به گزارش جامجم، سوم دی امسال زنی با حضور در پلیس آگاهی شهرستان ساوه از زنی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد و گفت: چند روز پیش زنی که خودش را وکیل دادگستری معرفی میکرد به مغازهام آمد و پس از خرید چندقلم کالا در قبال آن یک فقره چک به مبلغ حدود دو میلیون تومان پرداخت کرد. روز گذشته برای نقد کردن چک به بانک رفتم که متوجه شدم چک جعلی بوده و سرم کلاه رفته است. با شماره تلفن همراه زن وکیل تماس گرفتم که خاموش بود. زمانی که جستجویم برای یافتن وی بینتیجه ماند به کانون وکلا رفتم تا شاید آنها بتوانند نشانی از این زن به من بدهند که متوجه شدم زن شیاد وکیل نبوده و این عنوان را جعل کرده است.
همزمان با شروع تحقیقات و چهرهنگاری رایانهای از متهم فراری، جستجو برای دستگیری وی آغاز شد تا این که زنان و مردان دیگری نیز با حضور در پلیس آگاهی شکایتهای مشابهی را مطرح کردند. بررسی این پروندهها نشان میداد همه شاکیان در دام همان زن گرفتار شدهاند.
مشخصات به دست آمده از این زن همراه تصاویر رایانهای وی در اختیار گشتهای انتظامی قرار گرفت تا این که دو روز پیش ماموران به سرنخهایی دست یافتند که نشان میداد این زن حوالی یک سمساری تردد دارد. ماموران این مغازه را زیر نظر گرفتند تا این که زن شیاد را همراه مرد جوانی که برای فروش لوازم خانگی به آنجا آمده بود، شناسایی و دستگیر کردند.
متهمان با انتقال به پلیس آگاهی بازجویی شدند و به کلاهبرداری و فروش اموال دزدی اعتراف کردند.
وکیل قلابی در اظهاراتش گفت: من با فریب مغازهداران و پرداخت چکهای جعلی اموالشان را میخریدم و بعد با همدستی مردی که دوستم بود به سمساریهای سطح شهرستان ساوه میرفتیم و اموال را به قیمت پایینتر میفروختیم.
در ادامه تحقیق از متهم زن معلوم شد او با کمک مرد جاعلی توانسته چکهای جعلی را همراه کارت جعلی وکالت تهیه کند.
همزمان با شروع تحقیقات مرد جاعل هم تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دستگیر شد. متهمان با صدور قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت