سردار سرلشگر بسیجی دکتر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت فرا رسیدن یومالله نهم دی پیامی برای مقامات لشکری و کارکنان نیروهای مسلح صادر کرد که در ادامه آمده است: یومالله نهم دی ماه در سال 1388 روزی ماندگار در صفحات تاریخ زرین انقلاب اسلامی است؛ نهم دی روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» و روز «پیوند عاشورایی امام و امت» است.
حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسهساز ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی آن روز نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری در افتخارات مرد و زن مسلمان ایرانی به حساب میآید.
حماسه نهم دی نماد عزت، استقلال، بصیرت و میثاق مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی (ره) ایستادهاند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابر تمام دنیای آنها خواهند ایستاد.
حماسه نهم دی تمام محاسبات دشمن را به هم ریخت، نهم دی ماه نمایش بصیرت انقلابی مردم بود. بصیرتی که غبارها و نقابها را کنار زد و چهره واقعی مدعیان و فتنهگران را نشان داد، چهره کسانی که به خاطر رسیدن به قدرت از هیچ تلاشی حتی ضربه زدن به ریشههای انقلاب و ارکان رکین انقلاب اسلامی دریغ نکردند.
چهره کسانی که سالها با نقاب انقلابگری در صفوف مردم نفوذ کرده و ولایتمداری را فقط در شعار و ظاهر و نه در عمل و رفتار از خودشان بروز داده بودند، یقینا بزرگترین پیام حماسه نهم دی ضرورت بصیرتمداری و پرهیز از غفلت بود.
سرلشگر فیروزآبادی در پایان ضمن گرامیداشت یومالله نهم دی که برگرفته از عبرتهای عاشورا و موجب بیداری اسلامی است میلاد مسعود پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) و سلاله برومندش ششمین اختر تابناک سپهر امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق (ع) را به کارکنان نیروهای مسلح و خانواده آنان تبریک و تهنیت گفت و برایشان سعادت و بهروزی تحت توجهات بقیهالله الاعظم حضرت مهدی (علیهالسلام) و در سایهسار شجره طیبه ولایت و سلسله نورانی امامت، پرچمدار حکومت صالحان و سید و سالار عاشورائیان، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای عزیز مسئلت کرد.(سپاه نیوز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت