فاطمه آلیا، درباره کاهش ساعت کاری زنان، اظهار داشت: لایحه کاهش ساعت کاری زنان در کارگروه مربوطه به تصویب رسیده است و در صحن کمیسیون نیز مطرح و چند تبصره آن برای تصویب باقی مانده ولی کلیات آن به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: در صورتی که این لایحه قانونی شود، با عنوان قانون کاهش ساعت کاری بانوان شاغله با شرایط خاص به دستگاههای دولتی و تحت پوشش تأمین اجتماعی ابلاغ میشود.
آلیا بیان داشت: در حال حاضر ساعت کاری برای خانمها 44 ساعت در هفته است که به 36 ساعت در هفته کاهش مییابد. در بخشی از این قانون آمده است، خانمهایی که فرزند زیر 7 سال و یا همسر بیمار و فرزند معلول دارند، میتوانند از یک روز کاهش ساعت کاری استفاده و یا آن را در طول هفته تقسیم کنند که البته این اقدام به نظر مدیر مربوطه نیز بستگی دارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان داشت:با اجرای این قانون خانمها میتوانند در هفته یک روز در محل کار حضور نداشته باشند و یا در طول هفته ساعت کاری خود را کاهش دهند.
وی بیان داشت: در بخشی از قانون آمده است که برآورد مالی کاهش ساعت کاری بانوان برای بخش خصوصی و تامین اجتماعی توسط دولت تأمین شود.
آلیا بیان داشت: در هفته جاری لایحه کاهش ساعت کاری بانوان با شرایط خاص در کمیسیون به تصویب میرسد.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اجرای این طرح از حقوق و مزایای بانوان کم میکند، گفت: در گذشته قوانینی داشتیم که از حقوق بانوان در این طرح کم میکرد ولی در این لایحه حقوق و مزایای بانوان به موقع پرداخت میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: با شعار و پرچم حقوق زنان دارند حقوق آنها را پایمال میکنند، بلکه میتوان با انعطاف در قوانین حضور زنان را در مشاغل فعالتر و بانشاطتر کرد. ( فارس )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد