شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۰۸۹۷۵
بورسیه‌هایی بدون مدرک لیسانس!

شمار منتقدان دولت در مجلس آینده افزایش می‌یابد

کیهان نوشت : یک نماینده حامی دولت پیش‌بینی کرد در مجلس آینده بر تعداد کرسی‌های منتقدان دولت اضافه شود.ابراهیم نکو یکی از 7-8 نماینده‌ای است که پیگیر تشکیل فراکسیون حامیان دولت بوده اما به موفقیت نرسیده‌اند.

مقایسه آرای فرجی دانا (وزیر برکنار شده علوم) به هنگام اخذ رای اعتماد و سپس استیضاح نشان می‌دهد که حدود 70 نفر بر شمار منتقدان افزوده شده است.نکو در مصاحبه با روزنامه آفتاب یزد و درباره ترکیب مجلس آینده گفته است: آنچه بنده از استیضاح به دستم آمد اینکه حضور گروهی با سبک و سیاق مخالفت با دولت در مجلس آینده حتمی است و احتمالا به کرسی‌هایشان هم افزوده می‌شود. پس دولت نیاز دارد تا به شناسایی نمایندگان حامی خود در مجلس اقدام کند.
وی همچنین گفت: از نکات مهم این استیضاح می‌توان به این مسئله اشاره کرد که دولت آن اقتداری را که در اثر حمایت کسر قابل توجهی از نمایندگان در قبال خود تا به حال در مجلس می‌دید را متزلزل می‌بیند. به عبارت دیگر تعداد نمایندگانی را که متناسب با برنامه‌ها و سیاست‌ها از دولت حمایت می‌کردند را از این به بعد کمتر خواهد دید.

وی با بیان اینکه خطر استیضاح برای دیگر وزرا هم وجود دارد خاطرنشان کرد: البته باید درنظر داشت این تهدیدها بنا به دلایلی به وجود می‌آید. تعامل ضعیف برخی وزرا با نمایندگان از جمله عواملی است که این تهدید را تقویت می‌کند.

در واقع وزرا جزئیات برنامه‌های خود را کمتر با نمایندگان به اشتراک می‌گذارند.ابراهیم نکو گفت: «به نظر می‌رسد دولت و وزرا باید یک اصلاحات ولو اندک را در تعاملات خود با نمایندگان درپیش بگیرند. در واقع می‌خواهم بگویم موضوع وزیر علوم می‌توانست به روز استیضاح نرسد و خیلی راحت در یک نشست صمیمانه قابل حل باشد و در همان ابتدای کار قضیه حل بشود.

به هرحال باید بپذیریم. ضمن اینکه دولت نماینده ملت است، نمایندگان نیز وکلای مردم هستند پس هر دو اشتراکات زیادی دارند که می‌طلبد از این اشتراکات برای رفع مشکلات استفاده کنند.»وی تصریح کرد: «از طرفی دیگر، حامیان اعتدالی دولت در مجلس هنوز آن اقتدار لازم را که بتوانند بر تصمیم‌گیری‌های مجلس تاثیرگذار باشند، را ندارند.»

روحانی 12 سال پیش کدام گرفتاری نفتی را پیش‌بینی کرد؟!

کیهان منتشر کرد : دکتر حسن روحانی در آذرماه سال 81 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور وقت عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه اصلاحات را به شدت مورد اعتراض قرار داده و اقدام به انعقاد قرارداد نفتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون توصیف کرده بود.

به گزارش جهان‌نیوز، در بخشی از نامه دکتر روحانی درباره عقد قرارداد کرسنت که نوعی پیش‌بینی درباره آینده است، آمده بود: «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیرمعتبر که بنا بر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سال‌های گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود.»

جهان‌نیوز نوشت: گرفتاری‌هایی که قرارداد کرسنت تا به امروز برای ایران ایجاد کرده و خطر زیان میلیارد دلاری از کیسه بیت‌المال، نشانگر پیش‌بینی دقیق آقای روحانی در سال 81 است.بنا بر برخی گزارش‌ها جریمه 18 میلیارد دلاری از قبل این قرارداد متوجه ایران شده است.

طبق این قرارداد گاز ایران 14 برابر زیر قیمت جهانی به امارات (برای 25 سال) فروخته می‌شد.به نظر می‌رسد مدیران کرسنت با به‌کارگیری دلالان ایرانی مورد وثوق مدیران در دوره انعقاد قرارداد کرسنت که امروز به لطف دولت یازدهم مجددا بر کرسی قدرت تکیه زده‌اند، تصمیم دارند مسیر را برای رتق و فتق مجدد پرونده به نفع طرف اماراتی رقم زنند. به نوعی می‌توان گفت کرسنت مسیر را به نحوی چیدمان کرده که ایرانیان میان 2 گزینه تن دادن به جریمه هنگفت میلیارد دلاری یا ساخت و پاخت با اماراتی‌های خوش‌اشتها مخیر به انتخاب اجباری یکی باشند.

یادآور می‌شود قرارداد یاد شده با مساعدت و دلالی برخی مدیران ارشد وزارت نفت در دولت اصلاحات منعقد شده و از این نظر برخی از اظهارات همان مقامات مبنی بر مخالفت با بخور بخور و رانت و فساد قابل تأمل است.

تیتر کیهان هوشمندانه بود اما چرا کسی از «به جهنم» دفاع نکرد؟

کیهان در خبری منتشر کرد : «تیتر روزنامه کیهان درباره به جهنمی که رئیس‌جمهور به منتقدان گفت خوب و هوشمندانه و روزنامه‌نگارانه بود».

روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد این مطلب را به قلم یکی از اعضای ستاد تبلیغاتی روحانی در زمان انتخابات منتشر کرد و نوشت: راست و صریح بگویم که این 30، 40 نماینده مجلس نبودند که فرجی دانا را از وزارت انداختند، بلکه این تیم رسانه‌ای و غیررسانه‌ای دولت بود که دست روی دست گذاشت تا نه تنها یک وزیر دانا و با فضیلت بیفتد بلکه راه استیضاح باز شود و دیگر وزرا در صف سؤال و توضیح بایستند.

اعتماد می‌نویسد: من از دولتی که دوستش دارم متوقعم که بعد از یک سال از وضعیت انتخاباتی و تبلیغاتی خارج شود و پایش را روی زمین سفت بگذارد و بداند که اگر دیر بجنبد قافیه را باخته است.این روزنامه با وجود حملات سنگین رسانه‌های حامی دولت علیه استیضاح‌کنندگان می‌افزاید: نه تنها لابی‌من‌ها کاری درخور نکرده‌اند بلکه تیم رسانه‌ای نیز موفق نشده تا هزینه استیضاح را برای رقیب بالا ببرد. استیضاح سهل است، دولت در توضیح توانایی و گزارش کارش نیز ضعیف است. بپرسید ببینید برای انصراف مردم از یارانه چقدر هزینه کردند و دست آخر چه کردند؟

اعتماد نوشت: وقتی سر ماهی 40 هزار تومن کسی همراهی‌تان نمی‌کند بر سر مسائل جدی سیاسی تردید دارم که کسی کنارتان بایستد... بحث یارانه به کنار؛ در یک نزاع ساده بین وزارت کار و شهرداری، متاسفانه دولت بازنده شد و به لحاظ رسانه‌ای رفت جایی که عرب نی انداخت.

نویسنده ادامه می‌دهد: وقتی رئیس‌جمهور قرار است به محفلی برود یا وارد مجلسی شود، 8، 9 نفر دورش را می‌گیرند و با تیتر تکراری «همه مردان رئیس‌جمهور» صلای «نحن عصبه» می‌زنند، اما وقتی که رئیس‌جمهور قدری رو ترش می‌کند و یک به جهنم ساده از دهانش در می‌رود، از این برادران غیور یک نفر هم نیست که پای کار بیاید و از رئیسش دفاع کند و بگوید «خیلی هم خوب گفت که بدخواهان و ترسوها و بزدل‌ها بروند به جهنم». مقایسه کنید روزنامه‌ها را فردای همین «به جهنم». کیهان تیتر زد و چقدر خوب و هوشمندانه و روزنامه‌نگارانه که «رئیس‌جمهور با دعوت به جهنم از گفتمان اعتدل رونمایی کرد».

کمترین کاری که رسانه‌های دولت می‌توانستند بکنند این بود که هزینه استیضاح را بالا ببرند، اما رفتارشان طوری بود که نه خانی آمده و نه خانی رفته. فکر می‌کنم این توضیح غیرضروری است که پروپاگاندا با کار رسانه‌ای زمین تا آسمان فرق دارد؛ اگر چه رفقای ما پروپاگاندا هم بلد نیستند. یک سال گذشت و همه ترس من این است که سه سال دیگر هم بگذرد و ما نتوانیم حرفمان را به کرسی بنشانیم

هنر ویژه افراطیون در تبدیل موافقان به مخالفان وزیر علوم!

کیهان خبر داد : استیضاح وزیر علوم از سوی نمایندگان انقلابی، پروژه عملیات روانی افراطیون علیه مجلس را به شکست کشاند.افراطیون طی یک سال اخیر چنین القا می‌کردند که اکثریت مجلس اصولگرا نیست و در برابر تحرکات تندروها و نفاق جدید منفعل عمل می‌کند. اما برکناری وزیری که به عنوان مأمور نیابتی تندروها عمل می‌کرد به توهم‌پراکنی‌ها درباره هویت مجلس پایان داد.

در همین زمینه روزنامه زنجیره‌ای‌ آرمان به نقل از احمد شیرزاد (عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم) نوشت: متاسفانه این یک نقطه ضعف است که نمایندگان حامی دولت هنوز سازوکار درستی برای حمایت از دولت و توانایی تاثیر بر دیگر نمایندگان مجلس را ندارند.وی در پاسخ این سؤال که نزدیک به 150 نفر از نمایندگان رأی به عدم صلاحیت وزیر علوم دادند، به نظر شما دلیل این تغییر در چینش آرا ضعف دولت بود یا جوسازی مخالفان؟ گفت: توقع بیشتری از مجلس اصولگرا نبود.

به هر حال این مجلس یک مجلس اصولگرا است و بدنه آن را نمایندگان اصولگرا تشکیل می‌دهند. ما هم توقع نداریم این مجلس در تمام عقاید خود تجدیدنظر کند. به هر حال در حوزه فرهنگی هنوز با تنگ‌نظری‌هایی مواجه هستیم.

شیرزاد درباره معرفی محمدعلی نجفی به عنوان سرپرست وزارت علوم نیز گفت: مشخص نیست که ایشان به عنوان سرپرست در این مجموعه خدمت کنند یا با توجه به مشکلات جسمی که دارند تنها به عنوان سرپرست در وزارتخانه حضور داشته باشند.

در همین حال روزنامه اعتماد نیز با اشاره به اینکه 145 نماینده به عزل فرجی دانا رأی دادند و نمی‌توان این رأی بالا را به جبهه پایداری نسبت داد نوشت: آمارها نشان می‌دهد تعداد اعضای جبهه پایداری در مجلس آن قدرها هم زیاد نیست اما ائتلاف جبهه پایداری و نمایندگان طیف حداد عادل و احمد توکلی بود که فضای استیضاح را تغییر داد. ائتلاف این 145 نماینده شاید در یک سال گذشته زیر سایه 40 تا 50 نماینده مجلس پنهان شده بود.

145 نماینده‌ای که شاید در همه فراکسیون‌های مجلس از رهروان ولایت گرفته تا اصولگرایان و مستقلان حضور دارند و کسی از تولد ائتلاف‌شان خبر نداشته است. حالا اما همین 145 نماینده مجلس به باورهای جدیدی رسیده‌اند.

این روزنامه می‌افزاید: آرای موافق به استیضاح وزیر علوم نشان داد که مخالفان تنها در فراکسیون اصولگرایان مجلس نیستند مشخص شد که عده‌ای هم در فراکسیون رهروان ولایت هستند.یادآور می‌شود مجلس در حالی با 145 رأی موافق استیضاح، 110 رأی مخالف و 15 رأی ممتنع از فرجی دانا سلب اعتماد کرد که 5 آبان سال گذشته با حسن ظن با وی مواجه شده بود.

وی آن زمان با 159 رأی موافق، 70 رأی مخالف و 32 رأی ممتنع مورد اعتماد نمایندگان قرار گرفته بود اما عملکرد وی به عنوان گماشته مسلوب‌الاختیار افراطیون موجب شد نمایندگان از وی سلب اعتماد کنند.مقایسه 2 رأی فرجی دانا حاکی از آن است که از تعداد موافقان وی 49 نفر کاسته شده و 75 نفر بر مخالفان وی افزوده شده است؛ ضمن اینکه آرای ممتنع درباره وی نیز از 32 نفر به 15 نفر (یعنی 17 نفر) کاهش یافته است.

این جابه‌جایی از یک سو حاکی از عزم مجلس به حمایت از دولت در روز رأی اعتماد دارد و از سوی دیگر نشان می‌دهد فرجی دانا با حسن اعتماد مجلس امانتدارانه برخورد نکرده است. اکثریت مجلس با تصمیم اخیر خود نشان داد فراتر از القائات سیاسی و باندی، مجلس طرفدار اصول انقلاب است و بر مرزبندی‌های مصنوعی باور ندارد. در حقیقت روز چهارشنبه 29 مرداد روز بصیرت مجلس بود.

فرجی دانا پیش از این ضمن دریافت تذکرات مختلف نمایندگان از مجلس کارت زرد گرفته بود اما بی‌اعتنایی مکرر وی به تذکرات مراجع عظام تقلید، شورای انقلاب فرهنگی و نمایندگان موجب شد تا این بار وی از مجلس کارت قرمز بگیرد.در عین حال به نظر می‌رسد برخی بداخلاقی‌ها از جمله دروغ‌پراکنی درباره بورسیه‌ها و ترور شخصیت نمایندگان و نیز اهانت‌های زنجیره‌ای به منتقدان دلسوز در سلب اعتماد مجلس از وزیر علوم کابینه موثر بوده است.

جلسه استیضاح یک خبر دقیق نیز با خود داشت و آن اینکه طیف انگشت‌شمار موسوم به وکیل‌الدوله فاقد کمترین پایگاه در مجلس هستند چه اینکه اگر آنان کمترین نفوذی در مجلس داشتند نباید به اعتبار فعال شدن همان‌ها، افت شدید آرای وزیر علوم در مجلس پیش می‌آمد.

کشف یک شورای عالی بدون مجوز

خراسان نوشت : در حالی که طبق قانون اهداف و وظایف وزارت علوم مصوب مردادماه 1383، مقرر شده بود شرح وظایف و اختیارات شورای عالی علوم با پیشنهاد وزیر مربوطه به تصویب هیأت وزیران برسد، بر اساس بررسی های یک مقام مسئول، طی سال های اخیر با ابلاغ محمود احمدی نژاد، مصوبه شورای عالی مذکور درباره اختیارات خود مبنای عمل بوده است و پیگیری از مراجع ذی ربط نیز هیچ مصوبه ای از دولت در این خصوص نشان نمی دهد و بر این اساس، مصوبات و اقدامات این شورا در هاله ای از ابهام قرار داشته و از اقدامات وزرای علوم سابق نیز برای حل این مشکل، مستنداتی در دست نیست.

۲ دستور جدید دولت برای کمک به آب تهران

خراسان خبر داد : بر اساس مصوبه روزهای اخیر هیئت دولت برای مواجهه با تنش آبی اخیر که توسط معاون اول رییس جمهور به وزیر نیرو ابلاغ شده، قرار است مبلغ 100 میلیارد ریال بابت آبرسانی به شهر تهران از سد تنظیمی کرج و مبلغ 150 میلیارد ریال بابت آبرسانی به پایتخت از سدماملو اختصاص یافته و وزیر نیرو گزارش عملکرد در این خصوص را هر 3 ماه یکبار به دولت ارائه کند.

بورسیه‌هایی بدون مدرک لیسانس!

ایران خبر داد : برخی از بورسیه شدگان دولت قبل حتی مدرک لیسانس نداشتند. «محمدرضا خباز» معاون امور تقنینی معاونت پارلمانی رئیس جمهوری به آریا گفت: درپرونده برخی از این افراد فاقد صلاحیت حتی یک مدرک نبوده که نشان دهد فـــــرد لیسانس داشته یا معدلش چند بوده. درواقع از پرونده‌ها این مدارک را خارج کردند تا در دست وزیر نباشد. اما بااین حال بازهم آقای فرجی دانا به آنها مهلت داد تا بروند و مدارکشان را بیاورند.
وی درپاسخ به این سؤال که «آیا حضور روحانی در جلسه تأثیری در رأی نمایندگان می‌توانست داشته باشد» گفت: اینها می‌خواستند بگویند رئیس جمهوری آمد و ما رأی ندادیم. می‌خواستند برای خودشان ازاین طریق امتیازی قائل شوند که آقای روحانی هم دستشان را خواند. ضمن اینکه رئیس جمهوری به مردم اردبیل قول داده بود و نمی‌توانست مردم را معطل کند.

واکنش فیس بوکی ابتکار به استیضاح فرجی دانا

ایران نوشت : «معصومه ابتکار» به رأی عدم اعتماد مجلس به رضا فرجی دانا واکنش نشان داد.
به گزارش ایلنا معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در فیس‌بوک خود نوشت: «دکتر فرجی دانا به خاطر ایستادگی بر موازین علمی و اخلاقی، مقابله با رانت و پارتی در دانشگاه و ایجاد دوره‌ای از نشاط و آرامش در فضای علمی کشور ماندگار شد. کسانی رفتند که حقیقت را فدای منافع خود و مصالح کشور را فدای بازی سیاسی و جناحی خود کردند. »

دفاع از بورسیه شدگان

ایران در خبری منتشر کرد : در شرایطی که مردم، دانشجویان، محافل سیاسی و رسانه‌ای منتظر روشن شدن ابعاد بورسیه‌های غیرقانونی وزارت علوم دولت قبل هستند، یک نماینده مجلس خبر داد: مجلس انتشار اسامی بورسیه شدگان را بررسی خواهد کرد.

«فاطمه رهبر» نماینده اصولگرای تهران در مورد وضعیت بورسیه‌هایی که نامشان از سوی وزارت علوم منتشر شده به فارس گفت: حق این دانشجویان است که با تنظیم دادخواستی از مرجع منتشر‌کننده اسامی‌شان شکایت کنند و موضوع را تا آخر پیگیری نمایند.وی افزود: مجلس نیز به این موضوع ورود کرده و نمایندگان مصمم هستند تا از نظر نظارتی پیگیری شود که چه کسی اسامی دانشجویان بورسیه را منتشر کرده است.

فاطمه رهبر در مورد اینکه چرا نمایندگان اعطای غیرقانونی بورسیه به نزدیکان و منتسبان دولت قبل و حامیانشان در مجلس را تاکنون پیگیری نکرده‌اند توضیحی نداد.

درخواست اعاده دادرسی برایئ بر میرزایی حکمتی

ایران در خبری مدعی شد : وکیل «امیر میرزایی حکمتی» تبعه امریکا خواهان اعاده دادرسی شد.

محمود علیزاده‌طباطبایی گفت: پیش از ارسال پرونده به دیوان عالی کشور نقایص آن برطرف شد و اکنون منتظر تعیین شعبه از سوی دیوان عالی کشور هستیم. میرزایی حکمتی به اتهام جاسوسی برای امریکا از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود که حکم او بعد از اعتراض به دیوان عدالت و رسیدگی در شعبه هم عرض به 10 سال حبس تقلیل پیدا کرد.

فراکسیون اعتدال امروز در مجلس

جمهوری اسلامی اعلام کرد : امروز قرار است "فراکسیون اعتدال" در مجلس اعلام موجودیت کند. گفته می‌شود عده‌ای از اعضاء "فراکسیون رهروان ولایت" به "فراکسیون اعتدال" پیوسته‌اند. فراکسیون رهروان، در ماجرای استیضاح دکتر فرجی دانا نتوانست تشکیلاتی و منسجم عمل کند.

داعش در شبکه های اجتماعی

جمهوری اسلامی نوشت : منابع وابسته به گروه داعش در شبکه‌های اجتماعی خبر دادند که این گروه تروریستی "ابوعبیده المغربی" وزیر اطلاعات خود را اعدام کرد. به گزارش ایسنا، براساس اعلام این منابع، قرار بود ابوعبیده چند ماه قبل با ترتیب دادن یک انفجار گسترده مقر "ابوخالد السوری" از رهبران امنیتی در سوریه را هدف قرار دهد.

زنان، 60 درصد بی سوادهای عربستان

جمهوری اسلامی خبر داد : بنابر اعلام اداره آمار و اطلاعات عربستان سعودی، زنان 60 درصد از جمعیت بی‌سوادان این کشور را تشکیل می‌دهند.

به گزارش شفقنا طبق مطالعات انجام شده توسط اداره مرکزی آمار و اطلاعات عربستان سعودی، حدود 730 هزار زن در این کشور سواد خواندن و نوشتن ندارند. تعداد مردان بی‌سواد این کشور نیز بیش از 426 هزار نفر برآورد شده است.

در این مطالعه همچنین مشخص شد زنان تنها 17 درصد از جمعیت کلی دارندگان مدرک دکتری و کمتر از یک چهارم از جمعیت 166 هزار و 500 نفری از دارندگان مدرک کارشناسی را به خود اختصاص می‌دهند.

سفرهای خارجی بی‌حساب و کتاب!

قدس نوشت : حسن کامران عضو ناظر مجلس در هیأت نظارت بر سفر کارکنان دولت با بیان اینکه بسیاری از سفرهای خارجی وزارتخانه‌ها بی‌حساب و کتاب است، گفت: بتازگی در جلسه‌ای این سفر‌ها را بررسی کردیم، بسیاری از سفرهای وزارتخانه‌ها و مقامهای دولت غیر ضروری است. وی افزود: مثلا یک وزارتخانه برای یک همایش، 4 نفر می‌فرستد که حتی شاید یک نفر هم نیاز نباشد.

موج تمسخرداعش درفضای مجازی

قدس در خبری اعلام کرد : بتازگی کاربران شبکه های اجتماعی در راستای انزجار از اقدامهای وحشیانه و تروریستی گروهک داعش، فتاوا و اعتقادات بی اساس این گروهک تروریستی را به باد استهزا گرفته اند.

فرونشست زمین در تهران براثر خشکسالی

قدس خبر داد : احمد صادقی، رئیس ستاد مدیریت بحران شهر تهران- با بیان اینکه کم آبی پایتخت موضوعی بسیار جدی است، گفت: خشکسالی در تهران سبب فرونشست زمین شده که این موضوع پیامدهای جدی و غیرقابل بازگشتی برای تهران به دنبال دارد.

من این فرد را دو بار بیشتر ندیدم

قدس در خبری نوشت : مسعود کیمیایی کارگردان با سابقه سینمای ایران با حضور در برنامه «هفت» درباره دوران فیلمسازی اش درباره همکاری اش با سعید امامی گفت: من را متهم کرده اند برای ساخت «سلطان» و «ضیافت» وزارت اطلاعات به من کمک کرده و سعید امامی سرمایه گذار یکی از فیلمهایم بوده است در صورتی که من این آقا را دو بار بیشتر ندیدم. او به من پیشنهاد ساخت یک فیلم را داد، اما امکان ساخت آن فراهم نشد، بنابراین در تیتراژ هیچ کدام از فیلمهای من نام سعید امامی مشاهده نمی‌شود، چون اصلا با او کار نکردم.

پوشک بچه هم حرام اعلام شد!

قدس نوشت: در جدیدترین اقدام، گروهک تروریستی داعش با این توجیه که لوازم آرایشی و تجهیزات بهداشتی برای زنان و پوشک بچه در صدر اسلام نبوده، این کالاها را حرام اعلام کرده است!

بازداشت 700 نفر در طرح سالمسازی دریا

قدس منتشر کرد: سرهنگ محمد مسعود زاهدیان، رئیس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی از دستگیری 722 هنجارشکن در طرح سالمسازی دریا در تابستان جاری خبر داد.

اسکانیا مقصر شناخته شد

قدس نوشت : سید مسعود هراتی موسوی عضو کمیسیون بررسی سوانح اتوبوسهای اسکانیا اعلام کرد: مقصران حادثه تصادف چندی پیش اتوبوس اسکانیا در آزاد راه قم - تهران که به کشته شدن 44 تن از هموطنان منجر شد، وزارت راه و شهرسازی، سازمان ملی استاندارد و شرکت خودروساز (اسکانیا) هستند.

حمله به ایست بازرسی کهیر

قدس در خبری نوشت : یک فرد مسلح ناشناس به ایستگاه ایست بازرسی در سه‌راهی کهیر در کنارک حمله کرد. مهاجم با حمله به ایستگاه ایست بازرسی در سه‌راهی کهیر در کنارک، یکی از مأموران انتظامی را شهید و یک سرباز وظیفه را مجروح کرد.

پس از انجام این عمل ناجوانمردانه فرد مسلح اسلحه مأموران انتظامی را با خود ‌برد. حسین رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان درباره این حادثه گفت: سرنخهایی از محل اختفای این شرور سابقه‌دار در دست است که بزودی اقدامهای لازم انجام خواهد شد. وی گفت: عملیات تعقیب و گریز برای پیدا کردن این شرور سابقه‌دار ادامه دارد.

حق دانشجویان برای شکایت از وزارت علوم

قدس اعلام کرد : دکتر رضا روستا آزاد رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تأکید بر اینکه کسانی که بورسیه آنها افشا شده حق دارند علیه وزارت علوم اعاده حیثیت کنند، گفت: آنها برای احقاق حقوق از وزارت علوم شکایت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
۰
۰
چرا مطالب كیهان را با حجم بالا و در اول روزنامه های می آورید؟به نظرم روزنامه های بهتری و جود دارند
رجبعلی
United States
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
۰
۰
بهتر از روزنامه كیهان وجود ندارد.روزنامه ای كه همیشه با مطالب خود بسیاری از حقایق را روشن می كند.مطالب این روزنامه در مورد مساله هسته ای را از بهترین های آن می دانم.
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
۰
۰
قابل توجه اقایان كه ادعا دارند عدالتخانه هستند من با معدل 20 از قافله عقبم و انها لیسانس هم نداشتند و به انها مهلت هم دادند تا مدركشان را بیاورند ایا شما به علت بی عدالتی شبها خواب راحت دارید فكر نمیكنم

نیازمندی ها