کیهان: حداقل 70 درصد نمایندگان به بدل فرجیدانا رأی نمیدهند
روزنامه کیهان نوشت: نمایندگان به اعتبار فقدان صلاحیتهای مدیریتی و سیاسی نیلی احمدآبادی معتقدند وی اعتماد مجلس برای تصدی وزارت علوم را کسب نمیکند.
شکرخدا موسوی نماینده مردم اهواز در این زمینه رأیآوری نیلی را بعید دانست و گفت: آقای نیلی در کارنامه کاری خود مسئولیتی در حد معاونت وزیر نیز ندارد و اگر ما از بحث فتنه هم بگذریم توانمندی ایشان برای ریاست بر وزارت علوم مورد بحث است از این رو خیلی سخت است که آقای نیلی بتواند در مجلس رأی بیاورد.
وی تصریح کرد: در خوشبینانهترین حالت آقای نیلی 70 درصد مخالف و 30 درصد موافق دارد.
همچنین امیرحسین قاضیزاده نماینده مردم مشهد در مصاحبه با آریا خاطرنشان کرد: مشکل ما با آقای فرجی دانا و نیلی نیست، مسئله بر سر حلقه افراطیای است که وزارت علوم را اداره میکند و اطراف فرجیدانا بودند. وی اظهار داشت: معرفی شخصی که برای ریاست بر دانشگاه تهران نتوانسته است نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی را جلب کند دو تحلیل به دنبال دارد اول اینکه این کار آقای روحانی یا از سر لجبازی بوده و یا اینکه ایشان خواستهاند زهر مجلس را بگیرند تا بعد فرد اصلی را معرفی کنند و مجلس تن به آن انتخاب دهد. وی تأکید کرد: بنده نسبت به وزیر پیشنهادی علوم نظر منفی دارم و معتقدم معرفی فردی که شرایط ریاست بر یک دانشگاه را نداشته نمیتواند به عنوان وزیر علوم انتخاب شود.
اما علیرضا محجوب از نمایندگان حامی دولت، استدلال جالبی را در مصاحبه با «آفتاب» مطرح کرده است. او میگوید: من معتقد هستم که هیچ کدام از ما چیز خاصی درباره آقای احمدآبادی نمیدانیم. من به حسب اعتمادی که به شخص آقای رئیس جمهوری دارم و معتقد هستم کسی را که ایشان معرفی میکنند به صلاح کشور و وزارت علوم است؛ به ایشان رأی میدهم.
وی ادامه داد: هر چند که ایشان سابقه اجرایی بالایی ندارند ولی این یکی از بهترین اقدامهای دولت برای میدان دادن و آوردن مدیران میانی برای بالاترین مدیریتها است.
برخلاف اظهارات محجوب، نیلی احمدآبادی مدیر میانی نبوده است اما عابد فتاحی دیگر نماینده حامی دولت گفت: مشکل آقای نیلی این است که دیر به مجلس معرفی شد و ایشان نتوانستند با فراکسیونهای مختلف مجلس ملاقات داشته باشند.
وی در عین حال میگوید: کسانی که مستقل یا اصلاحطلب هستند همه به دکتر نیلی رأی مثبت میدهند. اما کسانی که در این دو گروه نیستند سعی دارند تا مسئله را سیاسی کنند و احتمال اینکه به ایشان رأی دهند کم است.
فتاحی در واکنش به صحبتهای برخی از نمایندگان که خواسته بودند تا نیلی احمدآبادی از حوادث 88 اعلام برائت کند، میگوید: اگر قرار بود کسی توبه کند آقای کروبی و آقای موسوی توبه میکردند. این شرط و شروطها پیش پا افتاده است. اگر واقعاً برادران اصولگرا فکر میکنند که آقای نیلی در «فتنه» دست داشته باتوبه هم این فرد نباید برای آنها قابل قبول باشد. او در ادامه خطاب به نیلی احمدآبادی وزیر علوم پیشنهادی دولت یازدهم میگوید: آقای نیلی اگر قرار باشد که چنین کاری (توبه) کنند و دست به اعلام برائت بزنند ما به ایشان رأی نخواهیم داد.(!)
در این میان احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مصاحبه با سایت نماینده تأکید کرد: به نظر میرسد معرفی چنین گزینههایی در راستای ایجاد تعامل بیشتر با مجلس نیست زیرا دولت میداند اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان مجلس با موضوع فتنه و فتنهگران زاویه دارند و به آنها رأی نمیدهند و وزارت علوم باید بدست فردی عادل و معتدل که بیشتر دنبال رشد علمی کشور باشد، داده شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان داشت: بنظر میرسد آقای روحانی به این زودیها نمیخواهد گزینه اصلی وزارت علوم را معرفی کنند. در مجموعه وزارت علوم و در سطح دانشگاههای کشور افراد قوی، فرهیخته و توانمندی داریم که ایشان میتوانستند معرفی کنند.
نماینده مردم قم یادآور شد: با صحبتها و واکنشهای هفته قبل رئیس جمهور و برخی اعضای مجموعه اصلاحطلبان در ارتباط با طرح آمران به معروف و ناهیان منکر که مراحل قانونی خود را طی میکند، آنها بنوعی میخواهند بین مجلس و دولت تقابل ایجاد کنند.
امیرآبادی تصریح کرد: در معرفی وزیر علوم از ابتدا که مینگریم بنظر میرسد وزارت علوم از ابتدا سهمیه اصلاحطلبان افراطی است و این روند در حال ادامه است و امروز مردم مشکلات اساسی بسیاری دارند و لذا دولت و مجلس بایستی با تعامل، همدلی و وحدت بیشتری براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای حل این مشکلات گام بردارند.
حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان نیز معتقد است: این رفتار دولت با شعار اعتدال مغایر است. یکی از جاهایی که میتواند اعتدال را نشان دهد در عرصه آموزش عالی است. آقای فرجیدانا مستقل عمل نمیکردند و در نتیجه استیضاح پیش آمد. وی با اشاره به سوابق اجرایی اندک آقای نیلی احمدآبادی تأکید کرد: اگر بنا باشد که وزیر بعدی نیز در مسائل سیاسی مستقل عمل نکند مزیتی نسبت به آقای فرجیدانا نخواهد داشت حتی میتوان گفت که به لحاظ سوابق و رزومه آقای فرجی دانا بهتر از وزیر پیشنهادی بودند.
وی در خصوص احتمال رأیآوری وزیر پیشنهادی تصریح کرد: برآورد اولیه ما نشان میدهد که مزیتهایی که باید لحاظ میشد در نظر گرفته نشده است. مگر اینکه به مجلس اثبات شود که وزیر پیشنهادی ویژگیهای بالاتری دارند و در مسائل سیاسی مستقل عمل خواهند کرد.
رئیس کمیسیون ویژه اصل 44 قانون اساسی در ادامه تصریح کرد: سؤالی که مطرح است اینست که چرا ریاست ایشان برای دانشگاه تهران در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشده بود و چند ماهی ایشان سرپرست بودند. یکی از جاهایی که به هیچ وجه در آن قحطالرجال نداریم دانشگاه است و اعضای بسیار قوی در هیأت علمی دانشگاهها داریم که میتوانستند معرفی شوند.
یادآور میشود فراکسیون رهروان و اصولگرایان در بررسیهای خود به رأی مثبت درباره نیلی احمدآبادی دست نیافتند. ترکیبی از نمایندگان دو فراکسیون باعث سلب رأی اعتماد از فرجی دانا شد که به عنوان گماشته افراطیون عمل میکرد. اکنون روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در تیتر صفحه اول خود خاطر همه را آسوده میکند و مینویسد «نیلی ادامه (فرجی) داناست.»
جانشین آیتالله مهدویکنی باید حامی رهبر و ضد فتنه باشد
کیهان آورده است: شرایطی که موجب انصراف هاشمی رفسنجانی از نامزدی ریاست مجلس خبرگان شد، همچنان سر جای خود باقی است و تغییر نکرده است.
روزنامه جمهوری اسلامی خبر داد که هاشمی در پاسخ به سؤالی در این باره گفته است «در صورتی که بعضی افراد که آنها را برای ریاست صالح نمیدانم قصد کاندیدا شدن داشته باشند، آمادگی خود را برای کاندیداتوری اعلام خواهم کرد».
آقای هاشمی شبیه این ادبیات دوپهلو را در انتخابات ریاستجمهوری نهم و یازدهم نیز به کار برد و با وجود حضور چهرههای همسو با وی، سرانجام شخصا وارد گود شد حال آن که مثلا در انتخابات سال 92 روحانی نیز قصد نامزدی داشت.
اما فراتر از معادلات انتخابات ریاستجمهوری، درباره ترکیب مجلس خبرگان بیان این نکته حائز اهمیت است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای آن مرزبندی صریح و قاطعی نسبت به فتنهگران، ساختارشکنان و ائتلاف نفاق قدیم و جدید دارد؛ موضوع بنیادینی که متاسفانه آقای هاشمی درباره آن کوتاهی کرده است. دقیقا به همین دلیل بود که آیتالله مهدویکنی(ره) با وجود گریز از پستها و ریاستها و مسئولیتهای مشابه، درباره ریاست مجلس خبرگان- به اصرار سایر اعضا- احساس مسئولیت کرد و صیانت از انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را بر دوستی 50 ساله با هاشمی ترجیح داد. به همین اعتبار اکنون نیز همان روحیه انقلابی با تمام جاذبهها و دافعههای استوار در میان قاطبه اعضای مجلس خبرگان حاکم است.
آیتالله حائری شیرازی نماینده استان فارس در مجلس خبرگان درباره موضوع جانشینی آیتالله مهدویکنی به شبکه خبر دانشجو میگوید: ریاست مجلس خبرگان رهبری، از نظر شرایط فعلی جامعه آبروی خبرگان محسوب میشود. این جانشین باید کسی باشد که همانند آیتالله مهدویکنی حامی و کمک حال رهبر بزرگوارمان باشد.
آیتالله حائری شیرازی در پاسخ به سؤالی مبنی بر واکنش برخی افراد نسبت به ریاست مجلس خبرگان گفت: نمایندگان خبرگان توجه دارند که فرق است بین کسانی که خواستار مهار کردن فتنه 88 بودند و از پراکندگیها جلوگیری کردند و کسانی که خواهان قدرتطلبی بودند لذا میان این دو تفاوت وجود دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: عدهای از وجود انقلاب رنجیده میشوند اما اگر به حال خود گذاشته شوند ضدانقلاب میشوند و میان این افراد و نظام پراکندگی ایجاد میشود.
یادآور میشود طی چند روز اخیر برخی افراطیون ورشکسته و حامی فتنه در رفتاری منافقانه و در حالی که آقای هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای میخواندند، خواستار نامزدی وی برای ریاست مجلس خبرگان شدهاند.
توافقی در کار نیست فقط تمدید مذاکرات در ازای امتیاز!
کیهان نوشت: مشاور تیم مذاکرهکننده هستهای آمریکا گفت احتمال دستیابی به توافق دائم با ایران نزدیک به صفر است.
المانیتور افزود: تیم هستهای ایران به رهبری محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران روز دوشنبه بیست و هفتم اکتبر دیداری غیرمنتظره از تاسیسات غنیسازی در نطنز و فردو داشتند. در حالی که هدف از این بازدید تقدیر از دستاوردهای دانشمندان ایرانی در این دو نیروگاه عنوان شد، اما ظریف گفت که هدف از تکنولوژی هستهای ما استفادههای غیرنظامی است.
این رسانه آمریکایی میافزاید: مسئله میزان توانایی غنیسازی ایران مانع بزرگ توافق نهایی است. ایران به دنبال حفظ تعداد سانتریفیوژ فعلی خود است، با این حال 5+1 در ابتدا درخواست کرد که تهران توانایی غنیسازی خود را تا 1500 سانتریفیوژ پایین بیاورد. رسانهها هفته گذشته خبر دادند که 5+1 پیشنهادی جدید به ایران داده که بر اساس آن، تهران میتواند 4 هزار سانتریفیوژ را در ازای انتقال ذخایر اورانیوم با غنای پایین به کشور دیگر نگه دارد. (و 5400 سانتریفیوژ خود را تعلیق کند!)
رابرت اینهورن مشاور تیم مذاکرهکننده آمریکا و عضو سابق این تیم گفت: در رابطه با دستیابی به توافق دائم تا 24 نوامبر، باید گفت که احتمال آن واقعا به صفر نزدیک است.
وی افزود: یکی از گزینههای موجود آن است که بر سر تعدادی از مسائل کلیدی از جمله ظرفیت غنیسازی و تغییرات در رآکتور اراک تا 24 نوامبر توافقی بدست آید که تمدید چندین ماهه برای نهایی کردن توافق را توجیه کند.
اینهورن تصریح کرد: اگر طرفین بر سر مسائل کلیدی به توافق برسند، دلیل خوبی برای تمدید چندین ماهه خواهند داشت.
در همین حال وین مدیسن خبرنگار معروف آمریکایی در مصاحبه با فارس اعلام کرد وندی شرمن در آستانه دور جدید مذاکرات به تلآویو خواهد رفت تا طبق معمول مقامات اسرائیل را در جریان مذاکرات قرار دهد.
همزمان العربیه از شور و شوق خاص جان کری برای مذاکره با محمدجواد ظریف خبر داد. به گزارش تیک به نقل از العربیه «دقیقههای سفرهای کری به کشورهای جهان برنامهریزی شده است، حتی کسانی که قرار است با وزیر سلام و احوالپرسی کوتاهی داشته باشند، در دستور کار قرار میگیرند، اما کری شش ساعت با وزیر امور خارجه ایران در وین مینشیند و برای ایجاد راه حلی برای پرونده اتمی تلاش میکنند.»
دانشگاه آزاد است یا تجارتخانه و بنگاه آزاد؟!
کیهان آورده: دانشگاه آزاد در حالی تصمیم بر افزایش 7 هزار نفری ظرفیت دانشجویان دکترا دارد که هماکنون برخی مدیران آن چند شغله محسوب میشوند و کادر کافی اداری و علمی وجود ندارد.
درباره همین معضل وبسایت الف نوشت: در سال تحصیلی جاری به دنبال افزایش ظرفیت در پذیرش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد برخی رشتههای جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در بسیاری از واحدهای دانشگاههای آزاد کشور و به منظور جلوگیری از افت سطح کیفیت تحصیلی و تضییع حقوق ما دانشجویان تحصیلات تکمیلی لازم است برخی از نارسائیها و مشکلات جدی که واحدهای این دانشگاه را تهدید می نماید به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گوشزد شود تا مجموعه مدیریتی ایشان در جهت رفع این معضل تدابیری جدی بیاندیشند.
الف از قول یک دانشجوی دانشگاه افزود: اطلاع دارید که در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد تهران یک مدیر تجاری چند شغله، توسط رئیس این واحد همزمان در 5 پست مدیر گروهی شامل؛ 1- گروه دکتری مدیریت فرهنگی 2- گروه دکتری مدیریت رسانه 3- گروه کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی 4- گروه کارشناسی ارشد گردشگری 5- گروه کارشناسی مدیریت فرهنگی منصوب شده است؟!
آیا به نظر شما یک مدیر گروه در دانشگاه آزاد طبق مقررات آموزش عالی کشور میتواند علاوه بر هیئت علمی تمام وقت، در یک ارگان دیگر حتی خصوصی، بطور تمام وقت در سمت کلیدی معاون بازاریابی و فروش یکی از بیمههای معروف کشور نیز مسئولیت داشته باشد؟ البته مدیر 5 گروه مذکور، علاوه بر این، ریاست یا عضو هیئت مدیره چند شرکت دیگر را نیز در رزومه خود دارد.
الف ادامه میدهد: به نظر میرسد این چیز جدیدی در دانشگاه آزاد نیست چرا که در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران نیز چنین شرایط و روابطی حاکم است. بهعنوان مثال معاون رئیسجمهور و رئیس کتابخانه ملی همزمان بهعنوان مدیر 2 گروه مقاطع کارشناسیارشد و دکتری مدیریت فرهنگی منصوب شده است.
در ادامه این یادداشت آمده است: آیا برای مدیران گروههای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری استاندارد ساعت کار اجرایی موظف تعریف نشده است؟ لذا مدیران چندشغله مذکور در روز چه میزان وقت گرانبهای خود را در شغل تمام وقت اول، و چند ساعت وقت مرده باقی مانده را به صورت ظاهری در گروههای تشریفاتی انتصابی صرف میکنند؟ چگونه این مدیران میتوانند به مطالعات علمی، تحقیق، تدریس و برنامهریزی گروههای مذکور برسند؟
نویسنده با طرح این سؤال که چرا با رؤسای ناکارآمد واحدهای نمونه فوقالذکر که به خاطر بیتدبیری و حاکم نمودن روابط بر ضوابط نام دانشگاه آزاد را این چنین خدشهدار مینمایند برخورد قاطع صورت نمیگیرد؟
وی افزود: آیا واحد بازرسی دانشگاه آزاد که چشم و گوش رئیس دانشگاه آزاد است از این معضل خبر دارد و چشم بر واقعیت بسته است؟ آیا دانشگاه آزاد به خاطر صرفهجویی در هزینههای خود مجبور به انتصاب همزمان یک مدیر گروه در 5 پست مهم علمی است یا دلیل دیگری دارد؟ لطفا برای ما دانشجویان توضیح دهید.
الف در پایان میپرسد: استاندارد اساتید دارای رتبه علمی و مجاز تدریس در گروههای دکتری و فوقلیسانس دانشگاه آزاد چیست؟ مدیر 5 گروه فوقالذکر برای ارتقای سطح علمی گروههای مذکور چه برنامهریزی انجام داده است و چه تعداد استاد تمام، دانشیار و استادیار دارد و آنها دارای چه سوابق دانشگاهی هستند؟ و خود ایشان چند سال سابقه دانشگاهی و چه سوابق علمی- پژوهشی درخشانی دارد؟
کافی است نام ایشان را در اینترنت جستجو کنید. آنگاه این ادعا ثابت خواهد شد که جز رزومهای تجاری و بازرگانی، خبری از سوابق پژوهشی و تحقیقات دانشگاهی ایشان نیست. آیا واحدهای دانشگاهی تهران که خود سرآمد سایر واحدهای دانشگاه آزاد شهرستانها هستند با این برنامهریزی قصد توسعه تحصیلات تکمیلی را دارند؟
خراسان: هشدار دولت درباره تغییر اجباری محل خدمت کارمندان
روزنامه خراسان نوشت: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر دولت به دستگاه های اجرایی، تاکید شده است که با توجه به اینکه در قانون رسیدگی به تخلفات اداری، تغییر محل جغرافیایی خدمت در زمره مجازات های اداری پیش بینی و اعمال مجازات های مذکور از اختیارات هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری است، لذا تغییر محل جغرافیایی خدمت کارمندان توسط دستگاه های اجرایی «در مقام اعمال مجازات» امکان پذیر نیست.
مجوز به زنگنه برای تهاتر فرآورده های نفتی
خراسان آورده است: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی به وزیر نفت، اعلام شده است که وزارت نفت مجاز است از طریق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، از محل صادرات فرآورده های نفتی در سال ۱۳۹۲ تا سقف یک میلیارد و 239 میلیون دلار، معادل ارزش میزان واردات بنزین سوپر و نفت و گاز از خارج کشور، نسبت به واردات فرآورده های نفتی از طریق تهاتر اقدام کند.
ایران: تکذیب بستری شدن آیت الله واعظ طبسی
روزنامه ایران نوشت: خبر بستری شدن آیتالله واعظ طبسی تکذیب شد. مدیرکل روابط عمومی آستان قدس رضوی به تسنیم گفت: آیتالله واعظ طبسی در ویژهبرنامههای دهه محرم و روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در حرم مطهر رضوی شرکت میکنند.
انتشار روزنامه اینترنتی بدون مجوز
ایران آورده است: روزنامه حامی احمدینژاد مجوز ندارد. یک منبع آگاه درهیأت نظارت برمطبوعات به ایرنا گفت: روزنامه اینترنتی هما که از روز سهشنبه کار خود را به صورت اینترنتی آغاز کرده فاقد مجوز است.
فوت یک کاندیدا در جلسه انتخابات
ایران نوشت: یکی از 26 کاندیدای ریاست انتخابات اتاق اصناف ایران پیش از ظهر دیروز پس از انجام سخنرانیاش دچار ایست قلبی شده و درگذشت. به گزارش فارس وی از مشهد کاندیدا شده بود.
واریز میلیاردی به حساب یکی از اعضای شورای شهر
ایران آورده است: یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران به حساب خود چند میلیارد تومان واریز کرد.به گزارش خبرگزاری ها «عبدالحسین مختاباد» روز گذشته در صحن علنی شورا گفت: معمولاً مبالغی برای کمک به بنگاههای خیریه و تکایا در اختیار اعضا قرار داده میشود اما این بار چند میلیارد تومان پول در حساب یکی از نمایندگان شورا واریز شده که بهره بانکی آن درماه 100 میلیون تومان است.وی از شورا خواست به این موضوع رسیدگی کند در غیر این صورت از سازمان بازرسی کل کشور استمداد میکند.
مرتضوی تعیین تکلیف شود
ایران نوشت: یکی از وکلای شاکی پرونده دادستان سابق تهران گفت: با توجه به پرونده سوءاستفاده مالی مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی و شکایت سازمان بازرسی کل کشور، امیدواریم هر چه زودتر بازپرس، مرتضوی را احضار و به او تفهیم اتهام کند. وی افزود: متأسفانه هیچ یک از پروندههای متعدد سعید مرتضوی تا امروز به طور کامل تعیین تکلیف نشده است.
انتقاد شدید« الف» از مصباح یزدی در همایش اصولگرایان
ایران آورده است: سایت الف وابسته به «احمد توکلی» نماینده مجلس در گزارشی از همایش اخیر اصولگرایان با سخنرانی آیتالله مصباح یزدی انتقاد کرد. این گزارش با ابراز تردید جدی درباره وحدت اصولگرایان تأکید کرد:« امروز طیفهایی به این نام شهرت یافتهاند که اصولگراها نمیتوانند سفره خود را به سادگی از آنها جدا کنند. مهمترین این گروههای منتسب به اصولگرایی، جریان احمدینژاد و دوستان او است. اصولگرایان بخواهند یا نخواهند، احمدینژاد به پای آنها نوشته شده است. نه میتوانند با او به وحدت برسند و نه میتوانند حسابشان را به راحتی از احمدینژادیها جدا کنند.»
این گزارش ادامه میدهد: «آیتالله مصباح استاد فرزانه و عالم مبرز و زحمت کشیده در جرگه روحانیت صاحبنظر است. اما به یاد داریم جریانی که در انتخاباتهای اخیر وحدت در میان اصولگرایان را سخت، پرهزینه و حتی ناممکن ساخت، تحت پشتیبانی ایشان بوده است. بنابراین وحدت امروز ذیل این استاد معزز سؤال برانگیز است و قابل فهم نیست. هنوز چند ماهی بیشتر از رقابتهای انتخابات اخیر نگذشته است که آیتالله مصباح با استناد به روایات و تاریخ انبیا تأکید داشتند که وحدتهایی از این دست، غیرضروری و بیمعنا است. این برداشت آیتالله مصباح درست یا نادرست، برای جریان اصولگرایی هزینههای قابل ملاحظهای داشته است. چطور ممکن است امروز رأس جریان ضد وحدت در میان اصولگرایان محور وحدت شود؟»
آرمان: فوت یک کاندیدا در زمان انتخابات
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که انتخابات برای ریاست اتاق اصناف ایران، از ساعات اولیه صبح دیروز با حضور ۱۴۰ نفر از نمایندگان اتاق اصناف ایران که از شهرهای مختلف برای انتخاب هیاترئیسه جدید اتاق اصناف ایران در هتل لاله تهران گردهم آمدند، برگزار شد. آفتاب نوشت؛ یکی از نکات قابل توجه این انتخابات فوت یکی از ۲۶ کاندیدا در حین برگزاری انتخابات بود. آقای معماری، فردی بود که برای ریاست اتاق اصناف از مشهد کاندیدا شده بود و به گفته مدیران اصناف کشور، سابقه دو بار جراحی قلب را داشته و حتی به وی پیشنهاد شده بود، چون هیجان برای وی مضر است، لطفا کاندیدا نشود. وی پس از آنکه بهعنوان سیزدهمین نفر سخنرانی خود را به پایان رساند، بطور ناگهانی دچار ایست قلبی شده ودار فانی را در جلسه رسمی انتخابات اتاق اصناف وداع گفت و به دیدار معبود شتافت.
فدراسیون فوتبال شبکه تلویزیونی راه میاندازد؟
آرمان آورده است: شنیده شد که رئیس فدراسیون فوتبال برای راهاندازی شبکه تلویزیونی فوتبال زیرنظر صدا و سیما اعلام آمادگی کرد. «علی کفاشیان» در پاسخ به این سوال که آیا شبکههای ورزشی الجزیره و دبی اسپرت برای پخش مستقیم فوتبال ایران اعلام آمادگی کردهاند، افزود: این دو شبکه ورزشی خارجی برای پخش فوتبال ایران اعلام آمادگی کردهاند. اما سازمان صدا و سیما حضور این شبکهها را غیرقانونی اعلام کردهاست. کفاشیان یادآور شد: فدراسیون فوتبال به صدا وسیما اعلام کرده است حاضر است شبکه فوتبال راهاندازی کند و خودش هزینههای این شبکه را پرداخت کند و هزینههای صدا و سیما و بودجه این سازمان را نیز بدهد. وی گفت: فدراسیون فوتبال تاکید دارد، درآمدهای ناشی از پخش مسابقات باید در یک سبد قرار گیرد و بین این فدراسیون و صدا و سیما تقسیم شود و در این رابطه نیز برای پخش مستقیم، پیشنهادهای مختلفی داده شده است.
به زندان میروم
آرمان نوشت: شنیده شد که سرمربی اسبق تیمملی فوتبال ایران بعد از قطعی شدن حکم دادگاه تاکید کرد حتی درصورت گذشت شاکی پرونده باز هم به زندان خواهد رفت.
محمد مایلیکهن که از سالها پیش با علی دایی بر سر مسائل فنی و غیرفنی دچار اختلاف شده است اینبار با شکایت دایی از سوی دادگاه انقلاب به چهار ماه حبس تعزیری محکوم شد، البته در گذشته نیز دایی یک بار حکم جلب وی را از دادگاه گرفته بود که در آن دوره با وساطت پیشکسوتان فوتبال همه چیز ختم به خیر شد و سرمربی سابق پرسپولیس از شکایت خود صرفنظر کرد اما اینبار موضوع کاملا متفاوت است و دوطرف قصد ندارند تا از مواضع خود عقبنشینی کنند.
درگیری لفظی 2 نماینده مجلس
آرمان آورده است: شنیده شد که پس از پایان بررسی سوال ملی موسویلارگانی از وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برخی نمایندگان مجلس با یکدیگر درگیری لفظی داشتند. چند نماینده مجلس نسبت به رایگیری نکردن سوال ملی موسویلارگانی از ربیعی اعتراض کردند و حتی گاهی صدای بهروز نعمتی، سخنگوی هیاترئیسه مجلس به جایگاه خبرنگاران میرسید. در دقایق پایانی جلسه پورابراهیمی نماینده کرمان خواستار تذکر شفاهی شد و گفت: وظیفه هیاترئیسه حفظ شأن و جایگاه مجلس است. وی ادامه داد: بنده صبح از موسوی لارگانی پرسیدم که از سخنان آقای وزیر در کمیسیون قانع نشدهاید و آیا میخواهید این سوال را به رای بگذارید ایشان پاسخ دادند که بستگی به توضیحات آقای ربیعی دارد و این در حالی است که سوال و جواب مطرح شده در صحن علنی مجلس هیچ ارتباطی با یکدیگر نداشتند و آقای ربیعی توضیحات جدیدی نسبت به کمیسیون ارائه نکرد. او ادامه داد: بنده 9 ماه است که از آقای وزیر سوال دارم آیا بهتر نیست که به جای اینکه وقت مجلس را بگیرید سوالات منطقی را در دستور کار قرار دهید.
50 نماینده: خباز به مجلس نیاید
آرمان نوشت: شنیده شد که پنجاه نفر از نمایندگان مجلس در نامهای به هیات رئیسه مجلس خواستار ممانعت از حضور محمدرضا خباز معاون تقنینی معاونت پارلمانی رئیسجمهور در مجلس شدند. ایسنانوشت؛ این نمایندگان علت درخواست خود از هیات رئیسه را مرتبط دانستن حوادث اسیدپاشی اصفهان با موضوع امر به معروف و نهی از منکر عنوان کردند. امیرحسین قاضیزاده یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس نیز در این زمینه گفت: تعدادی از نمایندگان به دنبال این هستند که در قالب نامهای به نماینده دولت تذکر دهند که نباید در پشت تریبون مجلس، خط جریان دشمن را بیان کند. وی اظهار کرد: با توجه به صحبتهایی که آقای خباز اخیرا در رابطه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر و ارتباط آن با اسیدپاشی مطرح کرد، تعدادی از نمایندگان شاکی شده و معتقدند این جریان رسانهای دشمن است. وی خاطرنشان کرد: این نوع بیان توسط نماینده دولت در صحن علنی کار غلطی است. گفتنی است هنوز هیات رئیسه مجلس پاسخی به این درخواست نمایندگان نداده است.
اختیارات ویژه به استانداران بدهید
آرمان آورده: شنیده شد که نمایندگان مجلس در نامههای جداگانهای از رئیسجمهور درخواست کردند اختیارات ویژهای به استانداران تفویض کند و همچنین از وزیر بهداشت به دلیل برچیده شدن دست نامبارک دریافتهای زیرمیزی تقدیر کردند. ضرغام صادقی عضو هیات رئیسه مجلس در نشست علنی دیروز خانه ملت، نامه 166 نفر از وکلای ملت به رئیسجمهور را قرائت کرد. نمایندگان مجلس در این نامه از روحانی درخواست کردند نسبت به تفویض اختیارات ویژه به استانداران در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در استانهای کشور اقدام کند.
واکنش به احتمال استیضاح وزیر ارشاد
آرمان نوشت: شنیده شد که حجت الله ایوبی درباره مطالب مطرح پیرامون احتمال استضاح وزیر ارشاد با تاکید بر تعامل با مجلس گفت: ما ثابت کردهایم دلمان میخواهد اگر فیلمی اکران میشود بدون حاشیه باشد. ایسنا نوشت؛ رئیس سازمان سینمایی درباره اخبار منتشر شده پیرامون درخواست استیضاح وزیر ارشاد توسط کمیسیون اصل 90 مجلس با هشت محور که گفته میشود سینما و برخی فیلمها هم یکی از آنهاست، بیان کرد: چنین چیزی هنوز رسما اعلام نشده و تنها گفتهاند موارد متعددی در ذهن بعضی از نمایندگان وجود دارد که نمیدانم آیا سینما هم جزو این موارد هست یا نه و هنوز متن آن را ندیدهام. به هر حال سوال حق مجلس و نمایندگان است و ما نیز خود را موظف به پاسخگویی میدانیم. ضمن آنکه جناب آقای وزیر قطعا خودشان در این باره سخن خواهند گفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت