وی در گفتوگو با تسنیم افزود: پس از آنکه از خلبان هواپیما درخواست اطلاعات شد، متوجه شدیم این اطلاعات غلط است و متناقض با آن اطلاعات اولیه بوده لذا با اخطار داده شده این هواپیما در فرودگاه بندرعباس به زمین نشست.
استاندار هرمزگان تصریح کرد: با هماهنگیهای صورت گرفته و به دلیل ارائه اطلاعات غلط از سوی خلبان، مجبور به نشاندن این هواپیما شدیم تا اطلاعات دقیقتری به ما بدهند و برهمین اساس در فرودگاه بندرعباس آن هواپیما را مجبور به فرود کردیم.
جادری با بیان اینکه پس از گفتوگو با خلبان هواپیما، وی به اشتباهات خود اعتراف کرد و امضا کرد که به ما اطلاعات غلط داده است، گفت: پس از آنکه ما از خلبان پرواز خواستیم به مقصد خود پرواز کند، به ما گفت که مدت زمان بسیاری از پروازش گذشته و باید گروه دیگری بیایند و هواپیما را به پرواز درآورند.
وی با اشاره به برخورد مناسب نیروهای ایرانی با کادر پرواز هواپیما، گفت: هواپیمای مذکور ساعت 22 شب گذشته میتوانست پرواز کند، اما به دلیل توقف زیاد و نداشتن مجوز پرواز از سوی خلبان و حضور گروه دوم و در اختیار گرفتن کنترل هواپیما، آنها ساعت 3 بامداد فرودگاه بندرعباس را ترک کرد.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه فرودگاه بندرعباس حتی سوخت هم در اختیار این هواپیما قرار داده است، تصریح کرد: ما رفتاری مناسب با آنها داشتیم، اما آنها تلاش میکردند همکاری با ما نداشته باشند.
جادری ادامه داد: به دلیل اینکه آنها ورودشان به ایران غیرقانونی بود و اطلاعات غلط داده بودند، ترسیده بودند و حتی پیشنهاد ما برای استفاده از سرویس بهداشتی و استراحت داخل فرودگاه را هم نپذیرفتند.
وی خاطر نشان کرد: هیچ فرد نظامی به سمت هواپیما نرفت و تنها مدیر فرودگاه با آنها در ارتباط بود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد