به گزارش میزان، علیاکبر صالحی پیش از بازگشت به ایران در فرودگاه مسکو با اشاره به اینکه سند سوم یادداشت تفاهمی است مربوط به توافق نامه سال 1992 که در آن اشارهای به سیکل سوخت و اکولوژی شده و ما آن را بسط بیشتر دادهایم، خاطرنشان کرد: در این سند به طور روشن و واضح درباره ساخت و تولید سوخت هستهای به صورت مشترک صحبت کردهایم. وی افزود: ما در این قرارداد این مورد را دیدهایم که تا جایی که ممکن است فرصت برای شرکتهای ایرانی برای حضور در مناقصاتی که از سوی پیمانکار اصلی برگزار میشود، بیشتر فراهم باشد. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: البته عمده این مناقصات به صورت ارزی خواهد بود و باید شرکتهای ایرانی خود را برای استفاده از این فرصت بسیج کنند و دولت هم شرکتهای ایرانی را برای تامین تجهیزات و مسائل مالی حمایت خواهد کرد.
وی گفت: اگر دیگر کشورها برای همکاری با ایران اعلام آمادگی و شرایط خوبی را پیشنهاد کنند، آنها را بررسی میکنیم. البته کشورهای اروپایی به طور جدی به ایران پیشنهاد همکاری دادهاند که ما هم با لحاظ شرایط و منافع ملی خود، آماده این گونه همکاریهای صلحآمیز هستیم. رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: هم اکنون برخی از کشورهای آسیایی هم پیشنهادهایی برای ساخت نیروگاه هستهای به تهران دادهاند که در حال ارزیابی آنها هستیم.
گزینهای غیر از رسیدن به نتیجه وجود ندارد
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین در مسکو گفت: در مذاکرات هستهای بین ایران و گروه 1+5 ، گزینهای غیر از رسیدن به نتیجه وجود ندارد.
به گزارش واحد مرکزی خبر و به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، علی اکبر صالحی گفت: توافق نامهای که بین ایران و روسیه امضا شد در تلاش است دو نیروگاه هستهای دیگر در بوشهر بسازد، هر نیروگاه ظرفیت تولید 1500 مگاوات برق را خواهد داشت.
در هشت سال آینده بوشهر حدود 3000 مگاوات برق هستهای تــولید خواهد کرد. من به نتایج مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 خوشبین هستم. مشکلاتی وجود دارد اما در نهایت گزینهای غیر از رسیدن به نتیجه وجود ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد