به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، عبادالله محمدولی در گفتگو با این رادیو اظهار داشت: طلاهای خارجی از جمله طلاهای موسوم به طلای ایتالیایی به شکل قاچاق وارد و بدون شناسنامه هم عرضه می شود چون واردات این مصنوعات ممنوع است.
رییس اتحادیه تولید کنندگان طلا و جواهر ایران از شهروندان خواست حتما از واحدهای دارای مجوز خریداری کنند که شناسنامه دار است و می توان آن را ردیابی کرد و اگر مشکلی هم پیش آمد، قابل پیگیری خواهد بود البته زمانی 80 درصد محصولات عرضه شده طلا به صورت قاچاق بود که هم اکنون به کمتر از 50 درصد رسیده است.
محمدولی همچنین خواستار افزایش تنوع عیار مصنوعات طلا شد و گفت: قدرت خرید مردم هم متنوع می شود.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران افزود: بازار طلا و جواهر در کشور مزیت خوبی دارد و سالانه به 200 تا 250 تن مواد اولیه از الیاژهای مختلف فلزی نیاز داریم و ایران می تواند در صنعت طلا و جواهرات به سطح ترکیه برسد که اشتغالزایی بالایی هم دارد چون تقاضا در بازار داخلی خیلی زیاد است و تولید سالانه دو و نیم تن طلا پاسخگو نیست.
این مقام مسئول گفت: بازار 75 میلیون نفری جمعیت کشور سالانه 300 تا 350 تن مصرف طلا دارد و این صنعت قابلیت جذب 300 هزار نیروی کار فقط در بخش ساخت و تولید جواهر، طلا و نقره و بدلیجات دارد.
رییس اتحادیه تولید کنندگان طلا و جواهر ایران درباره صادرات هم گفت: صادرات طلا به طراحی متناسب با سلیقه مشتریان خارجی نیاز دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم