علی جهاندیده در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه شرکت فعال در بندر شهید رجایی در طول سالهای گذشته مورد تحریم قرار گرفته بود، تصریح کرد: شرکت تایدواتر که در سالهای گذشته مسئولیت بارگیری و ترانزیت کالا در این بندر را داشت، تحریم شده بود و این مساله باعث کنار گذاشته شدن این بندر از مسیر تجاری شرکتهای خارجی بود.
وی ادامه داد: با جابهجایی شرکتهای فعال در بندر شهید رجایی و کنار رفتن شرکتی که نامش در بین تحریمها قرار داشت، مذاکرات با طرفهای خارجی صورت گرفت و آنها موافقت خود را برای بازگشت به این بندر اعلام کردند.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه شرکت «ونهای» تایوان نخستین شرکتی است که به بندر شهید رجایی بازمیگردد، گفت: یکی از کشتیهای بزرگ این شرکت تایوانی بیستونهم تیر ماه امسال وارد این بندر خواهد شد و در هفته بعد و سوم مرداد نیز دومین کشتی از این طریق وارد بندر شهید رجایی میشود.
جهاندیده خاطرنشان کرد: با حل شدن موضوع شرکت تحریم شده در بندر شهید رجایی از این پس دوباره شاهد حضور شرکتهای بزرگ خارجی در این بندر خواهیم بود و از تمام ظرفیت این بندر بزرگ در ترانزیت کالای داخلی و بینالمللی استفاده خواهد شد.
درهمین حال، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: قطعات هواپیما در حال ورود به کشور هستند و بزودی محمولههای دیگری وارد میشوند و این روند نیز ادامه خواهد داشت.
علیرضا جهانگیریان اظهار کرد: بعد از مذاکرات ژنو، روند ورود قطعات هواپیما به کشور همچنان ادامه دارد.
وی افزود: شرکتهای هواپیمایی مختلف قراردادهایی را بستهاند و سفارشهای لازم صورت گرفته و براساس اطلاعات موجود، تعدادی از این قطعات وارد کشور شده و تعدادی هم در حال رسیدن است.
طبق اعلام جهانگیریان اکنون 251 هواپیما در ناوگان هوایی کشور وجود دارد که با توجه به محدودیتهای موجود در حوزه تعمیر و دریافت قطعات، 108 فروند آن زمینگیر هستند که امکان پرواز ندارند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد