به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، رییس جمهوری در این دیدار اظهارداشت: سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران، روابط نزدیک با همسایگان و کشورهای منطقه است و قزاقستان در این میان جایگاه ویژه ای دارد.
دکتر روحانی با اشاره به دین، فرهنگ کهن و باستانی مشترک و امکانات فراوان دو کشور اظهار داشت: این امکانات و توانمندی های مشترک می تواند اقتصاد دو کشور را به نفع دو ملت ایران و قزاقستان به پیش ببرد.
رییس جمهوری در ادامه به حجم مبادلات یک میلیارد دلاری کنونی میان تهران – آستانه اشاره کرد و گفت: این رقم، نشان می دهد که دو کشور نتوانسته اند به درستی از ظرفیت ها و توانمندی های دوجانبه برای افزایش حجم مبادلات تجاری بهره بگیرند.
دکتر روحانی، خواست ملت های ایران و قزاقستان را توسعه و تعمیق روابط دانست و با اشاره به اینکه رویکرد آقای نظربایف جزو موثرترین عوامل تحکیم روابط دوجانبه است، افزود: در چهار ملاقاتی که در یکسال گذشته با رییس جمهوری قزاقستان داشتم، این اراده قوی را برای توسعه روابط تهران – آستانه مشاهده کردم.
رییس جمهوری تاکید کرد: اجرای توافقاتی هم که در جریان این سفر حاصل شد، تحولی بزرگ در روابط دو کشور و حتی منطقه ایجاد می کند و ایران در عملیاتی کردن این توافقات جدی است.
دکتر روحانی اظهارداشت: بی تردید توسعه همکاری ها در بخش های مختلف از جمله حمل و نقل، دریای خزر ، سرمایه گذاری مشترک، صنعت و محیط زیست بسیار حائز اهمیت است و امیدوارم در حوزه فرهنگ، علم و فناوری هم همکاری های مشترک گسترش یابد.
نخست وزیر قزاقستان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر دکتر روحانی به آستانه و توافقاتی که در این سفر حاصل شد، گفت: آقای نظربایف به من دستور داده اند که اجرای دقیق این توافقات را شخصا پیگیری کنم.
ماسیم اف افزود: همه وزیرانی که توافقات انجام شده در نقشه راه گسترش روابط، در حوزه کاری آنان است ، موظف شده اند به همراه همتای ایرانی خود طرح هایی را برای تحقق اهداف این توافقات تهیه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت