دستور دولت برای فروش زمین 70 هزار متری در تهران
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس مصوبه روزهای اخیر وزیران عضو کمیسیون لوایح که توسط معاون اول رییس جمهور به دستگاههای مربوطه ابلاغ شده، مقرر شده وزارت ورزش و جوانان با همکاری سازمان اوقاف و امورخیریه، نسبت به فروش اراضی موسوم به اراضی "پری آگهی آرش" به مساحت بیش از 70 هزار مترمربع واقع در منطقه خاک سفید تهران، اقدام کرده و درآمد حاصل از فروش آن را طبق دستورالعمل مندرج در این مصوبه هزینه کند.
کمک 28 میلیارد ریالی دولت به ناجیان غریق
خراسان آورده:بر اساس ابلاغیه چندی پیش یک مسئول ارشد اجرایی که به استناد ماده 55 قانون محاسبات عمومی کشور صادر شده، مقرر شده مبلغ 28میلیارد ریال از محل اعتبارات قانون بودجه سال 92 با عنوان «هزینه های پیش بینی نشده» در اختیار استانداری های مازندران و گیلان قرار بگیرد تا زمینه پرداخت حق الزحمه ناجیان غریق در این دو استان فراهم شود که از این میزان، 20 میلیارد ریال آن به مازندران و 8 میلیارد ریال آن به گیلان اختصاص می یابد.
بازداشت 4 تن در اسپانیا به اتهام نقض تحریمهای غرب علیه ایران
روزنامه ایران نوشت:اسپانیا 4 تن را به اتهام تلاش برای صادر کردن تجهیزات صنعتی مورد نیاز برای ساخت قطعات موشکی یا غنیسازی اورانیوم به ایران، بازداشت کرد. یک ایرانی و سه اسپانیایی که ادعا میشود تلاش میکردند به ایران تجهیزاتی صنعتی که برای ساخت قطعات موشکی یا غنیسازی اورانیوم مورد استفاده قرار میگیرد صادر کنند، از سوی اسپانیا بازداشت شدند. اتحادیه اروپا و امریکا در قطعنامههای تحریمی خود صادرات ماشینها و ابزارهایی که میتواند به برنامههای نظامی ایران کمک کند را ممنوع کردهاند.
تهدید سناتورهای امریکایی به تحریمهای بیشتر علیه ایران
ایران آورده:دو سناتور امریکایی از رئیسجمهوری این کشور خواستند در صورت تلاش تهران برای امضای توافق تجاری با روسیه، تحریمهای بیشتری بر ضد ایران اعمال کند.ایران هفته گذشته اعلام کرد: «تهران و مسکو پیشرفت خوبی درخصوص توافق بزرگ تجاری به دست آوردهاند.» برخی منابع ارزش این توافق را 20 میلیارد دلار پیشبینی میکنند. سناتور رابرت منندز و سناتور مارک کرک به اوباما نوشتهاند اگر ایران در مسیر این طرح حرکت کند، واشنگتن باید تحریمهایی جدید ضد ایران اعمال کند. این دو سناتور پیشنویس قطعنامه سال گذشته را درباره اعمال تحریمهای جدید ضد ایران در صورتی که مذاکرات بینالمللی مربوط به توقف بلند پروازیهای هستهای ایران به نتیجه نرسد، ارائه کرده بودند.
آقازاده ها برای سربازی به مرز بروند
ایران در خبر دیگری نوشت:حسینعلی شهریاری، نماینده زاهدان در مجلس با طرح این سؤال که «چرا سربازان اعزامی به مناطق مرزی از محرومین و مستضعفین هستند» پیشنهاد داد «فرزندان مسئولان و آقازادهها برای انجام خدمت سربازی به مناطق مرزی فرستاده شوند.» انتقادات و شبهات او درباره ماجرای گروگانگیری مرزبانان ایرانی به نادیده گرفتن تلاشهای مسئولان در آزادی مرزبانان ختم شد. او معتقد بود که استاندار پیشین، 15 مرزبان را در دو روز بدون سروصدای خبری آزاد کرد ولی در حال حاضر در این زمینه کوتاهیهایی شده است.
تشبیه دولت و دولتمردان به شاه سلطان حسین
روزنامه ایران آورده: اخیراً فیلمی در سایت رجانیوز و برخی رسانههای افراطی گروههای مخالف دولت یازدهم نظیر جبهه پایداری منتشر شده است که در آن به بهانه بیانات چند سال گذشته رهبر معظم انقلاب که در آن نسبت به مقهور شدن در برابر دشمن هشدار داده بودند، نسبت ناروا و بیسابقهای علیه دکتر روحانی و تیم مذاکرهکننده هستهای وارد شده است. سایت خبری پیام نو در گزارشی از این ماجرا نوشت: «گروههای تندرو و رسانههای افراطی آنها این روزها کار را از نقدهای تخریبی به تخریبهای هدفمند تبدیل کردهاند؛ در جدیدترین این تحرکات، یک سایت نزدیک به جبهه پایداری، رئیسجمهوری و وزرای کابینه را با «شاه سلطان حسین» مقایسه کرده است.
بازی کامپیوتری ترور موسوی، کروبی و خاتمی از دسترس خارج شد
ایران نوشت:انتشار گزارشی درباره یک بازی کامپیوتری که در آن مخاطب باید با شلیک به پوسترهایی از چهره موسوی، کروبی، رهنورد و خاتمی امتیاز خود را افزایش میدادند وگر نه از «بصیرت» شان کاسته میشد؛ با واکنش سازنده بازی مواجه شد. سازنده بازی کامپیوتری «بازگشت مختار» که با مستمسک قراردادن حوادث سال 88 این بازی را ساخته و به صورت رایگان در سایت «هنر ناب اسلامی» قرار داده بود پس از انتشار این گزارش، بازی را از دسترس مخاطبان خود خارج کرد. به گزارش پیام نو، هنوز مشخص نیست که از دسترس خارج کردن این بازی کامپیوتری با دستور قضایی بوده است یا خیر.
کارشناسان اسرائیلی: موافقت با غنیسازی ایران فاجعه نیست
ایران در خبر دیگری آورده:یک گروه از کارشناسان و نظامیان بازنشسته اسرائیلی در کنفرانس اعلام کردند که گزینه «ایران منهای غنی سازی» برای حل و فصل نهایی مسأله هستهای ایران، گزینهای عملی نیست. به گزارش عصر ایران به نقل از وب سایت «thinkprogress» شلومو یک نظامی بازنشسته رژیم اسرائیل در این باره گفته است: «دادن امکان غنیسازی به ایران منطقی است و یک فاجعه نیست. منوط به اینکه این قابلیت محدود باشد. از نظر من هر کس که بر این باور است تنها توافق مطلوب با ایران توافقی است که در آن امکان غنیسازی ایران از بین برود، خود را فریب میدهد» . گفتنی است رژیم صهیونیستی از منتقدان جدی توافق ژنو بین ایران و قدرتهای جهانی است و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر این رژیم بارها تأکید کرده است که از نظر این رژیم قابلیتها و تأسیسات غنیسازی ایران باید در هر گونه توافق نهایی بین ایران و گروه 1+5، برچیده شود.
ناگفتههای باقر لاریجانی از برکناری دستجردی
ایران نوشت:باقر لاریجانی، قائممقام وزیر بهداشت در دولت دهم، با اشاره به توصیهها و فشارهایی که از سال ۸۸ برای برکناریاش از سوی محمود احمدینژاد وجود داشت و در نهایت در دیماه ۹۱ به برکناری مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت دولت دهم منجر شد، گفت: «در یکی دو جلسه به صراحت از خانم دکتر وحید دستجردی خواسته شد که اگر میخواهی بمانی، باید فلانی را کنار بگذارید».لاریجانی در گفتوگو با خبر آنلاین با اشاره به اینکه این فشارها از طرف معاون اول رئیسجمهوری، خود دکتر احمدینژاد و برخی دوستانشان مطرح میشد، تصریح کرد: «در تمام سه سال وزارت خانم دکتر وحید دستجردی این چالش را داشتیم. چند صباحی ایشان میگفتند در دولت، آقای مشایی پیغام آوردند از آقای رئیسجمهوری که اگر فلانی را برکنار نکنید، نمیتوانیم با شما ادامه بدهیم.» وی با اشاره به ماجرای بحران ارز برای واردات دارو افزود: «خانم دکتر وحید دستجردی میگفتند حتی در یکی از جلسهها به ایشان گفته شده بود اگر دکتر لاریجانی را برکنار کنید، مسائل ارزیتان حل میشود.»
رفت و آمدهای مکرر مقامات دولت سابق به عراق
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: از استانهای مختلف عراق خبر میرسد در این کشور هلدینگهائی مشغول فعالیت شدهاند که سهامداران آنها تعدادی از وزرای دولت سابق ایران میباشند. رفت و آمدهای مکرر مقامات دولت سابق به عراق از جمله بصره، موجب پیش آمدن این سؤال شده است که اینهمه سفر چرا؟ و اینهمه امکانات برای سرمایهگذاری خصوصی توسط این افراد از کجا فراهم شده است؟ این رفت و آمدها در بعضی موارد بگونهایست که مقامات یاد شده با هواپیماهای چارتر سفر میکنند.
هیچ صحبتی درباره موشکهای بالستیک ایران نداشتیم
جمهوری اسلامی آورده:مسئولین اتحادیه اروپا هم بر بیتأثیر بودن مواضع ضد ایرانی این اتحادیه در مذاکرات هستهای ایران و 1+5 تأکید کردند. سخنگوی کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز گفت: مواضع نمایندگان مجلس اتحادیه اروپا در مذاکرات تأثیری ندارد. مایکل مان، این نکته را نیز گفت که موضوعات مورد بحث در این مذاکرات فقط هستهای هستند و ما هیچ صحبتی درباره موشکهای بالستیک ایران نداشتیم.
اخراج رانندههای خارجی از عربستان
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:عربستان سعودی با اخراج رانندههای خارجی دچار مشکلاتی در زمینه نیروی کار شده است. قرار است پس از دهها هزار نفری که عربستان سعودی را ترک کردهاند، حدود 130 هزار تن دیگر از اتباع مهاجر جویای کار در این کشور، به دلیل آنچه "پایان مهلت اقامت" اعلام شده است، به کشورهایشان باز گردند. این گزارش میافزاید: این موضوع، نه تنها در زمینه حمل و نقل، بلکه در سایر امور نیز شرکتهای خدماتی، هتلها، مؤسسات و فروشگاهها را که از نیروی کار خارجی استفاده میکردند، دچار بحران کرده است. طبق تازهترین تصمیمات دولت عربستان، کارفرمایان این کشور، باید بخشی از نیروهای خود را از میان جوانان سعودی تأمین کرده و آنان را جایگزین کارگران و کارمندان خارجی کنند. طبق آمارهای غیررسمی، هم اکنون بیش از 90 درصد کارگران هتلها، موسسات خدماتی و فروشگاهها و همچنین رانندگان شاغل در شبکه حمل و نقل عربستان سعودی را نیروی کار خارجی از کشورهای هند، بنگلادش، اندونزی، پاکستان، مصر، سودان، نیجر، نیجریه و... تشکیل میدهند و کارگران و رانندگان عربستان سعودی، از انجام کارهای سنگین و طاقت فرسا، مانند رانندگی مداوم در مسیر مدینه منوره به مکه مکرمه یا فرودگاه جده به مدینه منوره، خودداری کرده و کارهایی مانند نظافت در هتلها یا فروشندگی در فروشگاهها را نمیپذیرند. نکته قابل تأمل اینکه بسیاری از نیروهای تازه استخدام شده از کشورهای آفریقایی، به هیچ یک از دو زبان عربی و انگلیسی تکلم نمیکنند و این موضوع، مشکلاتی را برای ارائه خدمات به زائران بوجود آورده است.
توضیح پژمانفردرباره مصاحبه با «من و تو»
روزنامه قدس به نقل از سایت فرارو نوشت: نصرا... پژمانفر نماینده مجلس درباره مصاحبه اش با یک شبکه ضاله ماهواره ای گفت: اگر خبرنگار شبکه من و تو، رسانه خود را معرفی می کرد، قطعاً با او مصاحبه نمی کردم.
سر بریده مخالفان در یخچال
قدس از قول تسنیم نوشت: دیکتاتور سابق لیبی اجساد تمام مخالفان خود را در سردخانه های اختصاصی نگهداری می کرده و به صورت مداوم از این اجساد بازدید می کرده است. برای مدت 25 سال سر یکی از دشمنانش را که به دستور وی از بدنش جدا کرده بود، در یخچالی نگهداری کرد.
اعتراض همسر شهید محمد منتظری به وارونهنمایی روزنامه زنجیرهای
روزنامه کیهان نوشت:همسر شهید محمد منتظری به ادعای سعید حجاریان در روزنامه شرق مبنی بر ذکر نام این شهید در میان گروههای خودسر اعتراض کرد.
پیرو انتشار مصاحبه سعید حجاریان در سالنامه سال 92 «شرق»، زهره حرّی همسر شهید محمد منتظری جوابیهای خطاب به حجاریان و دفتر روزنامه شرق ارسال کرد. در این نامه اعتراضی آمده است: مصاحبه جنابعالی را در سالنامه شرق خواندم. تحلیلی در رابطه با گروههای خودسر، ویژگیهای این گروهها و مصادیق آنها. و با کمال تاسف و ناباورانه مشاهده نام شهید محمد منتظری به عنوان یک مصداق. غرض از نگارش، نه آن است که به صرف «شهید بودن» هرگونه انتقاد از عملکرد را برنتابم که نه عوامام و نه عوامزاده. بلکه آنچه مرا وادار به نوشتن در این رابطه میکند، اظهارات غیرمنصفانه جنابعالی است. برشمردن شهید محمد منتظری در زمره گروههایی که ریشه در قدرت و وابستگی عمیق به نهادهای غیردموکراتیک تمامیتخواه دارند، با کدامین تقوای سیاسی همخوانی دارد؟
خانم حرّی میافزاید: محمد منتظری که به معنای واقعی کلمه «همه هستی» خود را خالصانه و بدون هیچگونه چشمداشتی چه قبل از پیروزی انقلاب و چه بعد از آن، در جهت اعتلای انقلاب و اسلام فدا نمود، چگونه با افرادی بیمایه، بدون تفکر و بدون هویت، که در واقع آلتدست و مجری اوامر مراکز قدرتاند، در یک سمت و سو قضاوت میشود؟ و آیا این به عدل و انصاف نزدیکتر نیست که مسایل را در ظرف زمانی خود بررسی کنیم؟ در شرایط پس از پیروزی زودهنگام انقلاب، که «شور انقلابی» تنها تفکر حاکم بر جامعه است و در رابطه با همه افراد و شخصیتها حرف اول و آخر را میزند، شرایطی جز امروز است و الزاما قضاوتی متفاوت را میطلبد و در عجبم از این همه تغافل شما! برای شما که در سالهای خاص، در جایگاه رفیع امنیتی بودهاید، این مسئله موضوعی است قابل درک. جناب حجاریان، قلمم از نهادن نام «محمد منتظری» در کنار نامهایی که از صدر تا ذیل مصاحبهتان ردیف کردهاید، شرم دارد.تخطئه شهید محمد منتظری و خودسر نامیدن این شهید در حالی است که طیف متبوع حجاریان و روزنامه شرق پیوند عمیقی با باند تروریست و خودسر مهدی هاشمی معدوم دارند و برخی از اعضای این باند در متن فتنه 88 ایفای نقش میکردند.
توجیهات بیاساس درباره رفتار بولدوزری وزیر علوم
کیهان آورده:در حالی که دانشگاه تهران یک ماه و نیم است بدون رئیس و توسط سرپرست اداره میشود، یک مقام وزارت علوم گفت: تعیین رئیس به طور کامل به دانشگاه واگذار شده است.وزیر علوم اوایل اسفند سال گذشته در اقدامی شتابزده و به نیابت از افراطیون، اقدام به برکناری دکتر فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران کرد و از آن زمان دانشگاه توسط سرپرست موقت اداره میشود.عبدالحسین فریدون مدیرکل دفتر وزارتی وزارت علوم در گفتگو با مهر، درباره وضعیت تعیین رئیس دانشگاه تهران اظهار داشت: وزارت علوم، وظیفه تعیین رئیس دانشگاه تهران را به طور کامل به این دانشگاه واگذار کرد و وزیر علوم صرفا حکم ریاست را ابلاغ میکند.وی اعلام کرد تعیین رئیس دانشگاه تهران تا اردیبهشتماه به طول میانجامد و علت این امر را داشتن فرصت کافی برای بررسی دقیق تعیین فرد دارای صلاحیت دانست.
مدیرکل دفتر وزارتی وزارت علوم تاکید کرد امکان ندارد در این هفته تصمیم جدیدی برای تعیین رئیس دانشگاه تهران اتخاذ شود.وی روشن نکرد که «واگذاری تعیین رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران» یعنی چه و اگر قرار است گماشتگانی از سوی وزارت علوم، رئیس جدید را انتخاب کنند چرا این امر را به دانشگاه تهران نسبت میدهند؟ در مقابل جای سوال است که اگر قرار بود دانشگاه تهران - و مثلا اساتید آن - تصمیمگیر باشند، چرا گماشته افراطیون در وزارت علوم، رأساً و بدون اخذ نظر دانشگاهیان اقدام به برکناری رئیس دانشگاه تهران و 33 دانشگاه دیگر در سراسر کشور کرده است؟ آیا ادعای وزارت علوم صرفا توجیهی برای فرار از پاسخگویی نیست؟در همین حال شبکه اطلاعرسانی دانا فاش کرد رئیس جدید یکی از دانشگاهها در استانهای شمالی که اخیرا از فرجیدانا حکم گرفت از عوامل باند مهدی هاشمی معدوم (نفوذی در بیت منتظری) و از عناصر دخیل در فتنه 88 بود که مدتی متواری شده بود!
اسرائیل: باید فشار آورد تا توافق هستهای غرب با ایران نهایی شود
روزنامه کیهان آورده:یک مقام رژیم صهیونیستی گفت فرانسه با پیگیری اسرائیل برخی موارد را در توافق ژنو گنجاند اما باید حداکثر فشار را به ایران آورد تا توافق قطعی و نهایی حاصل شود.یووال اشتاینیتز وزیر امور راهبردی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با لوموند گفت: حتی اگر لحن ایران تغییر کند، ایران همان ایران است، ما تحت تاثیر دوستی مصلحتی روحانی قرار نمیگیریم چرا که ایران همان ایران است حتی اگر لحن دیپلماتیک آن تغییر کرده باشد. ایران همچنان دشمن شماره یک امنیت جهان است.وی اضافه کرد: در توافق ژنو لوران فابیوس وزیر امور خارجه و «ژاک اودیبر» نماینده ارشد فرانسه در گروه 5+1 شجاعت کافی به خرج داده و طرح توافق را رد کردند. آنها اصلاح این طرح را خواستار شدند و به این ترتیب دو مسئله اصلاح شد؛ ایران به متوقف ساختن فعالیت رآکتور اراک و از بین بردن ذخیره 200 کیلوگرمی اورانیوم 20 درصدی مجبور شد. با این حال این توافق هنوز کاملا رضایتبخش نیست.
وی گفت: باید حداکثر فشار را بر ایران آورد تا توافق قطعی حاصل شود. هر قدر فشار بیشتر باشد، دیپلماسی از بخت بیشتری برخوردار خواهد بود. ایران نباید امکان غنیسازی داشته باشد.وزیر صهیونیست در یک گزافهگویی آشکار مدعی شده «همه گزینهها از جمله گزینه حمله نظامی به تاسیسات اتمی ایران روی میز است» و این در حالی است که شیمون پرز اخیرا در مصاحبه با رادیو فردا درباره همین موضوع گفته بود «فکر میکنید ما کی هستیم؟ فکر میکنید ما دیوانهایم که به ایران حمله کنیم؟ چه دستاوردی کسب خواهیم کرد؟ جنگ به شدت پرهزینه است.»پرز چند روز پیش در دیدار با آمانو مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی مدعی شده بود ایران بزرگترین تهدید علیه امنیت جهان است.
تصمیمات سختتر از توافق ژنو و خوشخیالی وزارت خارجه
کیهان نوشت:برخلاف خوشبینی مقامات وزارت خارجه، مقامات آمریکایی برای چندمین بار میگویند که ایران باید در توافق نهایی تصمیمهای بسیار سختی را بگیرد.وزیر امور خارجه و معاونین در آستانه دور جدید مذاکرات وین با خوشبینی تمام اظهار امیدواری کردهاند که پیشنویس توافق نهایی قبل از پایان موعد 6 ماهه توافق ژنو (آخر تیر ماه) نهایی شود.با این حال پس از جانکری و وندی شرمن که طی یک ماه گذشته تصریح کردهاند ایران در این مرحله باید تصمیمهای بسیار سختی را اتخاذ کند، یک مقام وزارت خارجه آمریکا نیز در جلسه توجیهی محرمانه خبرنگاران موضع مشابهی را تکرار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت خارجه آمریکا، این مقام که نام وی منتشر نشده در یک کنفرانس با خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار شبکه خبری سیانان در مورد اینکه آیا پیشرفتی برای رسیدن به توافق جامع تاکنون حاصل شده است و آیا این توافق تا یک سال آتی به دست میآید؟ میگوید: همه طرفها خود را به دست یافتن به توافق تا شش ماه آینده که پایان زمان اجرایی برنامه اقدام مشترک است مقید میدانند. من یقیناً اعتقاد دارم مسأله اصلی زمان آغاز تنظیم پیشنویس توافق نیست؛ بلکه مسأله گزینههای پیشروی ایران برای تصمیمگیری است و بعضی از آنها بسیار دشوار است.وی ادامه میدهد: برای اینکه مطمئن شویم ایران به سلاح هستهای دست نمییابد و جامعه بینالمللی تضمین کافی در مورد صلحآمیز بودن برنامه هستهای آنها را در دست دارد، ایرانیها باید تصمیمهای دشواری بگیرند و تغییرات مهمی را در برنامه خود اجرا کنند.
با عنایت به تعلیق غنیسازی 20 درصد و رقیقسازی یا اکسید کردن تمام ذخیره 196 کیلوگرمی اورانیوم 20 درصد، مقامات غربی از لزوم محدود کردن اصل غنیسازی ایران در حد پایلوت (آزمایشگاهی) و زیر هزار سانتریفیوژ سخن میگویند که به معنای تعطیلی غنیسازی صنعتی و حدود 18 هزار سانتریفیوژ و همچنین عدم راهاندازی سانتریفیوژهای نوع پیشرفتهتر است. آنها همچنین خواستار ادامه تعلیق فعالیتهای مربوط به تکمیل راکتور اراک، گسترش حجم بازرسی حتی فراتر از پروتکل الحاقی هستند و البته ادعاهای واهی دیگری در زمینه توقف تولید موشکهای دوربرد، حمایت از مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین و نیز نقض حقوق بشر مطرح کردهاند.در مقابل مقامات آمریکایی میگویند برخلاف تخمینهای اولیه، همان رقم 6-7 میلیارد دلار پول محتملی هم که پیشبینی میشد از بلوکه شدن خارج شود و به دست ایران برسد، رقم واقعی نبوده و مبلغ واقعی بسیار پایینتر خواهد بود؛ هر چند که طبق برخی گزارشها امکان جابجایی همین پول هم در شبکه بانکی و مالی بینالمللی فراهم نشده است.
رادیو آمریکایی فردا درباره گزارش روزنامه والاستریت ژورنال در این باره و عدم دسترسی ایران به پولها گفت: دو مانع بزرگ وجود دارد، یکی از این موانع، واهمه بانکهای خارجی عمدتاً بانکهای غربی و حتی بانکهای کرهای، از یاری دادن در بخش انتقال این پول است. بانکها سالها زیر ذرهبین بودند و بانکهای سویسی، بریتانیایی، حتی آلمانی با جریمههای بسیار سنگین خزانهداری آمریکا روبرو شدند. بخش دومش این است که در بعضی از کشورهای غربی هنوز این مسئله از طرف بانک مرکزی آن کشورها به بانکها اعلام نشده است. چون فقط مقامات تحریم گفتند که این مبلغ بخشی از راه حل است. این مثلاً در آلمان، در فرانسه، در اتریش، در بریتانیا این احتیاج هست... یا در کره جنوبی، که بانک مرکزی این را اعلام کند به صورت یک نوشته که این مبلغ بدون اشکال است انتقالش به ایران و لااقل در سه مورد بانکهای مرکزی این کار را نکردند.
خوب شد که دولت موافق گران کردن تعرفهها نیست!
روزنامه کیهان نوشت:با وجود افزایش چند باره قیمت حاملهای انرژی از سوی دستگاههای دولتی، سخنگوی دولت، میگوید: دولت موافق افزایش قیمت حاملهای انرژی نیست!محمدباقر نوبخت در جلسه علنی دیروز مجلس گفت: با توجه به سیاستهای دولت در جهت مهار تورم، کاهش تورم و افزایش قدرت خرید مردم، دولت موافق نیست که نسبت به افزایش قیمت حاملهای انرژی اقدام کنیم و این اعداد را بالا ببریم هر چند افزایش این رقمها با توجه به محدود کردن مصرف، کاهش آلودگیها، جلوگیری از قاچاق میتواند توجیه قانونی داشته باشد اما دولت اعتقادی ندارد که خدمت به بیمارستانها و کمک به تولید و پرداخت نقدی بین خانوارها از محل افزایش قیمتها تماما حاصل شود.
نوبخت گفت: همه تلاش دولت این است که به جای آن که به سادهترین کار یعنی افزایش قیمتها دست زنند تا به کسب منابعی برسد از مردم میخواهد که آیا میخواهند قیمتها بالا رود تا این که قیمتها کم تغییر کند اما در عوض افرادی که نیازمند به این دریافت نیستند از دریافت یارانه انصراف دهند.یادآور میشود دولت طی 3-4 ماه گذشته تعرفه گاز، برق، آب، گازوئیل و تلفن را تا 25 درصد افزایش داده و در برخی موارد گران کردن تعرفهها دو بار انجام شده و به همین دلیل اظهارات سخنگوی دولت عجیب است و به نظر میرسد پیشه کردن شفافیت و صداقت در این باره به اعتمادسازی نزد افکار عمومی نزدیکتر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت