محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «ایندیانا» در آمریکا در این مطالعه حدود 70 هزار زن را در عرض 20 سال مورد بررسی قرار دادند.
آنها همچنین تمام موارد سکته قلبی و مرگ را در طول این 20 سال ثبت کردند و هر دو سال یک بار نیز شش جنبه شیوه زندگی این زنان را که شامل سیگار کشیدن، مصرف الکل، شاخص جرم بدن (بی.ام.ای)، فعالیت بدنی، تماشای تلویزیون و کیفیت غذا می شد، مورد مطالعه قرار دادند.
دکتر «آندریا چومیستک» و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا با بررسی گروهی از زنان 35 تا 44 ساله متوجه شدند: با کنار گذاشتن سیگار، الکل، کمتر تماشا کردن تلویزیون، ورزش کردن، رعایت شاخص جرم بدنی عادی و رعایت رژیم غذایی با کیفیت می توان از بروز بیماری های قلبی عروقی در سه چهارم زنان جلوگیری کرد.
بطور کلی خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در آمریکا در عرض دو دهه گذشته کاهش یافته است اما این کاهش در میان زنان 35 تا 44 ساله مشاهده نشده است.
محققان تصور می کنند که بخشی از این اختلاف می تواند ناشی از گزینه های شیوه زندگی باشد.
محققان «سالم بودن » را در شش عادت شیوه زندگی مانند کنار گذاشتن سیگار و مصرف مشروبات الکلی، داشتن شاخص جرم بدنی عادی یعنی 18.5 تا 24.9 ، ورزش کردن برای دست کم 2.5 ساعت در هفته و تماشای تلویزیون برای کمتر از هفت ساعت در هفته و مصرف رژیم غذایی مملو از سبزیجات، غلات سبوس دار ، مصرف کم گوشت قرمز ، غلات تصفیه شده و شکر تعریف می کنند.
محققان مشاهده کردند: زنانی که در این مطالعه تمامی این شش شیوه سالم زندگی را رعایت کرده بودند خطر ابتلا به حمله قلبی در آنها 92 درصد کمتر بود و خطر ابتلا به یک عامل خطر ساز برای ابتلا به بیماری قلبی مانند دیابت نوع دو، فشار خون بالا و کلسترول بالا 66 در آنها درصد کاهش داشت.
نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که سه چهارم حملات قلبی در زنان این گروه سنی و تقریبا نیمی از تمامی عوامل خطر ساز برای ابتلا به حمله قلبی در زنانی که این شیوه های سالم زندگی را رعایت کرده بودند قابل پیشگیری بود.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: