به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، جعفر قادری در گفتگو با این رادیو اظهار داشت: درآمدهای هدفمند کردن یارانه ها از دو محل افزایش قیمت حامل های انرژی و کمک های بودجه ای است و 48 هزار میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حامل های انرژی و 6 هزار و 300 میلیارد تومان هم باید از محل منابع بودجه ای تامین شود که به 54 هزار و 300 میلیارد تومان می رسد و می توان گروه های با درآمد پائین را شناسایی کرد و تنها به آنها یارانه داد.
وی افزود: شناسایی دهک های پردرآمد و حذف آنها از یارانه نقدی با توجه به دسترسی دولت به اطلاعات بانک ها امکان پذیر است اما اراده می خواهد و ممکن است دولت به خاطر هزینه سیاسی نمی خواهد انجام دهد در حالی که شعار رییس جمهور در ابتدا ساماندهی و حذف یارانه نقدی دهک های پردرآمد بوده است.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: قانون داریم و همه موارد مشخص شده است و به قانونگذاری جدید نیازی نداریم و دولت هم مجری قانون است و باید اجرا کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: ادامه روند کنونی آثار رکودی و تورمی بیشتری دارد و انتظار داریم مجلس شورای اسلامی و دولت با همگرایی و هم افزایی تلاش ها این کار را بکنند.
برخی کارشناسان معتقدند حداکثر 40 درصد جمعیت کشور استحقاق دریافت یارانه را دارد و 60 درصد، اضافی هستند و حداقل دو دهک درامدی قابل حذف است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد