انتشار اخبار، آمار و ارقام از پروژه ها، برنامه ها یا تحقیقات یک کشور می تواند با خطاهای بسیاری همراه باشد.
خبرنگاران، یکی از فعالان این عرصه هستند که دائما با سخنان و آمار و ارقام مختلفی روبرو هستند.
اکنون رباتی برای سنجش کیفیت کار خبرنگاران ساخته شده است. این ربات می تواند ضریب خطا در انتشار مطالب خبرنگاران را به حداقل برساند. این ربات قادر به اصلاح خطاهای آماری و ارقام، تاریخ، توضیحات و خطاهای نوشتاری است.
تاکنون اخبار متفاوتی از اخبار اقتصادی، آمار سلامت، آمار بیکاری و ... بر روی سایت های مختلف خبری یا روزنامه ها قرار گرفته که پس از انتشار با اعتراض مسئولان مربوطه مبنی بر عدم صحت و درستی آمار مواجه شده اند.
روزنامه های مشهوری مانند نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، گاردین یا خبرگزاری های بزرگی مانند رویترز، بی بی سی یا بلومبرگ بالاترین آمار خطا را به ثبت رسانده اند.
خبرنگاران بایستی این برنامه را روی سیستم های خود نصب کنند، سپس این برنامه همانند یک ربات عمل کرده و در مواردی که امکان خطا وجود دارد، موارد اشتباه را گوشزد می کند.
این برنامه دارای قدرت تحلیل و تجزیه بسیار بالایی است به همین دلیل از این برنامه با عنوان «ربات کنترل کننده خطاهای خبرنگاران» یاد می شود. این برنامه برای تصحیح آمار و ارقام مطالب خبرنگاران کاربرد دارد.
این برنامه با اتصال به سایت مرجع می تواند آمار و ارقام یا اطلاعات درج شده در گزارش ها را تطبیق و در صورت خطا اصلاح کند. در صورت نبود اطلاعات کافی در سایت مرجع نیز سایت های دیگری به خبرنگار پیشنهاد داده می شود.
«مت استانیسلاس»، طراح این پروژه گفت:در آزمایش های اولیه، این ماشین توانست بیش از 45 درصد از خطاهای تایپ شده یا آمار و ارقام در مقالات مختلف را شناسایی و اصلاح کند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد