در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
هجری شمسی
2 مهر 1359
سید محمد مشکوه نسخه شناس معاصر درگذشت. وی به درجه اجتهاد هم رسیده بود. ازجمله آثار او مشکوه الاسرار فی حل عقد الاسفار، دره الاخبار و لمعه الانوار را می توان نام برد. استاد مشکوه کلیه آثار خطی کتابخانه خود را در سال 1339 به دانشگاه تهران اهدا کرد و نقش مهمی در افتتاح کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران ایفا نمود.
2 مهر 1371
دکتر هوشنگ احراری پزشک و محقق ایرانی درگذشت. تحصیلات او در دانشگاه تهران و استکهلم سوئد به اتمام رسید. دکتر احراری موسس بخش جراحی عروق در بیمارستان هزار تختخوابی تهران بود و نخستین پیوند مصنوعی آئورت را در ایران انجام داد.
2 مهر 1376
استاد علی کریمی هنرمند نقاش و نگارگر ایرانی درگذشت. استاد کریمی سبک و تکنیک جدیدی در هنر نگارگری پدید آورد و موضوع تابلوها را که تا آن زمان به سبک عهد صفوی محدود می شد به عصر جدید و دوران معاصر کشاند و به آفرینش آثار در این زمینه پرداخت.
هجری قمری
28 ذیقعده 1188
اورنگ زیب عالمگیر، ششمین و آخرین پادشاه گورکانی هند پسر شاه جهان و ممتاز محل درگذشت. اورنگ زیب در شانزده سالگی نایب السلطنه دکن شد. چهل ساله بود که علیه پدرو برادرش کودتا کرد و به سلطنت رسید و 49 سال حکومت کرد.
میلادی
24 سپتامبر 1904
نیلز ریبرگ فینسن دانشمند دانمارکی درگذشت. فینسن موفق شد از خصوصیات نور خورشید و پرتوهای الکتریکی برای درمان برخی بیماری های پوستی استفاده کند و به خاطر همین موفقیت بزرگ و مهم در سال 1903 جایزه نوبل را در رشته پزشکی دریافت کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی تفصیلی «جامجم» با دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مطرح شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رضا مسعودی، بازیگر نقش شهید علی هاشمی
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد