افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور

قلب گردشگری ایران باز به تپش افتاد

تماشای زباله‌های تلنبار شده در حاشیه جاده‌ها و جنگل‌ها و پسماندهای ریخته شده داخل رودخانه‌ها که بوی تعفن‌ آن هر رهگذری را فراری می‌دهد، شاید برای مردم خودمان که هر تعطیلاتی که پا بدهد بار سفر می‌بندند و راهی جاده می‌شوند صحنه‌ای عادی شده باشد، اما برای گردشگر خارجی که اولین‌بار است طبیعت‌گردی در شهرهای شمالی کشورمان را تجربه می‌کند جز تعجب و افسوس به حال ما چیزی ندارد.
کد خبر: ۷۲۷۶۶۸
زباله‌هایی که آبروی گردشگری را می‌برد

فکر کنید در این شرایط قضاوت گردشگران خارجی درباره ایرانی‌ها و رفتارهای نادرستی که نسبت به طبیعت و محیط‌زیست‌شان مرتکب می‌شوند، چگونه خواهد بود؟

روز گذشته معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست درباره حال وخیم مناطق گردشگری کشور بخصوص در استان‌های شمالی و وضع نامناسب جنگل‌ها و رودخانه‌های این منطقه ابراز نگرانی کرد و از این بابت که اگر وضع همین‌طور پیش برود شاید دیگر نتوان روی جنگل‌ها و رودخانه‌ها به عنوان مناطق طبیعی گردشگری حساب باز کرد، هشدار داد.

طبق معمول بخش عمده تقصیرها نیز در این میان متوجه مسافران به عنوان گردشگران داخلی است. احترام به طبیعت و رعایت بایدها و نبایدهای زندگی مسالمت‌آمیز در کنار طبیعت موضوعی است که متاسفانه از سوی گردشگران داخلی نه‌فقط جدی گرفته نمی‌شود بلکه مورد بی‌مهری نیز قرار می‌گیرد.

برخی مسافران در سفر و گشت و گذار به مناطق مختلف گردشگری کشورمان در تخریب محیط‌ زیست کوتاهی نکرده و هر چه در توان داشته باشند برای آسیب رساندن به محیط‌زیست به کار می‌بندند بدون این‌که متوجه باشند با این کارشان چه ظلمی در حق طبیعت روامی‌دارند و فرصت‌ های بالقوه گردشگری و سود سرشاری را که از این بابت می‌تواند نصیب اقتصاد کشورمان شود، از بین می‌برند، غافل از این‌که با این کار چه لطمه‌ای در وهله اول به اقتصاد گردشگری کشور و مهم‌تر از آن فرهنگ ایرانی‌ها وارد می‌کنند.

پوران محمدی - گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۳
۰
۰
یك پیشنهاد:ایكاش در تمامی مدارس .دانشگاهها.مساجد وهمه اماكن عمومی .آقای قرائتی كه هفته ای یكساعت درسیمای جمهوری اسلامی سخنرانی دارند.درخطبه های نمازهای جمعه حتی درمراسمی كه جهت یادبود اموات وغیره درتمام مملكت برگزار میشود سخنرانان و خطیبان و معلمین برای همیشه بسیج می شدند ودر آخر منبر و كلاس فقط سه دقیقه درمورد اهمیت محیط زیست سفارش میكردند.باور كنید كه تاثیر خواهد داشت.بامید محیطی پاك.پاك.پاك.

نیازمندی ها