حمید گورابی رییس پژوهشگاه رویان گفت: اکنون در مرحله ای هستیم که می توانیم سلول های حیوانات را ذخیره کرده و در نهایت شبیه سازی کنیم.
وی افزود: پیش از این، سلول های یکی از این یوزپلنگ هایی که به دلیل صدمه ای که به آن وارد شده بود، باید آسان کشی می شد را در اختیار ما گذاشتند و از ما برای شبیه سازی آن دعوت به عمل آوردند.
رییس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه اینگونه شبیه سازی ها مشکلات خاص خود را دارند، افزود: امیدواریم که بتوانیم با شبیه سازی سلول یوزپلنگ ها از منقرض شدن نسل آنها جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه ما آمادگی داریم این سلول ها را نگهداری و برای حرکت های بعدی استفاده کنیم، افزود: البته اینگونه شبیه سازی ها نیاز به بودجه کافی دارد ولی شبیه سازی این حیوان نیز می تواند اتفاق بیافتد.
گورابی گفت: در اصفهان برای یک نوع قوچ چنین کاری به صورت بین گروهی انجام شد. شبیه سازی این حیوان از تخمک گوسفند و سلول قوچ بود. این کار صورت گرفت اما در زنده نگه داشتن این حیوان مشکلاتی داشتیم. اینها مستلزم بودجه مناسب است تا تحقیقات به صورت کامل انجام گیرد.
رییس پژوهشگاه رویان افزود: اکنون در رویان ما آمادگی داریم سلول های حیوانات را استحصال و نگهداری کنیم و توانایی این کار را نیز داریم.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد