سید محسن وزیری اظهار کرد : بیماری ام اس باید در رده بیماران خاص قرار بگیرد و تلاشهایی نیز در این زمینه صورت گرفته است که هم اکنون به صورت جدی تری پیگیری می شود.
وی افزود: بیمه های تامین اجتماعی و خدمات درمانی تا حدود 90 درصد هزینه های دارویی این بیماران را پرداخت می کنند و بیمارستانهای دانشگاهی نیز با توجه به بودجه ای که وزارت بهداشت به آنها تخصیص داده است، هزینه درمانی بیماران ام اس را پرداخت می کنند.
وزیری با اشاره به هزینه های دارویی این بیماران بیان کرد: هزینه دارویی این بیماران متفاوت است و از 48 هزار تومان تا 900 هزار تومان هزینه دارویی این بیماران است که البته داروها تک نیز هست که قیمت بالاتری دارد.
وی در مورد استفاده از داروهای ایرانی بیان کرد: استفاده از داروهای ایرانی اختلالی در روند درمان ایجاد نمی کند و استفاده از داروهای ایرانی بنا به دستور و تشخیص پزشک صورت می گیرد ولی در کل، کیفیت داروهای داخلی کمتر از داروهای وارداتی نیست.
مدیر عامل انجمن ام اس در مورد برگزاری جشنواره هایی برای بیماران ام اس، گفت: این برنامه با دو هدف برگزار می شود یکی اینکه بیماران توانایی های خود را بشناسند و دیگر اینکه جامعه این افراد را باور کند و از توانایی های این افراد استفاده کنند چرا که دیده شده برخی از شرکتها و سازمانها به محض اینکه متوجه می شوند نیرویی مبتلا به ام اس، فورا دستور اخراج کارمند خود را می دهند.
وی در پایان گفت: حدود 70 هزار مبتلا به بیماری ام اس در کشور وجود دارد که تنها 20 هزار نفر آنها در انجمن ثبت نام کرده اند و این ضعف فرهنگی ماست که کسی که بیمار می شود نمی تواند به دلیل ناآگاهی جامعه از بیماری ام اس در این انجمن ثبت نام کند.
در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از آثار مبتلایان به ام اس افتتاح شد و علاقمندان می توانند همه روزه تا 9 خرداد از ساعت 18 لغایت 21 از این نمایشگاه بازدید کنند. (مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد