به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکترروحانی با بیان اینکه شهید ستاری از جمله شخصیت های کم نظیر در کل نیروهای مسلح بود، گفت: این شهید بزرگوار یکی از نخبگان کشور بود که با داشتن تحصیلات نظامی و اکادمیک از لحاظ اطلاعات نظامی کاملا به روز بود.
روحانی با تاکید بر اینکه شهید ستاری در زمینه خودکفایی نیروی هوایی تلاش و خدمات کم نظیری انجام داد، اظهارداشت:شهید ستاری پیوسته با این تاکید که ما خودمان می توانیم بسازیم، همیشه از طرحهای خودکفایی حمایت می کرد.
رییس جمهوری با بیان اینکه همه پرسنل نیروهای مسلح شهید ستاری را به عنوان فردی باسواد، نخبه و به روز می شناختند، گفت: شهید ستاری در دوران دفاع مقدس و بعد از جنگ همیشه در حال فعالیت و تلاش بود و همه ایشان را به عنوان فردی فوق العاده پرکار می شناختند.
روحانی با اشاره به عملیات غرور آفرین والفجر 8 ادامه داد: کار پدافند هوایی در این عملیات در تاریخ جنگ در کشور بسیار بی سابقه و عظیم بود و توانستیم در عرض چند هفته 73 فروند هواپیمای دشمن را نابود کنیم.
رییس جمهوری تاکید کرد: شهید ستاری و شهید بابایی در راس این عملیات بودند و این کار بسیار عظیمی که انجام گرفت در اثر توانمندی، هنر، تلاش و برنامه ریزی این عزیزان بود.
روحانی، استعداد فوق العاده، فداکاری، عطوفت و مهربانی را از دیگر ویژگیهای این شهید بزرگوار برشمرد و گفت: شهید ستاری نسبت به همه پرسنل نظامی عطوفت و مهربانی داشت و همه را به عنوان خانواده خود می دید.
رییس جمهوری با اشاره به سانحه هوایی نیمه دی ماه سال 1373گفت: عزیزان و امیران ارتش که در این حادثه به شهادت رسیدند از شخصیت های کم نظیر جنگ و انقلاب بودند.
روحانی در پایان خطاب به خانواده این شهید بزرگوار گفت: همه فرزندان و اعضای خانواده شهید ستاری دارای تحصیلات بالا، فرهیخته و با استعداد هستند و حضور دکتر سورنا ستاری در جلسات هیات دولت همیشه یاد این شهید بزرگوار را برای ما زنده نگه می دارد.
در این دیدار که حجت الاسلام والمسلمین شهیدی معاون رییس جمهور در امور ایثارگران و رییس بنیاد شهید و حسین فریدون دستیار ارشد رییس جمهور نیز حضور داشتند،لوح تقدیری از سوی دکتر روحانی به خانواده این شهید تقدیم شد.
شهید منصور ستاری در نیمه دیماه سال 1373 در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان در سانحه هوایی به همراه چند تن از مسئولان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
عظمت و عزت ایران مدیون ایثار گران دوران دفاع مقدس
رئیس جمهور در دیدار با جانباز 70 درصد سید شهاب الدین بصّام تبار خاطر نشان کرد : امروز اگر در دنیا از عظمت و عزت برخوردار هستیم به خاطر ایثار فداکاری، ایستادگی و مقاومت همه کسانی است که در صحنه و دوران دفاع مقدس حضور داشتند.
رییس جمهور بصورت سرزده در منزل جانباز 70 درصد سید شهاب الدین بصّام تبار حضور یافت و ضمن دلجویی از وی از ایثار و فداکاری این جانباز سرافراز و خانواده وی تجلیل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدار که در فضایی بسیار صمیمی و دوستانه برگزار شد، فداکاری و ایثار جانبازان را اقدامی بسیار بزرگ و ارزشمند توصیف کرد و اظهار داشت: خدمت به ایثارگران و جانبازان و خانواده آنان را برای خود افتخار می دانیم چرا که شما در راه رضای خدا و برای دفاع از کشور و مردم هستی و جان خود را در راه انقلاب و اسلام در طبق اخلاص قرار دادید.
روحانی خاطر نشان کرد : امروز اگر در دنیا از عظمت و عزت برخوردار هستیم به خاطر ایثار فداکاری، ایستادگی و مقاومت همه کسانی است که در صحنه و دوران دفاع مقدس حضور داشتند.
رییس جمهوری تصریح کرد: اگر در آن دوران در برابر دشمن سر خم کرده و ایستادگی انجام نمی شد امروز چیزی از انقلاب و کشور باقی نمانده بود لذا همه داشته هایمان در سایه دفاع مقدس است.
دکتر روحانی همچنین ایثار و فداکاری همسران جانبازان را اقدامی به مراتب ارزشمند تر و قابل تجلیل دانست و خطاب به همسر این جانباز سرافراز اظهار داشت: اینکه داوطلبانه به صحنه ایثار و فداکاری قدم گذاشته و راه خدمت به یک جانباز را انتخاب کرده اید بی تردید ازجایگاه بسیار بالا و ارزشمندی برخوردار هستید و بدون شک در اجر ایثارگران سهیم می باشید.
در این دیدار که حجت الاسلام والمسلمین شهیدی معاون رییس جمهور در امور ایثارگران و رییس بنیاد شهید و حسین فریدون دستیار ارشد رییس جمهور نیز حضور داشتند، لوح تقدیری از سوی دکتر روحانی به خانواده این جانباز تقدیم شد.
سیدشهاب الدین بسطام تبار در سن 21 سالگی و در عملیات والفجر 8 در منطقه جزیره ام الرصاص به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت