به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، داستان اکثر این دختران که به عراق و سوریه رفتهاند، اینگونه آغاز میشود: خانوادهها برای چندین هفته از سرنوشت آنان بی اطلاع بودند و پس از مدتی در تماسی تلفنی به آنان اطلاع داده میشود که دخترشان برای کمک به مردان در جنگ، به داعش پیوستهاند.
بر اساس گزارش مرکز بین المللی مطالعات افراطی گری، وابسته به دانشکده پادشاهی لندن، سن دخترانی که به داعش پیوسته اند بین 16 تا 24 سال است که بسیاری از آنان هم مدرک دانشگاهی دارند.
همچنین طبق گزارشها، 3 هزار نفر از کشورهای اروپایی به گروه تروریستی داعش پیوسته اند که حدود 10 درصد از آنان زن هستند.
"هانس گئورگ ماسن" رئیس هیأت حمایت از قانون (نهاد اطلاعاتی داخلی در آلمان) اخیرا در مصاحبه با روزنامه آلمانی "راینیشه پست" گفته است: 4 دختر آلمانی پس از معرفی با همسران آینده خود از طریق اینترنت، برای جنگ به سوریه رفتند؛ این دختران از واقعیت بی خبر بودند و نمی دانستند که چه سرنوشتی در انتظارشان است.
اکثر این زنان و دختران به هدف تشکیل خانواده و یا ازدواج با کسانی که از طریق اینترنت با آنان دوست شده بودند، به سوریه رفته اند. برخی از آنان هم با مردانی در ارتباط بودند که برای عضویت در گروه های تروریستی به سوریه و یا عراق رفته اند.
روزنامه انگلیسی "گاردین" به نقل از "لویس کاپریولی" رئیس سابق یگان مبارزه با تروریسم در اداره امنیت داخلی فرانسه اعلام کرد: مشارکت زنان برای کمک به دیگر زنان در گروه های تروریستی صورت می گیرد.
"منتصر الدعمه" پژوهشگر امور افراطی گری در بلژیک، در مطلبی در سایت خبری "المانیتور" نوشت: شدت گرفتن اسلام هراسی و قدرت گرفتن احزاب راستگرا در اروپا از دلایل پیوستن دختران به گروه های تروریستی است؛ سن و سال کم دختران هم یکی از عوامل مهم این امر است.
الدعمه خاطرنشان کرد: بیشتر دختران معتقدند در جامعه ای که در آن زندگی می کنند، هیچ جایگاهی ندارند. آنان احساس می کنند که از بسیاری از جهات حتی از سوی برخی مسلمانان رانده شدهاند؛ به همین دلیل وقتی با دخترانی برخورد می کنند که احساس مشابهی دارند، فکر میکنند که به انسانهایی دوست داشتنی و پذیرفتنی تبدیل شده اند.
بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، گروه داعش 1500 زن و دختر کم سن و سال را به "برده جنسی" عناصر خود تبدیل کرده است؛ حتی برخی از زنان به عنوان غنیمت خرید و فروش می شوند. البته برخی از این دختران از سوریه به آلمان بازگشتهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت