتری داشت و زمان طولانی را باید میرفتند و بازمیگشتند.
وی ادامه داد: این تمام مشکلات نبود. مسئولان سالنهای ورزشی در معمولان، مورانی و پلدختر صبحها اجازه استفاده از این سالنهای ورزشی را به ساکنان همان شهر میدادند و فوتبالیستهای روستای ما فقط از ساعت 12 شب تا 2 بامداد فرصت تمرین داشتند و قبل از آن اجازه تمرین به جوانان روستا نمی دادند.
جعفری یادآور شد: هرچند برادرم، داییام و جوان دیگری قربانی این حادثه تلخ شدند اما اگر پیچ «گاوزرده» در محور پلدختر ـ خرمآباد تعمیر نشود چه بسا ممکن است خانوادههای دیگری نیز مثل ما داغدار شوند. اگر مسئولان در روستایمان یک سالن ورزشی احداث میکردند، دیگر فرزندانمان مجبور نبودند کیلومترها جاده پرخطر را طی کنند و مرگ را به جان بخرند.
نبود امکانات ورزشی چنین حادثه تلخی را رقم زد
حسن تاجیپور، پدر حسین بیست و یک ساله، یکی از مصدومان حادثه به جامجم گفت: متاسفانه فرزند من و دیگر خانوادههای روستا مجبور بودند در ساعات پایانی شب از سالنهای مورد نظر استفاده کنند، شاید اگر آنها اجازه داشتند در طول روز در این سالنها تمرین کنند با خیال راحتتر میتوانستند جاده پرخطر را طی کرده و به منزل و نزد خانوادههای چشمانتظارشان بازگردند. امیدوارم مسئولان برای جلوگیری از چنین حوادثی چارهای بیندیشند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: