
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
ر این کارگاه، کتاب «شازده حمام» تالیف آقای دکتر پاپلی را که از پیش به دانشجویان و شرکت کنندگان در کارگاه معرفی شده بود، در میان مباحث مطرح شده ی دیگر مورد نقد و بررسی همزمان اساتید و دانشجویان قرار گرفت.
دکتر پاپلی در سخنان خود یکی از دلایل نگاشتن کتاب را با محوریت زندگی خود، شکستن زمان و تاریخ دانست و تاکید کرد لزوماٌ نباید تاریخ را به شکل سال شمار نگاشت.
دکتر نجم آبادی نیز اهمیت تاریخ شفاهی را در مطالعات تاریخی بیان کرد و کلی گویی های کتب تاریخی را مانعی بر درک و فهم گذشته ای دانست که در کتاب های تاریخی همواره سرد و بی روح جلوه می کند.
از نظر نجم آبادی تاریخ شفاهی در کنار تاریخ مکتوب باید مورد توجه قرار گیرد تا منجر به نتایجی دقیق تر و کامل تر در پژوهش های تاریخی شود. به خصوص که به کار بردن تاریخ شفاهی برای افراد و یا جریان هایی در تاریخ مانند زنان که کمتر منعکس شده و یا گاه حذف شده اند می تواند بیشتر کاربرد داشته باشد و به نتایج بهتری برسد.
در پایان نیز دانشجویان نظرات و سوالات خود را درباره ی ارجحیت تاریخ شفاهی در مطالعات کنونی، مسئله ی زمان در تاریخ و چگونگی بیان آن توسط پژوهشگر و نیز تصور تکرار تاریخ را مطرح کردند.
علاقه مندان به دریافت فایل صوتی کارگاه می توانند با شماره 26403007 تماس بگیرند و یا درخواست خود را به آدرس info@ishistory.ir ارسال کنند.
برای آگاهی در زمینه برنامه ها و دیگر کارگاه های انجمن ایرانی تاریخ به آدرس زیر نیز می توانید مراجعه کنید: http://anjomanetarikh2012.blogfa.com
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: