ناصر کلانتری در گفتوگو با ایسنا، در تشریح جزئیات شبکه جامع و همگانی سلامت افزود: بستههای خدمات در سطح یک شبکه جامع و همگانی سلامت توسعه یافته است. به این ترتیب مراقبتهای بیماریهای واگیردار، مراقبتهای دوران خاص زندگی نظیر بارداری، شیردهی و کودکان زیر پنج سال همچنان ارائه خواهد شد. بستههای خدماتی برای تغذیه و رژیم درمانی، تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی، بهداشت روان بویژه خدمات روانشناسی بالینی و خدمات اجتماعی و مددکاری اجتماعی نیز در نظر گرفته شده است که مجموعه این خدمات اکنون به صورت پایلوت در حال اجراست.
وی عنوان کرد: این بستههای خدمتی 99 درصد از بیماریهای غیرواگیر را پوشش میدهند؛ زیرا منشأ اصلی بیماریهای غیرواگیر چاقی و رژیم غذایی نادرست است. بیماریهای روان نیز به عنوان بیماریهای غیرواگیر مطرح هستند و بخش عمدهای از افسردگی و اختلالات خلقی را که اکنون تقریبا از شیوع نسبتا بالایی برخوردارند، شامل میشود. این بیماریها از سوی کارشناس روان شناسی بالینی پوشش داده میشود.
این مقام مسئول اظهار کرد: نکته مهم در این شبکه، همگانی بودن خدمات است؛ به این ترتیب که تمام گروههای سنی و جنسی کشور تحت پوشش برنامه سلامت قرار خواهند گرفت.
کلانتری از غربالگری سرطان پستان، دهانه رحم و سرطان کلورکتال مردان در قالب شبکه جامع و همگانی سلامت خبر داد و یادآور شد: تمام این موارد اکنون به صورت اجرای آزمایشی در مرکز محمدیه استان قزوین در حال اجراست و در صورت مشخص شدن نتایج آن به سراسر کشور گسترش خواهد یافت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند
در گفتوگو با دکتر محمد حسنی، پژوهشگر و دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش مطرح شد
در گفتوگو با رئیس مرکز پویانمایی صبا مطرح شد