در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، بازار فروش مدارک تحصیلی مدتهاست که در فضای مجازی داغ است با وجودی که تمام هشدارهای آموزش و پرورش مبنی بر این است که این مدارک معتبر نیستند.
در پی رصد و پایش کارشناسان پلیس در فضای مجازی، عدهای افراد سودجو با راهاندازی صفحات و سایتهای جعلی درفضای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش مدارک تحصیلی میکنند.
رئیس پلیس فتا استان خراسان شمالی در این رابطه گفت: افراد کلاهبردار با راهاندازی سایتهای جعلی و تبلیغات فراوان و دادن وعدههای دروغین از جمله منحصر به فرد بودن ، قیمتهای استثنایی و همچنین کوتاهترین زمان ممکن... دانشجویان را فریب داده و سعی در جلب اعتماد آنها میکنند.
سرگرد سهیل خاکشور ادامه داد: این کلاهبرداران، افراد را ترغیب میکنند تا از خدمات آنان بهرهمند شوند اما غافل از اینکه بررسیها نشان داده است که این مدارک نه تنها معتبر نبوده بلکه پوششی است برای اخاذی و کسب درآمد که پس از واریز وجه به حسابشان دیگر پاسخگو نبوده و ارتباط خود را با متقاضیان قطع میکنند.
وی افزود: با توجه به ماده 13 قانون مصوب 11 دی ماه سال 88 جرائم رایانهای استفاده غیر مجاز از سامانههای رایانهای یا مخابراتی برای ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه و تحصیل وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست تا یکصد میلیون ریال یا هردو مجازات خواهد شد.
رئیس پلیس فتا استان خراسان شمالی به شهروندان توصیه کرد: افراد فریب کلاهبرداران اینترنتی را نخورند و در صورت مشکوک شدن به این صفحات با پلیس فتا خراسان شمالی به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش "تماس با ما" یا ایمیل پلیس فتا خراسان شمالی به آدرس kh.shomali_fata@police.ir یا شماره 110 تماس حاصل نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت