ولی الله سیف در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی سی.سی.تی. وی آمریکا دیروز (سه شنبه) اعلام کرد: بانک مرکزی، پیش بینی های اقتصادی و بودجه ای را برای حالتی انجام می دهد که تمام تحریم ها پابرجا هستند.
وی تصریح کرد: البته، باید اذعان داشت که اگر نتیجه مذاکرات موفقیت آمیز باشد شاهد تاثیر مثبت بر اقتصاد آن بخصوص افزایش رشد اقتصادی و کاهش نرخ تورم و بیکاری خواهیم بود.
سیف ادامه داد: تحریم های بانکی، صدمات زیادی نه فقط به اقتصاد ایران، بلکه به تمام منطقه زده است.
رییس بانک مرکزی اضافه کرد: ایران ظرفیت بالایی برای تعامل با همسایگان خود دارد و لغو تحریم ها می تواند برای منطقه ثبات به همراه آورد لذا تاخیر بیشتر در این زمینه، عواقب منفی برای منطقه و دیگران در پی خواهد داشت.
سیف همچنین به توانایی دولت حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری کشورمان برای بهبود بخشیدن به شرایط اقتصادی کشور، حتی در شرایط تداوم تحریم های اقتصادی اشاره کرد.
این شبکه تلویزیونی اعلام کرد، قبل از اینکه حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در سال 2013 به قدرت برسد، تورم ایران 39 درصد بود، لیکن در همان سال و پس از روی کار آمدن روحانی نرخ تورم بیش از 17 درصد کاهش پیدا کرد.
سیف گفت: هدف بانک مرکزی ایران این است که نرخ تورم را ظرف 2 سال آینده، تک رقمی کند.
خبرنگار یادشده با اشاره به اینکه ایرانی ها معمولا چند شغله هستند از سیف پرسید، چرا مردم احساس نمی کنند که اقتصاد کشورشان واقعا در حال بهبود است؟
وی پاسخ داد: مردمی که احساس ثبات را از دست داده اند، ممکن است کاهش نرخ تورم را حس نکنند و از آنجا که برای آنها کاهش تورم مترادف با کاهش قیمت است، گمان می کنند قیمت ها نیز باید کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: کاهش نرخ تورم، شتاب افزایش قیمت ها را کمتر می کند، اما اقلام ارزانتر نمی شوند.
مصاحبه سیف با شبکه سی.سی.تی وی آمریکا، درست چند روز قبل از دور نهایی گفت و گوهای هسته ای در وین (پایتخت اتریش) انجام شد.
ایران با آمریکا، انگلستان، آلمان، فرانسه، چین و روسیه برای مذاکره در مورد لغو تحریم ها در قبال محدود سازی برنامه هسته ای خود دیدار خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت