یواشکی روزنامه ها

آمار یارانه‌بگیران بیشتر از جمعیت کل کشور

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...»ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۶۲۲۴۷
آمار یارانه‌بگیران بیشتر از جمعیت کل کشور

کیهان: بزک‌های روزنامه دولت برای شیطانی که آدم نمی‌شود

روزنامه کیهان نوشت: کمتر از دو ماه پس از هشدار رهبر معظم انقلاب در جمع مردم آذربایجان مبنی بر بزک کردن چهره جنایتکار آمریکا توسط برخی داخلی‌ها، روزنامه دولتی ایران گفت‌وگوی تفصیلی با سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه آمریکا را در صفحه اول خود منتشر کرد.

به گزارش رجانیوز، این روزنامه در صفحه اول روز شنبه 23 فروردین 1393 با انتشار عکس آلن ایر، به نقل از وی نوشت: «تیرماه با ایران به توافق می‌رسیم.» نکته جالب آن که به فاصله چند ساعت بعد، سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در صفحه فیس‌بوک خود، با تکذیب تیتر روزنامه ایران نوشت: «تیترش درست نیست. من هیچ‌وقت نگفتم که تیرماه با ایران به توافق می‌رسیم.»!

این اقدام در حالی صورت گرفته است که رفتارهای کینه‌توزانه آمریکا در قبال ایران طی ماه‌های گذشته و به ویژه بعد از توافق ژنو روند صعودی گرفته و مشخص نیست روزنامه ایران با چه هدفی بخشی از صفحه اول روزنامه خود را به گفت‌وگو با آلن ایر آن هم با یک تیتر تحریف شده اختصاص داده است؟از طرف دیگر توجه به برخی از محورهای اظهارات تحقیرآمیز آلن ایر در گفت‌وگو با روزنامه دولتی ایران نشان می‌دهد، تا چه حد این اقدام روزنامه ایران، ناشیانه، ذلت‌آمیز و مغایر با امنیت ملی است.

به عنوان مثال سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا در بخشی از این گفت‌وگو ضمن تاکید بر عدم حق غنی‌سازی ایران در گام نهایی مذاکرات، به تایید اظهارات محمود سریع‌القلم درباره جمع‌کردن سیاست خارجی از کف خیابان پرداخته و می‌گوید: «تعجب‌آور نیست اگر وارد جزئیات مذاکرات نمی‌شوم، چون رسانه‌ای نمی‌شود مذاکره کرد (یا به قول یک سیاستمدار ایرانی، مسئله هسته‌ای کف خیابان حل نمی‌شود). همان طور که قبلا عرض شد، اعتقاد راسخ ما این است که هیچ کشور، از جمله ایران، طبق ان.پی.تی. به اصطلاح حق غنی‌سازی ندارد.»

آلن ایر در پایان نیز آب پاکی را بر دست خوش‌بینان به مذاکرات با آمریکا ریخته و تاکید می‌کند حتی اگر مسئله هسته‌ای حل شود مشکلات اساسی بین ایران و آمریکا سر جایش باقی می‌ماند: «ریشه‌کن کردن ریشه‌های عمیق این اختلافات فیمابین، کار آسانی نیست. حتی اگر این مسئله هسته‌ای حل شود، اختلاف جدی بین ایران و آمریکا سر جای خودش باقی می‌ماند.»

شیطان در واشنگتن است مصاحبه مدیرمسئول کیهان با اشپیگل

کیهان آورده است: گزارشگر مجله آلمانی اشپیگل پس از گفت‌وگو با مدیر مسئول کیهان نوشت: تفسیرهای شریعتمداری که مانند بتن است، زلزله ایجاد می‌کند. او می‌گوید هرگز با جنایتکاران و دزدان آمریکایی به توافق نخواهیم رسید.

سوزان کولیبل در گزارش خود می‌نویسد: شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه «کیهان» است. روی کارت ویزیت‌اش نوشته «نماینده رهبری» و واقعاً هم آیت‌الله خامنه‌ای شخصاً او را به مدیر مسئولی روزنامه اصولگرای کیهان برگمارده است. کیهان را تیغ برنده دستگاه امنیتی می‌دانند.(!)

وی می‌افزاید: این عضو پرنفوذ رسانه‌ای، طرف مقابل‌اش را با نگاهی تیز میخکوب می‌کند. دفترش در طبقه دوم ساختمان ساده‌ای در مرکز تهران قرار دارد. روی دیوارهای اتاق آیاتی از قرآن در قاب‌های طلایی نقش بسته و عکس‌های آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای بر دیوار نصب شده‌اند. شریعتمداری می‌گوید به هیچ وجه نباید با آمریکا توافقی در مورد توقف غنی‌سازی امضا می‌شد. صدای وی نرم است. با ادب چای و میوه تعارف می‌کند. اما حرف‌هایی که می‌زند و می‌نویسد مانند بتن است. هرکس برای لحظه‌ای بکوشد به دنیا از دریچه چشم این پاسدار انقلاب نگاه کند، حدس می‌زند که راه رسیدن به توافق چه مسیر سنگلاخی می‌تواند باشد.

اشپیگل تفسیرهای مدیر مسئول کیهان را به زمین لرزه تشبیه کرد و نوشت: برای نمونه وقتی او بحرین را بخشی از سرزمین ایران اعلام کرد، زلزله سیاسی به پا شد.

در ادامه این گزارش آمده است: شریعتمداری شق و رق روی یک صندلی نشسته و با اعتماد به نفس می‌گوید «شیطان در واشنگتن است.»

اینکه اینقدر از آمریکا بد می‌گوید تا حدی زیادی به علت نقش آمریکا در تاریخ ایران و نیز تجربه‌های شخصی شریعتمداری است. شریعتمداری بدی‌های غرب را ردیف می‌کند؛ «چگونه آمریکا در سال 1953 کمک کرد که دولت منتخب ایران را سرنگون کنند، چرا که نفت ایران را ملی کرده بود. چگونه آمریکا سفارت خود را در تهران به مرکز جاسوسی بدل ساخت و از صدام در طول جنگ هشت ساله عراق علیه ایران حمایت کرد و در آخر همه اینها از «ظلم تحریم‌ها» انتقاد می‌کند.

اشپیگل خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب، شریعتمداری قصد داشت که پزشک شود. بعد دادگاهی در حکومت شاه که مورد حمایت آمریکا بود، او را به حبس طولانی مدت محکوم کرد، زیرا در خفا از آیت‌الله خمینی پشتیبانی کرده بوده است. در ساواک، شریعتمداری 27 ساله را شکنجه کردند و دندان‌هایش را شکستند.

در ادامه این مطلب آمده است: «اینکه آیا رهبر انقلاب آیت‌الله خامنه‌ای واقعاً افکار افراطی شریعتمداری را تأیید می‌کند یا نه راز هر دو باقی می‌ماند. در هر حال آیت‌الله خامنه‌ای تاکنون این امکان را ایجاد کرده که رئیس کیهان آزادی عمل داشته باشد، حتی وقتی او در جریان مذاکرات با آمریکا بی‌وقفه در روزنامه‌اش می‌نویسد که ابرقدرت آمریکا در هر صورت به زودی کارش به آخر می‌رسد، در حالی که انقلاب اسلامی در جهان گسترش می‌یابد و اینکه ایران «هرگز با جنایتکاران و دزدان» به توافق نمی‌رسد.»

در پایان این گزارش آمده است: آگاهان در نظام سیاسی ایران می‌گویند همه این‌ها جزء حساب‌های راهبردی، آیت‌الله خامنه‌ای است. این افراد برآنند که آیت‌الله خامنه‌ای گرچه اجازه می‌دهد که دولت با غرب مذاکره کند، بدین منظور است که ببینیم آیا موفقیتی کسب خواهد کرد یا نه. اما اگر در پایان مذاکرات ناکام بماند، پس نویسنده انقلاب شریعتمداری حق داشته است.

حتی جانشین اوباما هم نمی‌تواند ضعف جهانی آمریکا را جبران کند

کیهان نوشت: یک روزنامه انگلیسی در گزارشی خاطر نشان کرد نفوذ آمریکا در جهان هر روز رو به کاهش می‌رود و آمریکا علی‌الدوام دوستان خود را از دست می‌دهد.

فایننشال‌تایمز خاطر نشان کرد: دیگر بر هیچ‌کس پوشیده نیست که از نفوذ آمریکا در دنیا کاسته شده است. اوباما سال 2008 در جمع گروهی از آلمانی‌ها تعهد داد که سیاست تازه‌ای را در برابر تحولات جهان در پیش بگیرد که به موجب آن شاهد تشکیل دنیای جدیدی باشیم.

وی برای رسیدن به این هدف حتی از شنود مکالمه‌های تلفنی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان توسط نهادهای امنیتی آمریکایی دریغ نکرد و نه تنها او بلکه همه رهبران و مسئولان اروپایی را زیر نظر قرار داد. نتیجه روشن چنین رویکردی کاهش جایگاه سیاسی آمریکا در عرصه‌های مختلف بین‌المللی است.

این روزنامه تصریح کرد: تازه‌ترین چالشی که سیاست خارجی آمریکا با آن مواجه شده توقف مذاکرات صلح عربی- اسرائیلی در هفته گذشته بود. شاید هنوز عملا این مذاکرات شکست نخورده باشد اما به روشنی نشان داد که 12 بار سفر جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا به خاورمیانه عملا هیچ ثمری در بر نداشته است.

فایننشال‌تایمز ادامه می‌دهد در حالی که در گذشته ایالات متحده آمریکا نقش موفقی را در سیاست خارجی خود ایفا کرد و توانست دوستان بسیاری را در جهان برای خود دست و پا کند و این مسئله به تقویت جایگاه بین‌المللی‌اش کمک کرد اما اکنون به نظر می‌رسد که واشنگتن روز به روز در حال از دست دادن دوستانش است و این مسئله سبب شده تا جایگاه بین‌المللی آن نیز تضعیف شود.

این روزنامه یادآور شد: در ماه مارس گذشته زمانی که باراک اوباما برای نخستین‌بار در قامت رییس‌ جمهور قدم به خاک بروکسل، پایتخت بلژیک گذاشت تلاش تازه‌ای را برای یکپارچه کردن اروپایی‌ها در برابر طرح ولادیمیر پوتین بر سر انضمام شبه جزیره کریمه به خاک روسیه آغاز کرد. او در حالی در برابر دوستان خوب آمریکا سخنرانی می‌کرد که هیچ کدام با تشویق خود صحبت‌های او را قطع نکردند. کما این که عملا نیز نتوانست آلمان و بریتانیا را راضی کند که رویکردی شدید در قبال روسیه اتخاذ کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: حتی عربستان که برای دهه‌ها دوست بلامنازع آمریکا درخاورمیانه بود به تدریج درصدد دور شدن از آمریکا است چرا که احساس می‌کند آمریکا نقش رهبری خود را در خاورمیانه از دست داده است.

همچنین هند که احساس می‌کند آمریکا در برابر طرح پوتین برای انضمام شبه جزیره کریمه به خاک روسیه متحمل شکست شده است و ترکیه که نمی‌تواند خشم خود را از آمریکا بر سر سوریه پنهان کند. حتی پاکستان نیز آن‌قدر برای آمریکا اهمیت قائل نیست که به هشدارهایش گوش دهد. در همین رابطه لغو سفر دیلما روسیف، رییس‌جمهور برزیل به واشنگتن در اعتراض به شنود تلفنی او توسط سازمان‌های امنیتی آمریکا را نیز باید مورد توجه قرار داد.

این روزنامه در پایان نوشت: دنیا به سمت تشکیل قدرت‌های قوی منطقه‌ای متمایل شده است و اوباما نیز توانایی توقف این رویکرد را ندارد. حتی از این فراتر می‌توان گفت که جانشین اوباما در کاخ‌سفید نیز کاری در این زمینه نمی‌تواند از پیش ببرد. در غیاب قدرت‌نمایی‌های آمریکا دنیا دچار دگرگونی‌های اساسی شده است.

آمار یارانه‌بگیران بیشتر از جمعیت کل کشور

کیهان آورده است: به گزارش عصر ایران، آخرین یارانه نقدی فاز اول هدفمندی، به حساب خانوارهای ایرانی واریز شد و اکنون، همه چشم‌ها به این دوخته شده است که چند درصد از مردم ایران از یارانه نقدی مرحله دوم انصراف خواهند داد. در این میان، آنچه جالب توجه است، تعداد افرادی است که یارانه دریافت می‌کنند.

در آخرین مرحله یارانه نقدی که در 22 فروردین 1393 واریز شد، تعداد 77 میلیون و 527 هزار و 703 نفر یارانه نقدی 45500 تومانی دریافت کرده‌اند.طبق آخرین آمار در همین فروردین ماه، جمعیت کشور 77 میلیون و 336 هزار و 980 نفر است. بنابراین تعداد جمعیت کنونی، از تعداد یارانه‌بگیران کمتر است و بیش از کل مردم ایران، یارانه‌بگیر داریم! این در حالی است که تعدادی از مردم ایران، از همان ابتدا، برای دریافت یارانه ثبت نام نکرده‌اند.

نکته قابل تامل دیگر این که در ابتدای واریز یارانه‌ها، تعداد کسانی که متقاضی یارانه بودند، به حدود 63 میلیون و 700 هزار بالغ می‌شدند که ظرف مدت 3 سال، 14 میلیون نفر بدانها اضافه شد و این رقم از کل جمعیت کشور هم پیشی گرفت!

استارت زودهنگام برای انتخابات مجلس 2 سال بعد

کیهان نوشت: خبرها از گسترش فعالیت نزدیکان دولت برای انتخابات‌های آینده دارد.به گزارش ندای انقلاب پس از تشکیل بنیاد تدبیر و امید از سوی برخی چهره‌های دولتی و برخی نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس ششم در قالب یک سازمان مردم نهاد، در اولین جلسه این بنیاد دولتی که ساختمان مرکزی آن در یکی از مناطق شمالی تهران است مصوب شده تا دفاتر استانی آن در تمامی استان‌ها دایر و عضوگیری فعال در استان‌ها و دانشگاه‌ها صورت بگیرد.

در این جلسه مقرر شده که مهمترین راهبرد کوتاه مدت بنیاد اثرگذاری فعال در انتخابات مجلس‌دهم باشد.ندای انقلاب در خبر دیگر افزود: در حالی که ماه‌هاست از رسیدگی و محاکمه مهدی هاشمی رفسنجانی از متهمان فتنه 88 خبری نیست، وی تحرکات میدانی- پنهانی خود را برای انتخابات مجلس آغاز کرده است.براساس این گزارش مدتی است وی با برخی چهره‌های افراطی و ساختارشکن اصلاح‌طلب و دانشجویی دخیل در فتنه 88 جلساتی را برگزار می‌کند.

خراسان: دستور ویژه به ابتکار برای حفاظت از گوزن زرد ایرانی

روزنامه خراسان نوشت: براساس ابلاغ روزهای اخیر یکی از مسئولان ارشد اجرایی کشورمان به ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شده مبلغ 3 میلیارد ریال از محل منابع قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، برای مقابله با بیماری ناشی از هجوم مگس (میاز) و جلوگیری از تلف شدن حیوانات وحشی به ویژه انقراض گوزن زرد ایرانی در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست قرار بگیرد.

تصمیم دولت درباره مراکز زلزله نگاری پایتخت

خراسان آورده است: هیات دولت بنا به پیشنهاد نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور مصوب کرده است مبلغ 7 میلیارد ریال اعتبار به صورت هزینه ای و تملک دارایی سرمایه ای از محل منابع ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، برای کمک به احداث و تجهیز مراکز پیش نشانگری زلزله، ایستگاه رصدخانه و توسعه و تجهیز شبکه ها و ایستگاه های لرزه نگاری در اختیار موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران قرار بگیرد.

ایران: «امیر میرزایی حکمتی» از اعدام رهایی یافت

روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که وکیل مدافع «امیر میرزایی حکمتی» از صدور حکم 10 سال حبس برای موکلش و قطعی شدن این حکم در دادگاه تجدید نظر استان تهران خبر داد.

سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: شعبه 28 دادگاه انقلاب تهران «امیر میرزایی حکمتی» را به 10 سال حبس محکوم کرد و این حکم در دادگاه تجدید نظر استان تهران قطعی شده است.

وی گفت: «امیر میرزایی حکمتی» به جاسوسی و همکاری با دولت متخاصم امریکا متهم بود. محمود علیزاده طباطبایی گفته است حکمتی که از سال ۲۰۱۱ در ایران به سر می‌برد، از تجدید محاکمه، محکومیت، و دوران حبس خود بی خبر بوده است.

وکیل امیر حکمتی گفته است محاکمه در دسامبر گذشته در دادگاه انقلاب و بدون خبر حکمتی انجام شده و در جریان آن وی به اتهام «همکاری عملی با حکومت امریکا» مجرم شناخته شده است.

نیویورک تایمز نیز به نقل از طباطبایی نوشته: «امکان این که حکمتی ظرف چند ماه آینده آزاد شود وجود دارد. بویژه اگر امریکا دست کم چند تن از زندانیان ایرانی را که در امریکا هستند آزاد کند».

پرونده شکایت زمین‌های دانشگاه علوم و تحقیقات

ایران آورده است: خبر دیگر این که وکیل دانشگاه آزاد با اشاره به شکایت فردی از این دانشگاه مبنی بر در اختیار داشتن سند زمین‌های واحد علوم و تحقیقات، گفت: در حال مذاکره با قوه قضائیه هستیم ولی بر اساس شواهد و مدارک زمین‌ها قطعاً متعلق به دانشگاه آزاد است.

علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با «فارس»، گفت: دانشگاه آزاد این زمین را از بنیاد مستضعفان خریده است اما زمین از سوی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به فردی به نام «اخباری» نیز فروخته شده است.

وکیل دانشگاه آزاد گفت: در حال حاضر بر اساس ماده 18 آیین دادرسی کیفری از رئیس قوه قضائیه درخواست بررسی مجدد داشته‌ایم و دانشگاه دلایل و مدارکی ارائه کرده که بر اساس آن، زمین‌ها متعلق به دانشگاه آزاد می‌شود و حکم اولیه مشکل دارد.

تحلیل یک فرمانده از بقای اسد

ایران نوشت: شنیدیم که فرمانده نیروی هوافضا با بیان اینکه امروز اقتدار ایران هزار برابر شده است، تصریح کرد: 86 کشور دنیا ایستادند و گفتند حکومت سوریه باید عوض شود و بشاراسد برود. ولی چون نظر ایران این نبود آنها شکست خوردند. به گزارش فارس، سردار امیرعلی حاجی‌زاده این سخنان را در مراسم گرامیداشت فرماندهان و 146 شهید گروه 63 توپخانه خاتم‌الانبیا عنوان کرد.

سؤالات 67 نماینده از وزیر اطلاعات

ایران آورده: با خبر شدیم که دیدار اشتون با فتنه گران، حضور فرد ناشناس همراه علوی در کمیسیون اصل نود، حفاظت نکردن از جان دانشمندان هسته ای موضوعات اصلی سؤالات 67 نماینده از وزیر اطلاعات است. به گزارش مهر به نقل از «حسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، حسن کامران، علیرضا زاکانی و حمید رسایی عمده این سوالات را دنبال می کنند.

بابک زنجانی با مسئولان قضایی همکاری نمی کند

ایران نوشت: خبر رسیده که پس گرفتن پول از بابک زنجانی به موضوعی تا حدودی پیچیده تبدیل شده است.

با این حال «محمدعلی پورمختار»،‌ ریئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در این باره گفته است : «نظام پای پرونده بابک زنجانی ایستاده و در این زمینه هیچ تعارفی با وی و فرد دیگری ندارد. بنابراین قوای مجریه، مقننه و قضائیه تا نتیجه نهایی این پرونده را پیگیری خواهند کرد.»

پورمختار دیروز در گفت وگو با ایرنا با بیان این که رسیدگی به پرونده بابک زنجانی همچنان ادامه دارد، افزود: «ما نمی دانیم وی چقدر پول و ملک دارد، ولی هیچ فردی هم نمی گوید که زنجانی مالی در اختیار ندارد.»

عزت الله یوسفیان ملا دیگر نماینده ناظر قوه مقننه درستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز درباره آخرین روند بررسی پرونده بابک زنجانی در این ستاد گفت: برای ما هنوز محل پول‌های زنجانی مشخص نیست و وی نیز همکاری نمی کند. وی ادامه داد: مالکیت چندین شرکت هواپیمایی، هتل، مجموعه‌های گردشگری و شرکت‌های خدماتی خارج از کشور به بابک زنجانی محرز شده، اما مبلغ 2 میلیارد و 350 میلیون یورو که در اختیار وی بوده هنوز پیدا نشده است.

دعوت فعالان سیاسی برای «نه به یارانه»

ایران آورده است: دست آخر این که ابراهیم یزدی، دبیرکل نهضت آزادی ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد که خود و همفکرانش از مردم دعوت می‌کنند برای کمک به دولت داوطلبانه از دریافت یارانه انصراف دهند.

در این بیانه آمده است: «اکنون که دولت تدبیر و امید جناب آقای دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری محترم مسأله ساماندهی مرحله جدید پرداخت یارانه‌ها را مورد بررسی قرار داده‌اند، از جانب خود، یاران و همگامان از عموم هموطنان دعوت می‌شود که به منظور کمک به برنامه‌های دولت برگزیده ملت و برای غلبه بر مشکلات و نابسامانی‌های اقتصادی بازمانده از دوران گذشته، در صورت نیاز نداشتن مبرم، داوطلبانه از دریافت یارانه صرفنظر نمایند.»

جام جم: کارتر:با حمله نظامی به ایران مخالفم حتی اگر سلاح اتمی بسازد

روزنامه جام جم نوشت: جیمی کارتر رییس‌جمهور پیشین آمریکا می‌گوید، موافق حمله نظامی به ایران نیست حتی اگر این کشور موفق به ساخت جنگ‌افزار هسته‌ای شود.

به گزارش پارسینه، کارتر که با شبکه تلویزیونی«ام‌اس‌ان‌بی‌سی» مصاحبه می‌کرد، گفت: گمان نمی‌کنم که توان نظامی اسرائیل از ١٢٠٠ مایل تجاوز کند و بتواند به ایران ضربه نظامی بزند و بازگردد. او ابراز عقیده کرد، تنها کشور دارای چنین توانی، ایالات متحده است، اما مناسب نمی‌بیند که آمریکا ایران را به دلیل دستیابی به سلاح اتمی هدف حمله نظامی قرار دهد.

کارتر در پاسخ به پرسشی درباره موضع وی در صورت دستیابی ایران به جنگ افزار اتمی گفت: این امر چیزی را تغییر نمی‌دهد زیرا اسرائیل دست‌کم ٣٠٠ کلاهک اتمی بیش از ایران خواهد داشت، هیچ‌کس نمی‌داند سلاح اتمی اسرائیل چقدر است.

اظهارات کارتر در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده‌اند که برنامه هسته‌ای ایران، صلح‌آمیز است و گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تا کنون انحرافی را در برنامه هسته‌ای ایران نشان نداده است.

عیادت ضرغامی از شمخانی

جام جم آورده است: عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما روز گذشته از شمخانی در بیمارستان عیادت کرد. گفتنی است دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور چند روز قبل تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت.

دیدار اصلاح‌طلبان با باهنر

جام جم نوشت: محمدجواد حق‌شناس، رییس جبهه اصلاح‌طلبان با اشاره به دیدار نوروزی جمعی از اصلاح‌طلبان و محمدرضا باهنر رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در این دیدار درباره اشتراکات دو جناح سیاسی بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

حق‌شناس در گفت‌و‌گو با ایرنا، اظهار کرد: این دیدار به مناسبت ایام نوروز انجام گرفت و اعتدالگرایان تاکنون دیدارهایی با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، حجت‌الاسلام سیدمحمد خاتمی و حجت‌الاسلام ناطق‌نوری داشته‌اند.

دلیل لغو سفر هیات پارلمانی هلند به ایران

جام جم آورده است: رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، دلیل لغو سفر هیات پارلمانی هلند به ایران را تشریح کرد.‌

علاء‌الدین بروجردی با اشاره به لغو این سفر که قرار بود هفته گذشته انجام شود، به باشگاه خبرنگاران گفت: در دیدار اخیر با سفیر هلند به آنها گفته شد اگر هیات پارلمانی این کشور قصد ملاقات با مخالفان نظام جمهوری اسلامی و عوامل فتنه را در هرکدام از سفارتخانه‌های غربی در تهران دارد، این سفر صورت نگیرد. البته جواد هروی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و هلند گفته چنین سفری در دستور کار مجلس شورای اسلامی و این گروه دوستی قرار نداشته است.

محکومیت میرزایی حکمتی به 10 سال حبس

جام جم نوشت: وکیل مدافع امیر میرزایی حکمتی از صدور حکم ده سال حبس برای موکلش و قطعی شدن این حکم در دادگاه تجدیدنظر استان خبر داد.

سید محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: میرزایی حکمتی به جاسوسی و همکاری با دولت آمریکا علیه ایران متهم بود.

به گزارش ایسنا، میرزایی حکمتی که تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی دارد، در دادگاه بدوی به اعدام محکوم شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها