ارزش بازار کتاب الکترونیکی - که شامل کتاب های درسی و راهنما هم می شود - از ۳۸۰ میلیون پوند به یک میلیارد پوند افزایش خواهد یافت.
همچنین در این گزارش پیش بینی شده است که همزمان فروش کتاب های کاغذی به میزان یک سوم افت خواهد داشت.
به گفته این موسسه، تا سال ۲۰۱۸ ۵۰ درصد مردم بریتانیا دست کم یک وسیله کتابخوان الکترونیکی از قبیل کیندل، آی پد، یا وسایل مشابه در اختیار خواهند داشت.
ارزیابی این موسسه از بازار کتاب الکترونیکی بر خلاف نظر موسس فروشگاه های زنجیره ای «واتراستون» است که پیش بینی کرده است که انقلاب کتاب الکترونیکی به زودی رو به افول خواهد گذاشت.
ماه مارس امسال، «تیم واتراستون» در جشنواره ادبی آکسفورد گفت: در آمریکا همه نشانه ها حاکی از آن است که سهام کتاب های الکترونیکی رو به کاهش است و در بریتانیا هم همین نشانه ها دیده می شود.
با این حال فیل استوکس، از شرکای موسسه «پرایس واتر هاوس کوپر» می گوید که پیش بینی این موسسه مبتنی بر رشد اینترنت و علاقه مصرف کنندگان به تکنولوژی های تازه، مخصوصا تکنولوژی موبایل، بوده است.
در این گزارش آمده است که تا سال ۲۰۱۸ بازار دنیای سرگرمی در بریتانیا ارزشی برابر ۶۴ میلیارد پوند پیدا خواهد کرد.
در حال حاضر ارزش محصولات تصویری شامل فیلم های سینمایی که در حال حاضر ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون پوند ارزش دارد، تا سال ۲۰۱۸ به ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون پوند خواهد رسید.
پیش بینی می شود که بازار بازی های ویدئویی نیز به ۴ میلیارد و صد میلیون پوند افزایش پیدا کند.
در سال گذشته پرفروش ترین کتاب الکترونیکی آمازون - که ۷۹ درصد بازار بریتانیا را در اختیار دارد- رمان «دوزخ» اثر «دن بروان» بود.
استروکس گفت:«صنعت سرگرمی و رسانه در دوران انقلاب دیجیتالی در صدر قرار دارد چرا که تعدادی زیادی از محصولات و سرویس های این صنعت در حال حاضر هم به صورت دیجیتالی عرضه می شود».(بی بی سی)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد