اکبر ترکان در بازدید از این فرودگاه اظهار کرد: با توجه به راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی مهران و پیگیری در شورای عالی کشور برای تبدیل این مکان به منطقه آزاد تجاری، فعالشدن این فرودگاه ضرورت دارد.
وی ادامه داد: مرز بینالمللی مهران از نظر ورود و خروج مسافر و همچنین صادرات کالا دارای اهمیت ویژهای است، به همین دلیل با فعال شدن منطقه ویژه اقتصادی و تبدیل آن به منطقه آزاد تجاری، نیاز به توسعه زیربناها بخصوص فرودگاه دارد.
اکبر ترکان به همراه استاندار ایلام و معاونان وی و جمعی از مدیران استان از بخشهای مختلف این فرودگاه قدیمی در شهرستان مرزی مهران بازدید کرد.
ایلام با 600 هزار نفر جمعیت و 430 کیلومتر وسعت، دارای طولانیترین مرز مشترک با عراق در میان پنج استان سرحدی ایران و در همسایگی این کشور است.
مرز بینالمللی مهران از سال 83 در استان ایلام شروع به فعالیت داشته و به دلیل برخورداری از امنیت و کوتاهی مسافت تا مرکز عراق یکی از مرزهای پر تردد کشور به شمار میرود.
پایانه مرزی مهران افزون بر رونق فعالیتهای بازرگانی و اقتصادی مهمترین کانون سفر گردشگران مذهبی و سیاحتی دو کشور همسایه به منظور زیارت مکانهای مقدس دینی و مناطق سیاحتی و دیدنی ایران و عراق است.
بر پایه آمارهای رسمی، روزانه پنج تا شش هزار گردشگر ایرانی و عراقی از پایانه مسافری این مرز بینالمللی سفر میکنند (ایرنا).
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت