دردسر جدید برای برخی کارمندان استخدام پیمانی دولت
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس شکایت تعدادی از کارمندان دستگاه های اجرایی به یکی از نهادهای نظارتی که حاوی اسناد و مدارک مختلفی است، مشخص شده بر اساس دستور برخی مدیران دولتی، رسیدگی به موضوع ارتقاء تحصیلی کارکنان برخی ادارات دولتی که اخیرا از وضعیت قرارداد قانون کار و کار مشخص به استخدام پیمانی تبدیل شده اند، از دستور کار گروه های طبقه بندی و ارزشیابی دستگاه های مذکور خارج شده است که این موضوع فاقد دلایل قانونی لازم است.
دستور دولت برای ایجاد سامانه هشدار سیل و توفان
خراسان آورده:بر اساس بخشنامه چندی پیش یک مسئول ارشد اجرایی، مقرر شده بنا به پیشنهاد نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور مبلغ 20 میلیارد ریال به صورت تملک دارایی سرمایه ای از محل منابع ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت برای ایجاد سامانه هشدار سیل و توفان در مناطقی چون استان اردبیل قرار بگیرد.
فرماندار شدن با کرامت زنان سازگاری ندارد
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در دیدار وزیر مخابرات با حضرت آیتالله صافی گلپایگانی که روز پنجشنبه در قم صورت گرفت، این مرجع تقلید از انتصاب برخی زنان به سمت فرماندار توسط وزارت کشور در بعضی شهرها اعتراض کردند. آیتالله صافی گفتند این اقدام با کرامت زنان سازگاری ندارد و دولت اسلامی باید در این قبیل اقدامات تجدیدنظر نماید.
مصوبه برای مخالفت با دولت
جمهوری اسلامی آورده:یکی از کاربران پایگاه خبری و تحلیلی عصر ایران به این پایگاه خبر داده است مخالفان دولت روحانی با یک برنامهریزی که دارای چهار مصوبه است درحال ایجاد جنگ روانی علیه این دولت هستند. از نظر وی این چهار مصوبه اینها هستند: 1 - من به روحانی رأی دادهام ولی پشیمانم، که تلاش میکند به دروغ از زبان طرفداران وی چنین مطلبی را منتشر کند، 2- تطهیر دوران احمدی نژاد، 3 - بزرگ نمائی مشکلات 4 - تقویت بولتن سازی و فیلم سازی. این کاربر معتقد است ساخت انواع مستندهای مخالف دولت، ساختن انواع بولتنها با محتوای سیاه نمائی و ارسال آنها برای مراکز و افراد مختلف و توزیع شبنامه در نماز جمعهها در دستور کار مخالفان قرار دارد.
وزیر پایش لب گور است
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:امام جمعه مشهد گفت: لعنت بر فتنه 88 که باعث شد وزیر متعهد ما که روزگار جوانی در وزارت امور خارجه به نظام خدمت میکرد امروز در سنین پیری و درحالی که پایش لب گور است بگوید، میخواهم فیلترشکن فیس بوک شوم. سید احمد علم الهدی ظهر جمعه در جوار بارگاه منور رضوی در جمع زائران و مجاوران رضوی گفت: باشگاه خبرنگاران جوان از قول وزیر ارتباطات گفته دولت باید فیلترینگ را از بین ببرد و فیس بوک را از فیلتر خارج کند و سپس گفته فقط 15 درصد فیس بوک قابل استفاده است و این معنیاش این است که دروازه فرهنگمان را به سوی دشمنان پیغمبر باز کنیم.
وی افزود: با شکستن فیلترینگ فیس بوک غیر از اهانت به پیامبر و اهل بیت و برخورد با دین بر روی مغز جوانان ما سیل رها خواهد شد و آیا با این مسئله میخواهید فرهنگ مقاومتی داشته باشید. امام جمعه مشهد در پاسخ به احساسات و شعارهای بعضی از نمازگزاران افزود: "البته توجه داشته باشید این آقای وزیر فردی متدین است و ضد ولایت فقیه نیست و یک روزی در وزارت خارجه به این نظام خدمت میکرده است، من نمیدانم اینها وقتی پیر میشوند چرا این حال را پیدا میکنند و به چهار قدمی چاله مرگ که میرسند این حرفها را میزنند." جالب است بدانید آقای واعظی وزیر مخابرات متولد 1331 و آقای علم الهدی متولد 1323 میباشد.
گعده مشترک اصلاحطلبان با پدران معنوی سازمان منافقین
روزنامه کیهان نوشت:جمعی از عناصر گروهکی به بهانه همایش سازمان دانشجویی حزب کار، در کنار برخی اصلاحطلبان و اعضای مجمع روحانیون گرد هم آمدند.در یکی از این تصاویر موسوی لاری (وزیر کشور دولت اصلاحات و عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون) در حالت خنده در کناره هاشم صباغیان (عضو گروهک نهضت آزادی و وزیر کشور دولت موقت) دیده میشود. به گزارش «ایلنا» دراین نشست، ابراهیم یزدی، محمد توسلی، غلامعباس توسلی، علیمحمد غریبانی، سهیلا جلودارزاده، حبیباله پیمان، فاطمه راکعی و محمدرضا راهچمنی حضور پیدا کرده بودند.همپیالگی اصلاحطلبان و اعضای گروهکهای نفاق مطرود حضرت امام(ره) و ملت ایران در حالی است که طیف مجمع روحانیون و برخی جریانهای مشابه مدعی اصلاحطلبی، در مواقع مضیقه و اعتراض، تظاهر به خط امامی بودن میکنند و این در حالی است که حضرت امام(ره) سران نهضت آزادی را پدران معنوی سازمان تروریستی منافقین و جریانی که اگر سرکار باقی میماندند، سیلی جبرانناپذیر به اسلام و ایران میزدند، معرفی کردهاند.
موسوی در این نشست ضمن سخنانی گفته باید به همه سلایق میدان داده شود تا ورود پیدا کنند. وی همچنین ادعا کرده فضای کشور در این 8 ساله امنیتی بوده و باید راه را بر تشکلها باز کرد.حسین کمالی دبیر حزب کار - با گرایش کارگزارانی- نیز در همین جلسه گفته است: در شرایط فعلی شاهد آن هستیم که کلمه اصلاح و اصلاحطلبی با واکنشهای تندی مواجه میشود. اصلاحاتی که به آینده بهتر نگاه میکند، آیا میتواند یک جرم تلقی شود که در جامعه ما اینگونه با آن برخورد میشود؟برخی از اخبار منتشره نیز برخلاف خبر ایلنا مبنی بر حضور یزدی در جلسه، در پیام ویدئویی وی به این جلسه مشترک اصلاحطلبان و نهضتیها خبر دادهاند.
در همین حال علی اصغر غروی از اعضای گروهک نهضت آزادی در نوشتهای ضمن حمایت از همکاری با اصلاحطلبان خطاب به برخی اعضای این گروهک خاطرنشان کرد: آیا فراموش کردهاید که همین اصلاحطلبان، خود از تندروترینها بودند، در همه عرصههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و اکنون تا چه میزان به مبانی دموکراسی و ضرورت تکثرگرایی و قبول حضور احزاب سیاسی مختلف و قوی به طور جدی معتقد شدهاند و در این راه گامهای مهمی برداشتهاند. آیا منصفانه نیست که بگوییم آقای روحانی هم همین مسیر را طی کرده است. و از آن فضایی که شما فکر میکنید هنوز در آن مانده است، خارج شده و به این اعتقاد رسیده است که تنها راه حل مشکلات مختلف مملکت، تحکیم مبانی آزادی و دموکراسی است؟
روایت اصلاحطلبان از نقد و نسیه مصاحبه روحانی
طیفهای اصلاحطلب ارزیابی ناامیدانهای از آخرین مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور ارائه کردهاند.در این زمینه روزنامه آفتاب یزد نوشت: نتیجه مشخصی که میتوان از اظهارات روحانی گرفت فقط انتظار بود.این روزنامه افزود: روحانی در سخنان خود ابراز نمود که دولت توانسته به وعدههای خود به مردم تا پایان سال گذشته عمل کند. ای کاش آقای روحانی کمی در این خصوص محتاطتر سخن میگفتند و این چنین به موضوع حساس «تحقق وعدهها» صفر و صدی نگاه نمیکردند. به هر حال مقام اول اجرایی کشور نیک میدانند «تمام وعدههای محقق شده» از نظر مردم خیلی معنی میتواند داشته باشد که فقط یکی از آن یعنی اینکه افزایش قیمتها متوقف شده و این در حالیست که رشد قیمت حاملهای انرژی مطمئناً باعث دامن زدن بر گرانی میشود. با توجه به اینکه حسن روحانی از شیب ملایم سخن میگوید باید منتظر بود تا فهمید چقدر این موضوع محقق میشود.
این روزنامه اصلاحطلب همچنین از قول فیاض زاهد (از افراطیون مدعی اصلاحطلبی) نوشت: ترکیب کابینه روحانی ترکیب ناهمگون و غلطی است و هر چه جلوتر برود، مشکلات بیشتر خود را نمایان میکند.زاهد با بیان اینکه روحانی باید اعتدال را باز تعریف کند، افزود: اعتدال یعنی پرهیز از کندروی و تندروی. اما آنچه ما در حال حاضر از دولت میبینیم اعتدال نیست، خنثیسازی است. یعنی دولت، مرتب خودش را در حوزههای مختلف خنثی میکند و این ویژگی باعث میشود انسانهای فرصتطلب خود را به این دولت نزدیک کنند. کسانی که هیچ باوری به شعارها و برنامههای رئیس جمهور ندارند و متأسفانه این آدمها پاسخ ندادن به سؤالات و مطالبات اساسی جامعه در حوزههای مختلف را اعتدال مینامند. در واقع کسانی به دولت نزدیک میشوند که نه راست هستند و نه چپ. در واقع بیماهیتاند و نیروهای بیماهیت، بیوفاترین نیروی سیاسی و اجتماعی به قدرت مستقر محسوب میشوند.
از سوی دیگر علی افشاری از اعضای فراری دفتر تحکیم (شاخه حزب مشارکت) در تحلیلی نوشت: روحانی دچار خشکسالی سیاسی شده و اشاره به ناکامی در دعوت به انصراف از دریافت یارانه نمیکند. از فحوای حرفهای روحانی بر میآید وی به انعقاد توافقنامه جامع هستهای امیدوار است. او سعی کرد منتقدین و مخالفان را به اقلیتی از اصولگرایان افراطی تقلیل دهد. او تهدید کرد در صورت افزایش کارشکنی آنها مردم باید جوابشان را داده و خرابکاریهای آنها را خنثی سازند. اما دولتی که ادعای تضارب آراء و آزاداندیشی دارد باید اصل انتقاد و مخالفت را به رسمیت بشناسد و پاسخ به منتقدان را به شیوه منطقی و مستدل بدهد.افشاری اضافه کرد: رفتار روحانی در عرصههای سیاسی و فرهنگی تاکنون نوعی دوگانگی و برخورد پوپولیستی را به اذهان متبادر کرده است. در این حوزه گفتار درمانی جواب نمیدهد و باید اقدامات عملی و قابل سنجش صورت بگیرد. در مجموع مصاحبه مطبوعاتی روحانی بیشتر شامل وعدههای نسیه بود.
در همین حال سایت اصلاحطلب انصاف نیوز نوشت شعار روحانی متشکریم در فضای مجازی به روحانی منتظریم تغییر کرده است.از سوی دیگر روزآنلاین که مشترکاً توسط برخی عناصر اپوزیسیون و شماری از همکاران سابق نشریات اصلاحطلب اداره میشود، در تحلیلی نوشت: مصاحبه روحانی نکته تازهای نداشت: آنچه در این گزارش بیش از هر چیزی مورد توجه قرار گرفت، سخنان مفصل روحانی درباره وضعیت اقتصادی و دیپلماسی خارجی دولت بود. روحانی درباره وضعیت سیاست، فشارهای روزافزون بر زندانیان جنبش سبز و فضای امنیتی حاکم سخنی نگفت.
این سخنان در تضاد با نظر امام خمینی است
روزنامه کیهان آورده:«دکتر روحانی در مراسم افتتاح نمایشگاه کتاب به مسئله ممیزی پیش از انتشار کتب اشاره و گفتهاند: هیچ کس در ممیزی، بالاتر از وجدان افکار عمومی نیست؛ آنها میدانند به استقبال چه کتابی بروند و چه کتابی را در انزوا قرار دهند. صاحبان فرهنگ ما نیاز به ارشاد و گشت ارشاد ندارند! متأسفانه این جملات در تضاد کامل با احکام اسلام و دیدگاه فقهی امام خمینی(ره) است.»وبسایت جهاننیوز ضمن درج این مطلب نوشت: طبق نظر فقهی امام خمینی(ره)، جلوگیری از گمراهی جامعه از امور واجبه است. امام بر همین اساس، حتی فروختن کاغذ به کسی که مطالب گمراهکننده در آن کاغذها مینویسد را «حرام» میدانند، چه برسد به مجوز نشر دادن به کتابهای ضد اسلام! بر مبنای نگاه فقهی امام، کسی که به کتاب گمراهکننده و فاسد، مجوز چاپ میدهد، زمینه را برای افساد جامعه فراهم میکند. امام در کتاب «المکاسب المحرمهًْ» میفرمایند: «ان دفع اضلال الناس من الامور التی یهتم به الشارع الاقدس، فکیف یمکن القول بجواز بیع القرطاس ممن یعلم انه یکتب فیه ضد الاسلام و رد القرآن الکریم.» یعنی جلوگیری از گمراهی مردم، از اموری است که شارع مقدس نسبت به آن بسیار اهتمام دارد. بنابراین چگونه میتوان فروش کاغذ را به کسی که میخواهد در آن کاغذها مطالبی ضد اسلام بنویسد جایز دانست؟! (المکاسب المحرمهًْ، ج 1، ص 201)
براساس همین دیدگاه فقهی است که امام خمینی، ممیزی پیش از نشر را یک ضرورت غیرقابل انکار دانسته و میفرمایند:«نوشتههایی که میخواهد طبع بشود، یک چند نفری که میدانید، یقین دارید که آنها آدمهایی هستند که مستقیم هستند، و در راه مسیر ملت و کشور هستند و وابستگی به هیچ جا ندارند، آنها نوشتهها را مطالعه کنند، درست دقت کنند در آن، و بعد از اینکه دقت کردند در روزنامه یا در مجله نوشته بشود. این طور نباشد که یک وقت بنویسند و منتشر بشود، بعد بفهمند که این نوشته برخلاف بوده است؛ این یک چیزی است که لازم است. باید کتابهایی که نوشته میشود، و همین طور چیزهایی که منتشر میشود، اینها باید درست توجه بشود. و افراد مطلع، مدبر و کسانی که از مکتبها اطلاع دارند و مسیر آنها را میدانند، اینها توجه بکنند، و کتابها را مطالعه کنند قبل از انتشار. این، هم صلاح خود شماست و هم صلاح ملت است.» (صحیفه امام، ج 13، ص 474)
بعد از منافقین گروهکهای کومله و دموکرات هم به تکفیریها پیوستند
کیهان نوشت:سران دو گروهک ورشکسته ضمن دیداری در کردستان عراق، خواستار اعزام تروریست به سوریه شدند.پیش از این خبرهایی مبنی بر اعزام بقایای تروریستهای عضو گروهک منافقین به سوریه و هم قطاری آنان با تروریستهای تکفیری منتشر شده بود و اکنون خبرها حاکی از اقدام مشابه توسط دو گروه کومله و دموکرات است.به گزارش آکامنیوز این تصمیم در آخرین نشست سران این دو گروهک در شهر کویه در اقلیم کردستان عراق اتخاذ شده است.براساس این گزارش، عبدالله مهتدی و مصطفی هجری سران گروهک کومله و دمکرات در این دیدار در مورد اعزام تروریست به کردستان سوریه برای جنگ مسلحانه علیه نیروهای نظامی سوریه تاکید کرده و گفتهاند که سرنگونی دولت بشار اسد نوعی تضعیف حکومت جمهوری اسلامی ایران است.
مهتدی که در فتنه سال 88 از آشوبگران حمایت کرده بود، خواستار هماهنگی با رژیمهای عربستان و بحرین و قطر و امارات شده است. وی همچنین با حمایت از گروهک تروریستی جیشالعدل گفته که توسل دولت به مولوی عبدالحمید، نشانه موفقیت جیشالعدل است.یادآور میشود با عنایت به شکست سنگین رژیم آمریکا و متحدان غربی و مرتجع آن، اظهار نظر سران گروهکهای تروریستی ورشکسته مضحک به نظر میرسد و احتمالا بیشتر برای گدایی پول و کلاهبرداری صورت میگیرد.دراینباره تجربه انتقامی که کردها و شیعیان عراق از سازمان منافقین به خاطر جنایتهای آنان در دوره صدام گرفتند، عبرتآموز است.
وزیر خارجه آل سعود دومین قربانی شکست از ایران
کیهان نوشت:منابع بلند پایه سعودی از برکناری وزیر خارجه عربستان در چند روز آینده و جنگ قدرت برای جانشینی وی خبر دادند.به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع بلندپایه سعودی از تصمیم عبدالله بن عبدالعزیز شاه مسن عربستان برای برکناری سعود الفیصل از وزارت امور خارجه این کشور در روزهای آینده خبر دادند. بنابراین گزارش، شاهزاده سعودالفیصل روزهای آخر دوره فعالیت خود را در سمت وزیر امور خارجه عربستان میگذراند زیرا عبدالله بن عبدالعزیز تصمیم دارد در روزهای آینده وی را از این سمت برکنار کند.منابع یاد شده اعلام کردند: سعود الفیصل بعد از اینکه متوجه شد که شاه عربستان درصدد برکناری وی است، تلاش میکند تا برادرش ترکی به عنوان جانشین وی انتخاب شود اما عبدالله بن عبدالعزیز تمایل دارد که پسرش شاهزاده عبدالعزیز را در سمت وزیر امور خارجه منصوب کند.
به گزارش پایگاه الحدث نیوز، منابع بلندپایه سعودی افزودند: این روزها اختلافات گسترده در سطح خاندان حاکم آلسعود به علت رقابت بر سر پست وزیر امور خارجه وجود دارد و مهمتر از آن رقابت بر سر پست پادشاهی است. ملک عبداللهشاه عربستان اخیرا شاهزاده بندر بن سلطان رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی را به عنوان هزینه تضمین جایگاه پسرش متعب در مجموعه افرادی که به دنبال ولیعهدی بودند، قربانی کرد.تحلیلگران جهانی معتقدند همانگونه که بندر قربانی شکستهای فاحش عربستان در سوریه و عراق و لبنان و بحرین شد، سعود الفیصل نیز قربانی همین ناکامیهای بزرگ شده و در واقع دومین قربانی بزرگ سیاست به بنبست خورده آلسعود در امید بستن به تروریستها و گروههای سلفی و تکفیری است.
در همین حال روزنامه لبنانی النهار از قول یک مقام عالیرتبه سابق آمریکا نوشت: عربستان از ایران شیعه کلافه است.این مقام سابق آمریکایی که روزنامه النهار نامی از او به میان نیاورده اما بر مهم بودن جایگاه او تاکید کرده، میگوید: «امیر مقرن بن عبدالعزیز که اخیرا قائم مقام ولیعهد شد و امیر متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز که به وزارت گارد ملی منصوب شد در آینده نزدیک به طور رسمی کار خود را آغاز خواهند کرد. عربستانیها چارهای ندارند جز این که نوههای جوان عبدالعزیز اوضاع جاری در عربستان را به دست بگیرند و برای آینده سیاسی و استراتژی عربستان برای مواجهه با مشکلات و بحرانها که ضروری است فورا کاری برای آنها شود، برنامهریزی کنند.»خبرنگار روزنامه النهار از این مقام میپرسد که شنیده شده که سفر اخیر باراک اوباما به عربستان موفق نبوده است. طرف آمریکایی میگوید: کاملا شکست نخورده اما موفق هم نبوده است.
اوباما و ملک عبدالله بر سر سیاستهای کلی و استراتژیک کلان از جمله همپیمانیهای دو جانبه و ادامه همکاریها میان دو کشور توافق کردند. اما بر سر جزئیات به توافق نرسیدند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم