سه سال و چهار ماه پیش توطئهگران بعد از آنکه اعتراضات بحق برخی از سوریها در چند استان و درخواست آنان برای اعمال تغییراتی در ساختارها و شیوههای اداری و مقابله با فساد، را دیدند، همچون موج سوارانی ماهر، فرصت را غنیمت شمردند و سعی کردند تا از آب گلآلود ماهی بگیرند و نیش زهرآگین خود را به سوریه به عنوان یکی از محورهای اصلی مقاومت علیه صهیونیستها بزنند و به سوریها بفهمانند که تاوان کرنش نکردن در برابر خواستههای آنان چیست.
روند به ظاهر اعتراضات مردمی خیلی سریع جایش را به اقدامات خشن و براندازانه و اعمال تروریستی در مناطق مختلف سوریه داد و آنگاه بود که فوج فوج تروریستها، با پولهای نفتی هنگفت برخی کشورهای عربی منطقه و با همراهی آشکار چند همسایه، از دهها کشور دنیا خود را به سوریه رساندند تا در پیمانی به ظاهر نانوشته، به عناوین مختلف، خون سوریها را بریزند و کشورشان را به نابودی بکشانند.
آنها به بشار اسد، رییسجمهور چهل و شش ساله سوریه پیام داده بودند که اگر از جمهوری اسلامی ایران، حزبالله لبنان و محور مقاومت علیه صهیونیستها جدا شود، همه ناآرامیها در کشورش در طرفهالعینی به پایان میرسد و میتواند سالیان سال بیدغدغه و مشکل حکومت کند و در غیر این صورت باید آماده سرنگونی باشد.
کار به جایی رسید که در نیمههای تابستان 91، دهها هزار تروریست و فرد مسلح عملیات وسیع حمله به دمشق و حلب، دو استان مهم را به طور تقریبا همزمان آغاز کردند و حامیان پرشمار رسانهای آنان، ساز سقوط قریبالوقوع نظام سوریه را میزدند و بر طبل پیروزی میکوبیدند.
اما امروز، ورق در بسیاری از مناطق سوریه برگشته و گروههای مسلح مخالف نظام سوریه و تروریستها و حامیانشان این مساله را بخوبی درک کردهاند.
اعتراف اخضر ابراهیمی شاید نشانهای از این برداشت دیرهنگام باشد. نماینده ویژه پیشین سازمان ملل در امور سوریه چند هفته پیش از استعفایش با بیان اینکه پیروزی بشار اسد بر گروههای تروریستی در سوریه نزدیک است، گفته بود، بسیاری از کشورهای اروپایی امروز تقریبا به طور کامل مطمئن شدهاند که نظام بشار اسد جایگزینی ندارد و بین مخالفان سوریه نیز هیچ شخصیتی نیست که بتواند بشار اسد را در انتخابات ریاستجمهوری پیشروی سوریه شکست بدهد.
گرچه آمریکا، فرانسه، انگلیس و همپیمانان عرب منطقهای آنها اعلام کردهاند که انتخابات ریاست جمهوری سوریه را به رسمیت نمیشناسند، اما نظام و دولت سوریه به نمایندگی از اکثریت قاطع سوریها تصمیم به برگزاری این انتخابات مهم و سرنوشتساز دارند.
اینک بشار اسد که با گذشت این زمان سخت، به 49 سالگی رسیده و به فردی باتجربهتر در عرصه منطقه و بینالملل تبدیل شده، هفتم خرداد در سفارتخانههای سوریه در خارج از کشور و سیزدهم خرداد در صندوقهای اخذ رای در داخل کشور با حسن عبدالله النوری 54 ساله و ماهر عبدالحفیظ حجار 47 ساله رقابت میکند؛ رقابتی که صرفنظر از نتیجه آن، پایانی است بر مرحله اول توطئه علیه سوریه که همان سرنگونی نظام این کشور بود و اینک با رسیدن به ایستگاه چهلمین ماه، به رویایی دستنیافتنی برای طراحان این توطئه شوم تبدیل شده است.
حسن شمشادی - مدیر دفتر نمایندگی صداوسیما در سوریه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت