
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
این روبات که «RoboSimian» نام دارد درحقیقت یک سازه مکانیکی چهار عضوی است که قابلیت های حرکتی آن دستکمی از میمون ندارد.
قرار است این روبات در چالش روباتیکی ارتش آمریکا که توسط آژانس تحقیقات پیشرفته دفاعی این کشور در سال 2015 برگزار می شود با سایر رقبا به رقابت بپردازد.
هدف از برگزاری این رقابت، آزمودن روبات ها در واکنش به وقوع فجایع طبیعی است. روبات هایی که در این مسابقه حضور پیدا می کنند قابلیت نفوذ به مناطقی را دارند که برای انسان بسیار خطرناک و حتی مرگبار است.
دانشمندان آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا اخیرا روبات مشابهی به نام «Surrogate» را نیز ارایه کرده بودند با این حال پس از بررسی های دقیق قرار شد روبات «RoboSimian» که توانایی مانوردهی در شرایط سخت و پیچیده تر را دارد برای رقابت روباتها در ژوئن سال 2015 آماده شود.
این روبات به هفت چشم دوربینی مجهز است که در قسمت های مختلف آن نصب شده و به آن در پیدا کردن بهترین مسیر حرکتی کمک می کنند.
محصول خلاقانه دانشمندان ناسا قابلیت رانندگی خودرو، کنار زدن موانع، رخنه در دیوار، باز کردن شیر و حتی مسیریابی در زمینی مملو از زباله و موانع را دارد.
پیش بینی می شود در آینده از این روبات در اکتشافات فضایی و حوادثی نظیر نشت احتمالی مواد رادیواکتیو از تأسیسات اتمی استفاده شود.(مهر)
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر