به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مشارکت گسترده سوری های در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، بازتاب گسترده ای در رسانه های مختلف داشته است. در این میان، حضور فعال سوری ها در انتخابات، رسانه های غربی را نیز که دولت هایشان از توطئه گران علیه این کشور هستند، واداشته است دست کم به حضور گسترده سوری های مقیم خارج در پای صندوق های رای اذعان کنند.
گزارش ها حاکی است سوریهای مقیم خارج، ۲۸ ماه می (7 خرداد) برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سوریه به سفارتخانههای این کشور در شماری از کشورها از جمله ایران، روسیه، یمن، چین، لبنان، مالزی، ونزوئلا، اردن، سودان، عمان، جمهوری چک، بلاروس و هند رفتند.
بازتاب حضور گسترده مردم سوریه در انتخابات در رسانه های خارجی
ابراهیم ناصر الدین، در مقالهای در روزنامه «الدیار»، آورده است: این حضور گسترده پیامی آشکار از دمشق به پایتخت های منطقهای و بینالمللی بود که ملت سوریه، به آغوش کشور و نظام بازگشته اند.
گزارشهایی که سفارتخانههای غربی در بیروت به کشورهای متبوع خود ارسال میکنند حاکی از جهت گیری اوضاع به نفع دولتمردان سوریه است و علت آن را توبه مخالفان، پیشرفتهای میدانی ارتش سوریه و تسلط بر تکفیریها و ناتوانی کشورهای منطقهای و عربی در سرنگون کردن نظام سوریه بیان کرده اند.
شارل جبور در روزنامه «الجمهوریه»، در مطلبی با عنوان رای گیری برای اسد در لبنان یعنی چه؟ گفت: نظام سوریه نخستین بار از زمان خروج نظامی در سال 2005 به نمایش قدرت پرداخت و این به سبب ضعف دشمنانش در لبنان است.
خبرنگاران شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی در بیروت و امان تاکید کردند سفارتخانه های سوریه در لبنان و اردن صحنه حضور گسترده شهروندان سوری برای مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری است.
خبرنگار شبکه بیبیسی در امان میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سوریه را «مستمر» توصیف و تاکید کرد حضور شهروندان سوری در مرکز رای گیری از همان آغاز رای گیری گسترده بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد