به گزارش جامجم، هفته گذشته زن جوانی برای دریافت پول از حسابش به یکی از بانکهای خصوصی شهر کرج رفت، اما کارمند بانک وقتی موجودی حساب او را بررسی کرد، متوجه شد این حساب پولی ندارد.
زن جوان با اطلاع از این موضوع شوکه شد و باور نمیکرد 30 میلیون تومان پولی که در حسابش بوده، ناپدید شده است؛ به همین دلیل به پلیس فتای استان البرز رفت و خواستار پیگیری موضوع شد.
با شروع تحقیقات از شاکی، معلوم شد وی هر ماه به صورت دستی مبلغی از حسابش برداشت میکرده و کارت بانکی نداشته است. با ثبت اظهارات مالباخته کارآگاهان پلیس فتا به تحقیق از مسئولان بانک پرداختند که آنها از موضوع اظهار بیاطلاعی کردند.
سرانجام بررسیها مشخص کرد، چند هفته قبل زنی با جعل عنوان و معرفی خود به جای مالباخته از کارمند بانک خواسته حساب بانکی دفترچهاش را به حساب کارتش منتقل کند. کارمند بانک هم بیخبر از نیت این زن اقدام به صدور کارت بانکی برای او و انتقال موجودی کرده بود.
با مشخص شدن این موضوع، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد تا اینکه ماموران پلیس فتا متوجه شدند پولهای سرقتی به حساب مردی طلافروش واریز شده است.
تحقیق از مرد طلافروش هم نشان داد زن جوانی چند مرحله با کارت بانکی 30 میلیون تومان طلا و جواهرات از مرد طلافروش خریده است.
رئیس پلیس فتای استان البرز در گفتوگو با خبرنگار جامجم، درباره این پرونده گفت: با اطلاعات به دست آمده از زن سارق، جستجو برای دستگیری وی و کشف پولهای سرقتی ادامه دارد.
سرهنگ یزدان نیکنام با توصیه به مسئولان بانکها از آنها خواست هنگام ارائه خدمات به مشتریان دقت لازم را داشته باشند تا چنین حوادث مشابهی برای مشتریانشان رخ ندهد. اگر قصد صدور کارتهای بانکی برای مشتریان را دارند، روی برگه تقاضا اثر انگشتی از آنها بگیرند تا با این کار هویت واقعی فرد مشخص شود و کسی نتواند با جعل هویت دیگران موجودی حسابشان را خالی کند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند