به گزارش پایگاه خبری روزنامه «ساندی اکسپرس» انگلستان کامرون که رهبری حزب محافظه کار را نیز برعهده دارد تعهد داد که به «شکاف بین شمال و جنوب انگلیس» پایان دهد و «توسعه متوازن» را با تمرکز بر اقتصاد در 100 روز اول حاکمیت حزب متبوعش در کشور محقق کند.
وی تصریح کرد: فقط حزب محافظه کار است که می تواند چارچوب اقتصادی برای تحقق رویای انگلیسی رای دهندگان فراهم کند.
نخست وزیر انگلیس افزود: کشور بر سر دو راهی است و فقط 23 کرسی باقی مانده تا حزب محافظه کار در پارلمان حایز اکثریت شود و انگلستان یکی از داستان های موفقیت بزرگ بین المللی در دهه آینده باشد.
کامرون گفت که دولت ائتلافی حزب کارگر و حزب ملی اسکاتلند به مثابه «بلایی برای انگلستان» است.
وی تاکید کرد: نمی توانم ببینم که حاصل پنج سال کار خوب پیش از تبدیل به رویای (محقق شده) انگلیسی ها از بین برود.
نخست وزیر انگلیس به مردم انگلیس گفت: همه چیز را به خطر نیاندازید، ما 11 روز زمان داریم که اقتصادمان را نجات دهیم و فرصت های کار را به شکلی تاثیرگذار برای نجات انگلستان فراهم کنیم.
کامرون ادامه داد: مساله این است که کسی بخواهد به آن چیزی بیندیشد که حزب ملی اسکاتلند به دنبال محقق کردن آن است. آن ها (اسکاتلندی ها) واقعا به فکر تجزیه کشورمان هستند بنابراین اگر دولتی به ریاست حزب کارگر داشته باشید که حزب ملی اسکاتلند از آن حمایت کند، دولتی خواهید داشت که حمایت شده از سوی کسانی است که خواهان پیروزی این کشور نیستند.
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس که در سال 2010 به قدرت رسید خود را به عنوان ناجی اقتصاد بحران زده انگلیس معرفی می کند؛ در مورد رشد اقتصادی 2.8 درصدی و نرخ بیکاری 5.6 درصدی این کشور تبلیغ می کند، 'اد میلیبند' رقیب وی از حزب کارگر با دشواری زیادی رو به رو است.
اما میلیبند از حزب چپ میانه، کارگر، می گوید ارقام تیترهای روزنامه ها بهبود نامتوازن اقتصادی این کشور را نادرست نشان می دهد و از این بهبود اقتصادی نیز بیشتر اغنیا بهره مند شده اند.
انتخابات عمومی انگلیس که پنجاه و ششمین انتخابات پارلمانی این کشور از سال 1801 میلادی بشمار می آید، قرار است در هفتم ماه می ( 17 اردیبهشت ) برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت پنج سال در دست خواهد گرفت.
براساس آخرین نظرسنجی های صورت گرفته، تا این لحظه هیچ حزبی نمی تواند اکثریت کرسی های مجلس عوام را به دست آورد و در صورت تحقق این مساله، پیش بینی می شود همانند انتخابات سال 2010 میلادی، مجلس بعدی، به اصطلاح معلق شود و دو یا چند حزب ناچار شوند با هم ائتلاف کنند و دولت بعدی انگلیس را شکل دهند. (ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد