محمدحسین دهقانی با بیان اینکه آب آوردن زانو به دلایل مختلفی ایجاد میشود، گفت: آب آوردن زانو یک علامت است و خود به عنوان بیماری شناخته نمیشود.
وی با بیان اینکه شایعترین علت آب آوردن زانو، آرتروز به معنای ساییدگی و تخریب مفصل است، افزود: عفونت، نقرس، بیماریهای روماتیسمی و همچنین ضربات وارد شده به زانو از جمله عوامل آب آوردن زانو است.
این متخصص ارتوپدی گفت: با لمس کشکک زانو میتوان آب آوردن را تشخیص داد اما برای تشخیص علت ایجاد تورم باید آب زانو را با سوزن بیرون کشید و به آزمایشگاه فرستاد.
دهقانی ورم، خشکی و درد زانو را از جمله علائم آب آوردن زانو دانست و افزود: راههای درمان بر حسب علت آب آوردن زانو متفاوت است بنابراین درمان اساسی آب آوردن زانو مشخص کردن علت بروز آن و درمان علت است.
وی با اشاره به اینکه وقتی تورم و درد زانو زیاد باشد کشیدن آب آن ممکن است بتواند شدت درد را کاهش دهد، گفت: وقتی آب زانو کم است میتوان با استراحت و حرکت ندادن زانو و بالا نگه داشتن آن به بدن کمک کرد تا آب را زودتر جذب کند.
این متخصص ارتوپدی افزود: داروهای ضد درد که به منظور کاهش درد زانو استفاده میشود نیز در درمان آب آوردن زانو موثر است.(ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد