کمبود پرستار در بیمارستان فوق تخصصی محک

رئیس بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک، کمبود شدید پرستار را یکی از مشکلات اصلی این بیمارستان عنوان کرد.
کد خبر: ۶۷۲۲۳۵
کمبود پرستار در بیمارستان فوق تخصصی محک

دکتر عظیم مهرور در نشست خبری اولین کنگره بین‌المللی آنکولوژی کودکان که روز شنبه در محل بیمارستان محک برگزار شد، با اشاره به اینکه این بیمارستان یک چهارم کودکان مبتلا به سرطان را پوشش می‌دهد، گفت: این بیمارستان در حال حاضر دارای 70 پرستار است که ما انتظار داریم به سه برابر افزایش پیدا کند.

وی افزود: در حال حاضر به علت کمبود پرستار یکی از بخشهای ICU غیرفعال مانده در حالی که از لحاظ تجهیزات هیچ گونه مشکلی نداریم.

مهرور به اهمیت این بیمارستان اشاره کرد و گفت: این بیمارستان کشورهای منطقه را پوشش می‌دهد و بیماران منطقه از جمله عراق، افغانستان و حتی آفریقا برای درمان به این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

وی با تاکید بر این مطلب که هیچ یک از بیماران به علت فقر اقتصادی درمانشان متوقف نمی‌شود، افزود: متاسفانه بیمه‌ها در بازپرداخت پول‌هایشان همیشه دیر عمل می‌کنند و این در روند کارهای اداری بیمارستان مشکل ایجاد کرده است.

در ادامه این نشست دکتر مریم تشویقی دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی آنکولوژی کودکان با اشاره به اینکه این کنگره در اولین سالگرد درگذشت پروانه وثوق برگزار می شود، گفت: این کنگره از 27 تا 29 اردیبهشت ماه توسط بیمارستان محک، انجمن خون و سرطان ایران و انجمن خون و سرطان آلمان برگزار می‌شود.

وی در خصوص محورهای علمی این کنگره گفت: محورهای علمی این کنگره شامل سرطان خون، پیوند سلولهای بنیادی خون در سرطان هماتوپوئتیک کودکان، طب درد و تسکینی در سرطان‌های بدخیم کودکان است.

تشویقی ادامه داد: مخاطبین این کنگره پزشکان عمومی، متخصصان کودکان، داخلی، فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، متخصص طب درد، بیهوشی و روان پزشکان و روانشناسان هستند.

وی با بیان این مطلب که 11 سخنران از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند، آمریکا و استرالیا حضو دارند، گفت: تعداد پوسترهای ارائه شده به این کنگره 30 پوستر است که از این تعداد هفت پوستر آن پذیرفته و ارائه می‌شود.

دبیر اجرایی اولین کنگره بین المللی آنکولوژی کودکان در پایان خاطرنشان کرد: این رویداد علمی با حضور اساتید، صاحبنظران حوزه سرطان کودک از داخل و خارج کشور برگزار می‌شود و آخرین دستاوردهای علمی و تخصصی این حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرد و امید است که با اشتراک گذاشتن یافته‌های نوین در درمان سرطان، شاهد ارتقا سطح کیفی خدمات قابل ارائه به همه کودکان مبتلا به سرطان باشیم. (مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
حسن عبداللهی
United States
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۲
۰
۱
با سلام وخسته نباشید خدمت كاركنان پرستاران وپزشكان محك ازخداوند منان طلب شفای تمام مریضانی كه دربیمارستان محك هستند را داریم
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها