در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
کتاب «555» نوشته شمس الدین رحمانی یک از کتابهای متفاوت انتشارات کتاب نیستان است. کتاب نیستان هر چند بیشتر کتابهایی در حوزه ادبیات را به دست مخاطبان خود میرساند اما کتاب پر مخاطبی چون 555 در حوزه تاریخ دارد که تا کنون چندین بار تجدید چاپ شده است.
نویسنده این کتاب تلاش کرده است، ردپای یهودیت و بعد صهیونیزم را در دنیا ردگیری کند و ارتباط اتفاقات مهم تاریخ را که یهودیان در آن نقش داشتهاند به مخاطب نشان دهد. همچنین او به صورت مستدل نشان داده که اندیشه تشکیل سرزمین موعود در فلسطین، اصلا متعلق به 100 یا 200 سال اخیر نیست و این اندیشه به سالهای بسیار دورتر بر می گردد تا اینکه تلاشها سرانجام در 100 سال اخیر نتیجه داد و به اشغال فلسطین انجامید.
رحمانی تفکر سرمایه داری و استیلای آن بر جهان غرب، ایجاد دینهای نوظهور، چه در اسلام و چه در مسیحیت و بسیاری دیگر از گرفتاریهای تاریخی بشریت را پیگیری کرده و رد پایش را در فعالیتهای صهیونیتها و یهودیهایی یافته که از هزاران سال قبل به دنبال تصرف دنیا بودهاند.
همچنین او تشکیل محافل فراماسونری را از سال های ابتدایی تشکیلش تا امروز پیگیری کرده و شخصیتهای مهم فراماسون تاریخ را که یا یهودی بودهاند یا یهودیانی که تظاهر به مسیحیت میکردهاند، با اسناد و مدارک به خواننده معرفی کرده است. او نشان داده که جرج واشنگتن اولین رئیس جمهور آمریکا یکی از سرکردههای فراماسونری بوده و یهود چگونه تشکیلات فراماسونری را درست کرد تا بتواند بر انگلستان و اروپا و جهان مسلط شود.
نویسنده کتاب نقطه شروع بحث کتابش را روند تحولات تاریخی انگلستان قرار داده است. به این دلیل که انگلیس بزرگترین استعمارگر و موسس دولت اشغالی اسرائیل در فلسطین است و در همین رابطه، ارتباط انگلیس و دولتهایش را با یهود و صهیونیزم در طول تاریخی تقریبا 800 ساله بررسی کرده است.
تاریخ انگلیس در این کتاب از سال 1290 شروع میشود. زمانی که ادوارد اول پادشاه انگلیس یهودیها را از این کشور اخراج کرد چون نفرت عمومی نسبت به یهودیان در این کشور ایجاد شده بود و مردم آنها متهم به هر گونه جنایتی میکردند. این تاریخ با مرور خلاصهای بر تاریخ عثمانی که دشمن درجه یک اروپاییان بودهاند و جنگهای بسیاری بین آنها و اروپاییان رخ داده، به همراه مهمترین اتفاقات تاریخی اروپا پیگیری میشود؛ مثل جنگهای صلیبی یا شروع تجارت پرسود برده توسط اروپاییان از سال 1442 میلادی. بخش قابل توجهی از این تاریخ نیز به ظهور مارانوها یعنی یهودی های مخفی اختصاص دارد که چگونه تاریخ اروپا را تحت تاثیر قرار دادند و چگونه باعث به وجود آمدن مکتب پروتستان شدند.
اما این کتاب به سالهای میان 875 هجری قمری مقارن 1453 میلادی که شهر قسطنطنیه به دست سلطان محمد فاتح عثمانی فتح شد و نامش به اسلامبول تغییر کرد تا نزدیک 555 سال بعد یعنی رحلت امام خمینی(ره) به صورت مفصلتر پرداخته است، چون نبرد میان اسلام و یهودیت در این سالها همواره به نوعی در جریان بوده است.
همچنین این کتاب به دو شخصیت اثر گذار در این نبرد به صورت مفصلتر پرداخته است. یکی سید جمال الدین اسد آبادی که به اعتقاد بسیاری محققان از بنیان گذاران اندیشه انقلاب اسلامی و اتحاد مسلمانان بوده و دیگری محمد علی فروغی که برنامه ریز و هدایتگر و سامان ده رژیم پهلوی بود و نویسنده معتقد است هنوز که هنوز است آثار کارهای او در جامعه ما وجود دارد. بخش پایانی کتاب هم به سقوط رژیم پهلوی و تاثیری که این اتفاق مهم تاریخی در سلطه یهود و صهیونیزم در دنیا و رویارویی آن با دنیا اسلام داشته، پرداخته است.
نثر این کتاب بسیار خوش خوان و روان است و اطلاعات بسیاری را در به صورت مختصر و مفید به خوانندگان ارائه میدهد تا شناخت بهتری نسبت به تاریخ داشته باشند.
منبع:شمس الدین رحمانی، «555»، تهران: نشر نیستان، 1393
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم