سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
هجری شمسی
2 مهر 1359
سید محمد مشکوه نسخه شناس معاصر درگذشت. وی به درجه اجتهاد هم رسیده بود. ازجمله آثار او مشکوه الاسرار فی حل عقد الاسفار، دره الاخبار و لمعه الانوار را می توان نام برد. استاد مشکوه کلیه آثار خطی کتابخانه خود را در سال 1339 به دانشگاه تهران اهدا کرد و نقش مهمی در افتتاح کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران ایفا نمود.
2 مهر 1371
دکتر هوشنگ احراری پزشک و محقق ایرانی درگذشت. تحصیلات او در دانشگاه تهران و استکهلم سوئد به اتمام رسید. دکتر احراری موسس بخش جراحی عروق در بیمارستان هزار تختخوابی تهران بود و نخستین پیوند مصنوعی آئورت را در ایران انجام داد.
2 مهر 1376
استاد علی کریمی هنرمند نقاش و نگارگر ایرانی درگذشت. استاد کریمی سبک و تکنیک جدیدی در هنر نگارگری پدید آورد و موضوع تابلوها را که تا آن زمان به سبک عهد صفوی محدود می شد به عصر جدید و دوران معاصر کشاند و به آفرینش آثار در این زمینه پرداخت.
هجری قمری
28 ذیقعده 1188
اورنگ زیب عالمگیر، ششمین و آخرین پادشاه گورکانی هند پسر شاه جهان و ممتاز محل درگذشت. اورنگ زیب در شانزده سالگی نایب السلطنه دکن شد. چهل ساله بود که علیه پدرو برادرش کودتا کرد و به سلطنت رسید و 49 سال حکومت کرد.
میلادی
24 سپتامبر 1904
نیلز ریبرگ فینسن دانشمند دانمارکی درگذشت. فینسن موفق شد از خصوصیات نور خورشید و پرتوهای الکتریکی برای درمان برخی بیماری های پوستی استفاده کند و به خاطر همین موفقیت بزرگ و مهم در سال 1903 جایزه نوبل را در رشته پزشکی دریافت کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد